LOWER-funktion - formel, eksempler, hvordan man bruger lavere i Excel

LOWER-funktionen er kategoriseret under Excel TEXT-funktioner Funktioner Liste over de vigtigste Excel-funktioner for finansanalytikere. Dette snydeark dækker 100'ere af funktioner, der er vigtige at kende som en Excel-analytiker. Funktionen returnerer den små bogstavversion af den angivne tekststreng. Den blev introduceret i MS Excel 2000-versionen og er tilgængelig i alle efterfølgende Excel-versioner.

I finansiel modellering Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske præstationer. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model. , kan det være nyttigt at arrangere data eller oprette data i et bestemt format. For eksempel kan vi oprette en e-mail-adresse ud fra de tilgængelige navne i et datasæt.

Formel

= NEDRE (tekst)

Denne funktion bruger et argument, det vil sige tekst . Det er et krævet argument her. Det er den tekst, vi ønsker at konvertere til små bogstaver. Funktionen ændrer ikke de tegn i tekststrengen, der ikke er bogstaver. Så for eksempel forbliver tal og tegnsætninger upåvirket, når vi bruger NEDER.

Hvordan bruges LOWER-funktionen i Excel?

Som en regnearksfunktion kan funktionen indtastes som en del af en formel i en celle i et regneark. For at forstå anvendelsen af ​​funktionen, lad os overveje et par eksempler:

Eksempel 1

Antag, at vi importerede data fra en ekstern kilde og ønsker at konvertere dem til små bogstaver.

  • Tekst
  • TEKST34
  • Tekst

Resultaterne i Excel er angivet i nedenstående skærmbillede:

LOWER-funktion

Eksempel 2

Antag, at vi får fornavnet og efternavnet i datasættet. Hvis vi ønsker at oprette e-mail-adresser ved hjælp af for- og efternavne, kan vi bruge en formel, der sammenkæder værdierne. Det kan gøres ved hjælp af LOWER-funktionen. De givne data er vist nedenfor:

LOWER-funktion - Eksempel 2

Vi ønsker, at e-mail-id'erne skal være [e-mailbeskyttet]

Formlen, der skal bruges, er:

LOWER-funktion - Eksempel 2a

Vi får resultaterne nedenfor:

LOWER-funktion - Eksempel 2b

Hvis vi kun vil have det første bogstav fra fornavnet, kan vi bruge funktionen VENSTRE. I ovenstående formel forbindes fornavnet med efternavnet ved hjælp af sammenkædningsoperatoren (&), og resultatet pakkes ind i funktionen NEDRE, som tvinger al tekst til små bogstaver.

Endelig slutter det resultat, vi får, sig igen til “@” og derefter til domænet. Domænet holdes adskilt kun for nemheds skyld.

Klik her for at downloade eksempelfilen til Excel

Yderligere ressourcer

Tak for din læsning af Finance's guide til vigtige Excel-funktioner! Ved at tage dig tid til at lære og mestre disse funktioner, fremskynder du din økonomiske analyse betydeligt. Hvis du vil vide mere, skal du tjekke disse yderligere finansressourcer:

  • Excel-funktioner til økonomi Excel til økonomi Denne Excel til finans-guide vil lære de top 10 formler og funktioner, du skal vide for at være en god finansanalytiker i Excel. Denne vejledning indeholder eksempler, skærmbilleder og trinvise instruktioner. I sidste ende skal du downloade den gratis Excel-skabelon, der indeholder alle de økonomifunktioner, der er dækket af vejledningen
  • Avanceret Excel Formel Course
  • Avancerede Excel-formler, du skal kende Avancerede Excel-formler skal vide Disse avancerede Excel-formler er vigtige at kende og tager dine økonomiske analysefærdigheder til det næste niveau. Avancerede Excel-funktioner, du skal kende. Lær de 10 bedste Excel-formler, som enhver finansanalytiker i verdensklasse bruger regelmæssigt. Disse færdigheder vil forbedre dit regnearkarbejde i enhver karriere
  • Excel-genveje til pc og Mac Excel-genveje til pc-Mac Excel-genveje - Liste over de vigtigste og mest almindelige MS Excel-genveje til pc- og Mac-brugere, økonomi, regnskabsyrker. Tastaturgenveje fremskynder dine modelleringsfærdigheder og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigation, bånd, indsæt special, databehandling, formel- og celleredigering og andre genveje