Makrofinans - Forståelse af hvordan makrofinans fungerer

Makrofinansmål er udbredte fordele for en del af økonomien Markedsøkonomi Markedsøkonomi defineres som et system, hvor produktionen af ​​varer og tjenester indstilles i henhold til markedets eller hele økonomiens skiftende ønsker og evner. Det er skræddersyet til at opfylde alle de økonomiske forpligtelser i økonomien og finde løsninger til at opfylde forpligtelserne. For at opfylde de nævnte forpligtelser skal regeringer udarbejde politikker, udvikle planer for tilskud Socialsikkerhed Socialsikring er et amerikansk føderalt regeringsprogram, der giver socialforsikring og fordele til mennesker med utilstrækkelig eller ingen indkomst. Den første sociale, og engagere sig i flerårige ekspansionsstrategier. Derved,makrofinansipolitikker vil give regeringen en fordel i at give muligheder for økonomisk vækst Bruttonationalproduktet Bruttonationalprodukt (BNP) er et mål for værdien af ​​alle varer og tjenester, der produceres af et lands beboere og virksomheder. Det estimerer værdien af ​​de endelige produkter og tjenester, der fremstilles af et lands beboere, uanset produktionsstedet. øget beskæftigelse og andre udvidelser af økonomien. Billedet nedenfor viser de forskellige makrofinansaktører i en økonomi:Billedet nedenfor viser de forskellige makrofinansaktører i en økonomi:Billedet nedenfor viser de forskellige makrofinansaktører i en økonomi:

Makrofinansspillere

Eksempel på makrofinans

Lad os sige, at stat Y ønsker at fremme produktionen af ​​energieffektive taxaer i forsøget på at øge beskæftigelsen og tilskynde til skatteoverførsel. Så det beslutter at tilbyde skattefordele til producent X inden for bilsamling. Til gengæld accepterer producenten at sælge sine taxaer til en subsidieret pris. På grund af taxens overkommelige pris får flere mennesker adgang til job. Jobene tjener dem penge til at betale deres skat og giver dem også mulighed for at geninvestere. Skatten vil gøre det muligt for regeringen at investere i programmer, der ikke kun vil øge beskæftigelsesgraden, men også gavne alle i økonomien.

Makrofinans vs. mikrofinansiering

Ofte er der betydelig forveksling mellem betydningen af ​​makrofinans og mikrofinans. Men hvad alle politikere er enige om, er at både makrofinansiering og mikrofinansiering giver mange fordele for den generelle økonomi i nærværelse af en balance mellem politikker og mål.

Mikrofinansiering er skræddersyet til at imødekomme behovene hos enkeltpersoner, små industrier eller enhver mindre forretningsvirksomhed, der har vanskeligheder med at få adgang til midler, mens makrofinans fokuserer på at imødekomme behovene i en del af økonomien eller selve økonomien. Nedenfor er en detaljeret sammenligning af både makrofinans og mikrofinans.

  1. Konceptuelt fokuserer mikrofinans på individuelle behov, mens makrofinans fokuserer på hele nationen.
  2. I mikrofinansiering er de fælles finansfolk mikrofinansieringsinstitutioner (MFI), selvhjælpsgrupper (SHG), donorer og ikke-statslige institutioner (NGO). I makrofinansiering er finansfolk store aktører som regeringer, store virksomheder, etablerede private långivere og banker, herunder centralbanken.
  3. Da driftsformen er lille i mikrofinansiering, er finansieringen generelt kontinuerlig. Men med betydelige investeringer i makrofinans, varer projekter kun i en begrænset periode, afhængigt af projekttypen.
  4. Da mikrofinansiering er skræddersyet til fordel for en person, er misligholdelsesgraden meget høj. Men inden for makrofinansiering, da fordelen er for hele økonomien, er den primære udfordring at implementere politikken snarere end at mislykkes eller afbryde programmet.
  5. Mikrofinansiering gør det muligt for enkeltpersoner at blive selvhjulpne, mens makrofinans har til formål at tjene hele økonomien. F.eks. Kan Joe låne $ 15.000 til en ny opstart. Som et resultat må han muligvis kun ansætte James og Zowe som hans assistenter. På den anden side vil regering Z muligvis ønske at konstruere en ny offentlig metro. Den nye linje koster muligvis regeringen 200 millioner dollars pr. Kilometer. Når der udstedes en kontrakt til virksomheden XY, beskæftiger virksomheden på stedet et stort antal arbejdere til at arbejde på byggepladsen.

Andre vilkår svarende til makrofinans

Selvom vi i denne sammenhæng har relateret ordet 'makro' til finansiering, kan du finde andre tilfælde, hvor makro vil præsentere med en helt anden betydning. Her er disse tilfælde:

Makro i Microsoft Excel

I MS Excel er en makro en funktion udløst af en tastatur- eller musebegivenhed, der automatiserer gentagne og almindelige dataformateringsopgaver.

Makro i regnskab

I regnskab er det kendt som makroregnskab. Det refererer til regnskab for landets samlede præstationer. Ligesom makrofinans fokuserer makroregnskab på nationens generelle økonomi snarere end på en enkelt enhed.

Makro i risici

Makrorisici henviser til politiske ændringer, der enten er kontrollerbare eller ukontrollerbare. Normalt påvirker de alle udenlandske aktiviteter, der hæmmer investeringsmuligheder og skader BNP i det involverede land. Ofte kan en akut effekt føre til høj inflation og et sammenbrud af valutaen.

Makro i økonomi

Makro i økonomi fokuserer på ændringer i aktivpriser i en del af økonomien eller hele økonomien snarere end en bestemt industri.

Flere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Finanspolitik Finanspolitik Finanspolitik henviser til regeringens budgetpolitik, som indebærer, at regeringen manipulerer sit udgiftsniveau og skattesatser i økonomien. Regeringen bruger disse to værktøjer til at overvåge og påvirke økonomien. Det er søsterstrategien til pengepolitikken.
  • BNP-formel BNP-formel BNP-formlen består af forbrug, offentlige udgifter, investeringer og nettoeksport. Vi opdeler BNP-formlen i trin i denne vejledning. Bruttonationalprodukt (BNP) er den monetære værdi i lokal valuta af alle endelige økonomiske varer og tjenester, der produceres i et land i en bestemt tidsperiode.
  • Bureaukrati Bureaukrati Systemet til at opretholde ensartet autoritet inden for og på tværs af institutioner er kendt som bureaukrati. Bureaukrati betyder i det væsentlige at regere ved kontoret.
  • Normativ økonomi Normativ økonomi Normativ økonomi er en tankegang, der mener, at økonomi som emne skal give værdiudtalelser, domme og meninger om økonomiske politikker, udsagn og projekter. Den vurderer situationer og resultater af økonomisk adfærd som moralsk god eller dårlig.