National Association of Real Estate Investment Trusts (NAREIT)

National Association of Real Estate Investment Trust - mere almindeligt kendt som NAREIT - fungerer som stemme for aktier og realkreditlån, REIT handles på alle større børser Fondsbørs En fondsbørs er en markedsplads, hvor værdipapirer, såsom aktier og obligationer, er købt og solgt. Fondsbørser giver virksomheder mulighed for at rejse kapital og investorer til at træffe informerede beslutninger ved hjælp af prisoplysninger i realtid. Børser kan være en fysisk placering eller en elektronisk handelsplatform. samt ikke-børsnoterede og private REIT'er. NAREITs primære fokus er at fungere som en repræsentant for trusts på både ejendoms- og kapitalmarkeder.

National Association of Real Estate Investment Trusts (NAREIT)

Derudover søger NAREIT at tilbyde sin information og hjælp til lande over hele verden, der er interesseret i at indføre REITs. NAREIT er anerkendt over hele verden som autoritet for REITs og REIT-industrien.

For at være så effektiv som muligt fortaler NAREIT stærkt for REIT-baseret investering - arbejde med politikere, investorer og det globale investeringssamfund som helhed. Gruppens ultimative mål er at hjælpe enkeltpersoner, virksomheder og organisationer med at tjene indkomst gennem ejendomsinvesteringer.

Resumé

  • National Association of Real Estate Investment Trusts (NAREIT) fungerer som en advokat, promotor og repræsentant for REITs - arbejder med enkeltpersoner og organisationer, der arbejder i ejendomsbranchen eller som søger at investere i branchen.
  • NAREIT blev dannet i 1960 og blev oprindeligt inkorporeret som National Association of Real Estate.
  • NAREIT har fokus på at hjælpe med at fremme indtjeningen fra investeringer i fast ejendom.

Hvad er en REIT?

EN REIT - ejendomsinvestering - er faktisk en virksomhed. Virksomheden skal opfylde forskellige krav for at kvalificere sig og optjene REIT-status. Alle REIT'er skal enten drive, eje eller yde finansiering til fast ejendom, der producerer en form for indkomst.

REIT-investorer får betydelige muligheder. De kan til sidst eje en kapitalandele i lukrative ejendomme og tjene adgang til samlet afkast og indkomst baseret på udbytte. REIT giver nogen chancen for at investere i porteføljer med fokus på fast ejendom. Investorer kan gøre det gennem gensidige fonde, børshandlede fonde (ETF'er) Exchange Traded Fund (ETF) En Exchange Traded Fund (ETF) er et populært investeringsmiddel, hvor porteføljer kan være mere fleksible og diversificerede på tværs af en bred vifte af alle de tilgængelige aktiver klasser. Lær om forskellige typer ETF'er ved at læse denne vejledning. eller blot ved køb af en REIT-aktie.

Når investeringerne først er investeret i en REIT, tjener de en del af al indkomst genereret af de ejendomsinvesteringer, som REIT har. Investorer får deltage uden faktisk at købe ejendomme, administrere dem eller finansiere dem på nogen måde.

REIT'er er historisk gode investeringer. Fordi de giver især høje udbytteindtægter - som kommer ind regelmæssigt - og langsigtet kapitalstigning, tilbyder de samlede afkast, der er konkurrencedygtige med andre investeringer. De er også fremragende til at diversificere porteføljer, fordi de ikke er tæt forbundet med andre aktiver.

Ved at diversificere en portefølje hjælper de med at reducere en porteføljes samlede risiko. Til dato har næsten 87 millioner individer i USA investeret i REITs, typisk gennem deres 401 (k) planer 401 (k) Plan 401 (k) planen er en pensionsopsparingsplan, der gør det muligt for medarbejderne at spare en del af deres løn før skat, der bidrager til en pensionskasse.

Historie og sammensætning af NAREIT

NAREIT blev dannet i 1960, efter at den tidligere amerikanske præsident Dwight Eisenhower underskrev lovgivning, der tillod en anden tilgang til at tjene penge på ejendomsinvesteringer. Organisationen blev oprindeligt indarbejdet som National Association of Real Estate og udviklede sig senere til den organisation, som den er i dag.

NAREIT ligner mere et samfund, der består af enkeltpersoner og virksomheder, der arbejder sammen om at fremme ejendomsbranchen som helhed med et specifikt fokus på investering i ejendomme, der genererer indkomst. Det inkluderer akademikere, individuelle investorer, ejendomsmæglere Kommerciel ejendomsmægler En kommerciel ejendomsmægler er en mellemmand mellem sælgere og købere af kommerciel ejendom, der hjælper klienter med at sælge, lease eller købe erhvervsejendom. En kommerciel ejendomsmægler har friheden til at arbejde enten som en uafhængig agent eller som medlem af et kommercielt ejendomsmæglerfirma. og organisationer. NAREIT fungerer som en repræsentant for omkring 200 medlemsorganisationer, der samarbejder for at fremme populariteten, rækkevidden og effektiviteten af ​​REIT'er.

NAREIT arbejder også med flere udenlandske organer for at fremme sin politiske rækkevidde og effektivitet med hensyn til REIT-forfremmelse. De mest bemærkelsesværdige partnerskaber inkluderer det ene med den britiske FTSE-gruppe og European Public Real Estate Association (EPRA). Trioens partnerskab etablerede FTSE EPRA / NAREIT Global Real Estate Index Series, et system, der tilbyder investorer højdepunkter om grundlæggende tendenser i potentielt lukrative ejendomsaktier over hele kloden.

Real Estate Sustainability Council

NAREIT oprettede Real Estate Sustainability Council (RESC) i oktober 2016. Underudvalget for foreningen blev dannet for at øge fokus på fremme af bedste praksis for miljø, social og styring (ESG), når det kommer til investering i ejendomsbranchen.

RESC består i øjeblikket af 50 aktive NAREIT-medlemmer, hvis organisationer specifikt fokuserer på bæredygtighed, når det kommer til REITs.

Lær mere

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, cash flow-analyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. Følgende økonomiressourcer vil være nyttige til at fremme din økonomiske uddannelse:

  • Private REITs vs børsnoterede REITs Private REITs vs børsnoterede REITs Private REITs vs børsnoterede REITs. Investeringer i fast ejendom (REIT) kan klassificeres i enten private eller offentlige, handlede eller ikke-handlede. REIT'er investerer specifikt i ejendomssektoren, og de leaser og opkræver lejeindtægter på de investerede ejendomme
  • REIT vs REOC REIT vs REOC Som investor er det vigtigt at kende forskellene mellem REIT vs REOC. En ejendomsinvestering (REIT) og et ejendomsdrivende selskab
  • Cap Rate (REIT) Cap Rate (REIT) Cap rate er en finansiel måling, der bruges af ejendomsinvestorer til at analysere ejendomsinvesteringer og bestemme deres potentielle afkast baseret på
  • Risikofaktorer i REIT-investering Risikofaktorer ved investering i REITs I denne artikel kender du de forskellige risikofaktorer ved at investere i REITs. Ejendomsinvesteringstrusts (REITs) henviser til investeringsaktier, som investorer