Fakturaskabelon (Word) - Download gratis Word-skabelon

Denne fakturaskabelon (Word Word-skabeloner (Transaktioner, Karriere, HR) Download gratis Word-skabeloner inklusive en Letter of Intent (LOI), Term Sheet, Non-Disclosure Agreement (NDA), Confidential Information Memorandum (CIM), Equity Capital Markets (ECM) ) notat, due diligence-tjekliste og andre typer virksomhedstransaktioner. Download Word-dokumentfiler til eget brug) fungerer som en retningslinje for dig, når du opretter salgsfakturaer for at føre registre over transaktioner. transaktioner inden for investment banking, virksomhedsudvikling og andre områder inden for corporate finance. Download skabeloner, læs eksempler, og lær om, hvordan tilbud er struktureret. Ikke-afsløringsaftaler, aktiekøbsaftaler, aktivkøb og flere M & A-ressourcer.Du kan frit ændre denne skabelon, så den passer til virksomhedens behov!

Her er en kort forhåndsvisning af Finance fakturaskabelon (word):

Faktura skabelon Word

Download den gratis skabelon

Indtast dit navn og din e-mail i nedenstående formular og download den gratis skabelon nu!

Dokumentation af transaktioner

En faktura er et dokument, der bruges til at specificere vilkårene og betingelserne for en transaktion. Det sendes til kunder for at informere dem om deres forpligtelse til at betale for en vare eller tjeneste. Således er en faktura et juridisk håndhæveligt dokument, der fungerer som en skriftlig registrering af en transaktion.

Der er flere elementer i en faktura. Du kan tjekke Finance fakturaskabelon (word) for eksempler på disse. Disse elementer er som følger:

 • faktura nummer (referencenummer)
 • faktura oprettelse / udstedelsesdato
 • betalingsfrist
 • sælger / sælger kontaktoplysninger og adresse
 • købers kontaktoplysninger og faktureringsadresse
 • købers kontaktoplysninger og leveringsadresse
 • beskrivelse af de købte varer eller tjenester
 • antal enheder, pris pr. enhed og samlet pris på købte varer eller tjenester
 • den samlede pris for ordren, inklusive eventuelle rabatter eller afgifter
 • betalingsbetingelser for ordren, såsom betalingsmetode, bankoplysninger, betalingsfrist og rabatter

En leveringsadresse er ikke altid nødvendig. Dette afhænger af typen af ​​produkt, der købes. For eksempel vil en bilmekaniker, der primært tilbyder tjenester, ikke kræve en leveringsadresse for deres fakturaer, da de ikke sender noget. Derudover udtrykkes betalingsbetingelser ofte som 'netto 30' eller '3/10, netto 30'. Dette format er en forkortet måde at sige 'betaling forfalder inden for 30 dage' eller '3% rabat, hvis betalingen foretages inden for 10 dage, ellers forfalder betalingen om 30 dage'.

Finance faktura skabelon (word) er meget modificerbar, så hvis du kan vælge, hvad der kommer ind i din skabelon, baseret på hvad der passer bedst til din virksomhed!

Flere gratis skabeloner

For flere ressourcer, se vores forretningsskabelonbibliotek for at downloade adskillige gratis Excel-modellering, PowerPoint-præsentation og Word-dokumentskabeloner.

 • Excel-modelleringsskabeloner Excel & finansielle modelskabeloner Download gratis finansielle modelskabeloner - Finans regnearkbibliotek indeholder en 3-opstillet finansiel modelskabelon, DCF-model, gældsplan, afskrivningsplan, kapitaludgifter, renter, budgetter, udgifter, prognoser, diagrammer, grafer, tidsplaner , værdiansættelse, sammenlignelig virksomhedsanalyse, flere Excel-skabeloner
 • PowerPoint-præsentationsskabeloner
 • Transaktionsdokumentskabeloner Skabeloner Gratis forretningsskabeloner, der kan bruges i dit personlige eller professionelle liv. Skabeloner inkluderer Excel, Word og PowerPoint. Disse kan bruges til transaktioner, juridisk, økonomisk modellering, økonomisk analyse, forretningsplanlægning og forretningsanalyse.
 • Finance Template Marketplace NY Template Marketplace Finance har skabt en ny platform med skræddersyede forretningsskabeloner til finansielle analytikere over hele verden. Tjek Finance Marketplace og tag din