Interesseret interesse - oversigt, optjeningsperiode og anvendelser

Egeninteresse henviser til en virksomheds personlige engagement i et forretningsprojekt, en investering eller resultatet af en given situation. Normalt er det situationer, der inkluderer muligheden for økonomisk gevinst eller tab. Enheden kan være enhver organisation, såsom en virksomhed eller en person.

Interesseret interesse

Udtrykket egeninteresse bruges i finansiering til at repræsentere en persons eller en enheds andel eller lovlige ret i en given situation. Den forudbestemte “ret” bestemmer berettigelsen til at få adgang til enhver ejendom. det kan omfatte materielle aktiver såsom kontanter, aktier, gensidige fonde Gensidige fonde En gensidig fond er en pulje af penge indsamlet fra mange investorer med det formål at investere i aktier, obligationer eller andre værdipapirer. Gensidige fonde ejes af en gruppe investorer og forvaltes af fagfolk. Lær om de forskellige typer fonde, hvordan de fungerer, og fordele og afvejninger ved at investere i dem, obligationer og andre immaterielle aktiver.

De kan også omfatte værdipapirer, der kan værdiforringes eller værdiforringes i fremtiden. Normalt er der et bestemt tidsrum, der er kendt som en optjeningsperiode. Først efter optjeningsperioden bortfalder, kan sagsøger få adgang til aktivet eller ejendommen.

Resumé

  • Egeninteresse henviser til en virksomheds personlige engagement i et forretningsprojekt, en investering eller resultatet af en given situation.
  • En egeninteresse inkluderer ikke nødvendigvis overførsel af forvaring eller besiddelse af dette aktiv med det samme.
  • På tidspunktet for overdragelsen af ​​en ejendom kræves det, at sagsøgeren venter i en bestemt periode, før de er i stand til at udøve ejerskab af det pågældende aktiv. Perioden kaldes optjeningsperioden.

Hvornår får en interesse interesse?

Betydningen af ​​udtrykket egeninteresse kan variere afhængigt af kontekst. På det finansielle sprog hører en egeninteresse til enkeltpersoner eller enheder med et legitimt krav eller en juridisk ret til ejerskab af et givet aktiv. Det inkluderer ikke nødvendigvis overførsel af forvaring eller besiddelse af dette aktiv med det samme.

En interesse kan således tilegnes sig, hvis aktivets titel anses for at være overdragelig til enhver anden part i fremtiden. I en situation, hvor der ikke er udtrykkelige betingelser for ejerskab af et materielt eller immaterielt aktiv Immaterielle aktiver I henhold til IFRS er immaterielle aktiver identificerbare, ikke-monetære aktiver uden fysisk substans. Som alle aktiver er immaterielle aktiver dem, der forventes at skabe økonomisk afkast for virksomheden i fremtiden. Som et langsigtet aktiv strækker denne forventning sig ud over et år. eller ingen tillid til noget andet, siges ejeren at have en interesse i det.

Hvad er optjeningsperiode?

Når der sker en overførsel af rettighederne til et aktiv, kræves det, at ansøgeren eller modtageren venter i et bestemt tidsrum, før de er i stand til at udøve ejerskab af dette aktiv. At udøve ejerskab betyder at bruge et stykke maskine til at producere varer eller udføre økonomiske aktiviteter på et stykke jord.

Den tidsperiode, der findes mellem overdragelsen af ​​ejendomsretten og ejerskabet, kaldes optjeningsperioden. Normalt indstilles det af den enhed eller den person, der har titlen på aktivet før overførslen.

For eksempel opstiller virksomheder i visse fortjenstdelingsplaner optjeningsperioder, der varer omkring tre til fem år. En optjeningsperiode er ikke lovpligtig, hvilket betyder, at der også kan være situationer, hvor overdragelse af ejendom og ejerskab finder sted samtidigt.

Interesseret i pensionsplaner

I finansiering betragtes interesser som et vigtigt aspekt af enheder, såsom aktier, optioner, 401 (k) planer 401 (k) Plan 401 (k) planen er en pensionsopsparingsplan, der gør det muligt for medarbejderne at spare en del af deres løn før skat går gennem bidrag til en pensionsfond og pensionsplaner. For eksempel i tilfælde af medarbejderpensionsordninger er medarbejdere underlagt tilbagetrækningsgrænser. Arbejdsgiveren eller bidragsyderen til planen kan stille særlige betingelser, der bestemmer, hvornår midlerne kan udbetales fuldstændigt.

Tilbagetrækningsgrænser, der bestemmer det beløb, som medarbejderen kan trække tilbage pr. Fastlagt år, er også et vigtigt træk ved pensionsplaner. Varigheden af ​​optjeningsperioden kan variere fra plan til plan og arbejdsgiver til arbejdsgiver.

For eksempel skal medarbejder X i en bestemt plan vente i fem år, hvorefter de kan trække 30% af beløbet fra deres pensionskasse om året.

Den primære antagelse her er, at medarbejderen eller modtageren på et eller andet tidspunkt i fremtiden vil udøve deres ret til fonden ved at trække kontanter fra saldoen. Således har modtageren eller medarbejderen en erhvervet ret i en sådan situation.

Interesseret interesse vs. interesseret interesse

Det er vigtigt at skelne mellem interesser og interesser. Udtrykket interesseret gælder kun for visse enheder, såsom trusts. I tilfælde af en tillid behøver modtageren ikke opfylde nogen specielle betingelser for at være berettiget til ejendomsretten eller ejerskabet.

Den nuværende ret til fremtidig nydelse er det afgørende kendetegn ved interesse. Modtageren får automatisk rettighederne til en ejendom, når den oprindelige ejers interesse slutter. I tilfælde af død er det slutningen, når ejeren dør.

Yderligere ressourcer

Finance tilbyder Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, covenantmodellering, lån tilbagebetalinger og mere. certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og udvikle din videnbase, bedes du udforske de yderligere relevante ressourcer nedenfor:

  • Cliff Vesting Cliff Vesting Cliff Vesting er en proces, hvor medarbejderne har ret til de fulde fordele fra deres virksomheds kvalificerede pensionsplaner på en given dato
  • Keogh-plan Keogh-plan En Keogh-plan er en pensionsplan, der kan oprettes af selvstændige og dem, der arbejder for dem. Små virksomheder, partnerskaber, begrænset
  • Begrænset lager Begrænset lager Begrænset aktie refererer til tildeling af aktier til en person, der er underlagt betingelser, der skal være opfyldt, før aktionæren kan udøve retten til at overdrage eller sælge aktien. Det udstedes ofte til virksomhedsofficerer som direktører og ledende medarbejdere.
  • Materielle aktiver Materielle aktiver Materielle aktiver er aktiver med en fysisk form og med værdi. Eksempler inkluderer materielle anlæg. Materielle aktiver ses og mærkes og kan ødelægges ved brand, naturkatastrofe eller en ulykke. Immaterielle aktiver mangler derimod en fysisk form og består af ting som intellektuel ejendom