Samlede aktiver - oversigt, anvendelse i gældskonventioner, eksempel

Samlede aktiver refererer til summen af ​​de bogførte værdier af alle aktiver, der ejes af en person, virksomhed eller organisation. Det er en parameter, der ofte bruges i nettoværdi gældskonventioner. Værdien af ​​en virksomheds samlede aktiver opnås efter regnskabsmæssig afskrivning Afskrivningsmetoder De mest almindelige typer afskrivningsmetoder inkluderer lineær, dobbelt faldende saldo, produktionsenheder og sum af årstal. Der er forskellige formler til beregning af afskrivning på et aktiv. Afskrivningsomkostninger anvendes i regnskabet til at fordele omkostningerne ved et materielt aktiv over dets brugstid. tilknyttet aktiverne. Nettoværdien er i de enkleste vendinger svarende til de samlede aktiver minus de samlede forpligtelser.

Samlede aktiver

Hvad er gældspagter?

Gældsforpligtelser er grundlæggende løfter eller aftaler fra den låntagende part om at overholde de betingelser, der er aftalt under diskussionen af ​​låneaftalen Kommerciel låneaftale En kommerciel låneaftale refererer til en aftale mellem en låntager og en långiver, når lånet er til forretningsformål. Hver gang der lånes et betydeligt beløb, skal en person eller organisation indgå en låneaftale. Långiveren giver pengene, forudsat at låntager accepterer alle lånebestemmelser. De er generelt begrænsninger eller begrænsninger pålagt af den långivende part, som den låntagende part accepterer til gengæld for et lån. Med andre ord er dette visse benchmarks, som den låntagende part accepterer at overholde til gengæld for et lån. De omtales også generelt som "obligationspagter".

Samlede aktiver: Brug i gældskonventioner

Derfor er samlede aktiver en vigtig og integreret komponent i nettoværdi gældsforpligtelser. Covenants måles via balancen Balance Balancen er et af de tre grundlæggende regnskaber. Disse udsagn er nøglen til både økonomisk modellering og regnskab. Balancen viser virksomhedens samlede aktiver, og hvordan disse aktiver finansieres gennem enten gæld eller egenkapital. Aktiver = forpligtelser + låntagers egenkapital. Gældsforpligtelser i formue er oftest i brug, når den långivende part er en kommerciel bank eller finansiel institution. Nogle almindelige eksempler på nettoværdi gældskonventioner kan være samlede aktiver i forhold til gæld Gæld i forhold til aktiv Gæld i forhold til aktiv, også kendt som gældskvoten, er en gearingsgrad, der angiver procentdelen af ​​aktiver, der finansieres med gæld. ,samlet nettoværdi i forhold til gæld, minimum nettoværdi og mange andre.

For eksempel ansøger ABC Ltd. om et lån hos XYZ Bank Ltd. for $ 800.000. Efter evaluering af ABC Ltd.s årsregnskab og kredithistorik indvilliger XYZ Bank i at yde virksomheden et lån på $ 800.000, forudsat at sidstnævnte accepterer visse vilkår og betingelser, som banken indeholder i låneaftalen.

Under vurderingen af ​​selskabets årsregnskab bemærkede banken, at organisationen solgte en betydelig værdi af sine aktiver i det forløbne regnskabsår for at afvikle et langsigtet lån. Fremskrivningerne for det kommende regnskabsår viste dog en positiv tendens. Derfor indeholdt banken en betingelse om, at den ville låne ud til virksomheden, forudsat at sidstnævnte opretholder en minimumsværdi på $ 1.000.000 i løbet af lånet. Ovenstående er et eksempel på en nettoværdi gældspagt.

Yderligere ressourcer

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • Låneanalyse Låneanalyse Låneanalyse er en evalueringsmetode, der afgør, om lån ydes på mulige vilkår, og om potentielle låntagere kan og er villige til at tilbagebetale lånet. Den kontrollerer, om den potentielle låntager er støtteberettiget i forhold til kriterierne for udlån.
  • Materiel nettoværdi Materiel nettoværdi Materiel nettoværdi er et skøn over en enheds nettoværdi, der udelukker alle immaterielle aktiver såsom patenter, varemærker og intellektuel ejendomsret,
  • Typer af aktiver Typer af aktiver Almindelige typer aktiver inkluderer løbende, langfristede, fysiske, immaterielle, operationelle og ikke-operationelle. Korrekt identifikation og
  • Værdiansættelsesmetoder Værdiansættelsesmetoder Når en virksomhed vurderes som en igangværende virksomhed, er der tre hovedvurderingsmetoder, der anvendes: DCF-analyse, sammenlignelige virksomheder og præcedenstransaktioner. Disse værdiansættelsesmetoder bruges i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, private equity, virksomhedsudvikling, fusioner og opkøb, gearede opkøb og finansiering