Begrænset liste - handel, investeringsbank og forskning i en bank

En begrænset liste er en liste over værdipapirer, som en banks medarbejdere har forbud mod at købe eller sælge, enten selv eller via nogen anden person eller tredjepart.

begrænset liste til handel i en bank

Hvornår placeres aktier på en begrænset liste?

Lagerbeholdning Hvad er et lager? En person, der ejer aktier i et selskab, kaldes en aktionær og er berettiget til at kræve en del af selskabets resterende aktiver og indtjening (hvis virksomheden nogensinde opløses). Udtrykkene "aktier", "aktier" og "egenkapital" bruges om hverandre. af en udsteder placeres på den begrænsede handelsliste, når enten:

  • En væsentlig transaktion, hvor bankens bankvirksomhed (Sell-Side) Karriere Bankerne, også kendt som Dealers eller kollektivt Sell-Side, tilbyder en bred vifte af roller som investeringsbank, aktieforskning, salg og handel er involveret i har været generelt videregivet, og banken er i besiddelse af, eller kan få, væsentlig, ikke-offentlig information Materiel ikke-offentlig information Materiel ikke-offentlig information er information, der kan påvirke markedsværdien eller handel med et værdipapir, og som ikke er blevet formidlet til offentligheden. Det betragtes som insiderinformation. Oplysninger betragtes som "væsentlige"hvis dets formidling til offentligheden sandsynligvis vil påvirke markedsprisen for værdipapirudstederen (og dermed sætte den i positionen for en person, der er i stand til at handle med insider) Insiderhandel henviser til praksis med at købe eller sælge et børsnoteret selskabs værdipapirer, mens de er i besiddelse af væsentlig information, der er eller
  • Banken er involveret med virksomheden om ikke-offentlig aktivitet, såsom fusioner og overtagelsesarbejde, tilknyttet ejerskab eller tegningsaktiviteter eller anden distribution af udstederens (selskabets) værdipapirer.

Hvad betyder det for værdipapirer, der placeres på en begrænset liste?

Når en værdipapirudsteder Corporate Information Juridisk virksomhedsinformation om Corporate Finance Institute (Finance). Denne side indeholder vigtige juridiske oplysninger om økonomi inklusive registreret adresse, skattenummer, virksomhedsnummer, stiftelsesattest, firmanavn, varemærker, juridisk rådgiver og revisor. er underlagt handelsrestriktioner ved at blive placeret på en banks begrænsede handelsliste, medmindre bankens formand på anden måde godkender handel (i samråd med bankens juridiske afdelinger og overholdelsesafdelinger) med forbehold af visse undtagelser, vil banken ikke handle med salgs- og handelskarriere Profil Salgs- og handelsafdelingen (S&T) i en investeringsbank hjælper gensidige fonde, hedgefonde, pensionsfonde osv. Med at lette aktietransaktioner (køb / salg). En karriere inden for salg oghandel kan være ekstremt anstrengende med et meget hurtigt tempo. Konkurrencen om positioner er intens, kompensationen kan være meget høj, som hovedstol i udstederens værdipapirer eller offentliggøre en hvilken som helst aktieforskning. Vi dækker analytikerløn, jobbeskrivelse, indgangspunkter i branchen og mulige karriereveje. rapporter vedrørende udstederen.og mulige karriereveje. rapporter vedrørende udstederen.og mulige karriereveje. rapporter vedrørende udstederen.

Derudover kan bankmedarbejdere ikke personligt handle med værdipapirer fra nogen udsteder, der er underlagt handelsrestriktioner i kraft af at være på den begrænsede liste.

Generelt vil værdipapirer forblive på den begrænsede liste, indtil værdipapirudstederen meddeler, at den væsentlige transaktion Investment Banking Investment banking er en division af en bank eller finansiel institution, der betjener regeringer, virksomheder og institutioner ved at yde garanti (kapitalindsamling) og fusioner og opkøb (M&A) rådgivningstjenester. Investeringsbanker fungerer som mellemmænd er afsluttet eller er blevet afbrudt, eller indtil bankens overholdelse på anden måde er overbevist om, at banken ikke har og ikke kommer i besiddelse af væsentlig ikke-offentlig information om værdipapirudstederen.

Handel med værdipapirer på en begrænset liste kan resultere i alvorlige juridiske og økonomiske følger.

Yderligere Information

Tjek vores ressourcer Corporate Finance Resources Gratis ressourcer til at fremme din karriere inden for corporate finance. Finans ressourcebibliotek inkluderer Excel-skabeloner, forberedelse af interview, teknisk viden, modellering, sektion for at lære mere om virksomhedsfinansiering. Skil dig ud fra mængden med finansielle modelleringskurser og finanscertificeringer Certificeringsprogrammer Tjek vores certificeringsprogrammer for de mest praktiske, praktiske, branchespecifikke færdigheder og træning. Og 100% online! .

Finans mission er at hjælpe dig med at blive en finansanalytiker og finansmodeller i verdensklasse. For at tage dine færdigheder til det næste niveau vil disse ekstra ressourcer være en stor hjælp:

  • Insiderhandel Insiderhandel henviser til praksis med at købe eller sælge et børsnoteret selskabs værdipapirer, mens det er i besiddelse af væsentlig information, der er
  • Proprietær handel (prophandel) Proprietær handel Proprietær handel (Prophandel) finder sted, når en bank eller et firma handler med aktier, derivater, obligationer, råvarer eller andre finansielle instrumenter på sin egen konto ved hjælp af sine egne penge i stedet for at bruge sine kunders penge. Dette gør det muligt for virksomheden at tjene fuldt overskud fra en handel i stedet for kun den provision, den modtager
  • Hvad er investeringsbank? Job Gennemse jobbeskrivelser: krav og færdigheder til jobannoncer i investment banking, aktieforskning, treasury, FP&A, corporate finance, regnskab og andre finansområder. Disse jobbeskrivelser er udarbejdet ved at tage de mest almindelige lister over færdigheder, krav, uddannelse, erfaring og andet
  • Hvad er økonomisk modellering? Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske præstationer. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model.