Langsigtet kapitalinvestering - Oversigt, risici

Den langsigtede kapitalinvesteringscyklus opstår, når en virksomheds store kapitalaktiver gennemgår hele deres varighed. Kapitalinvesteringer er normalt en betydelig investering i dollarværdi såvel som nogle gange endda i fysisk størrelse.

Den langsigtede kapitalinvesteringscyklus indeholder mange mindre driftscyklusser for komponenter eller andre stykker maskiner PP&E (Materielle anlægsaktiver) PP&E (Materielle anlæg og udstyr) er en af ​​de vigtigste langfristede aktiver, der findes på balancen . PP&E påvirkes af Capex, afskrivninger og overtagelser / dispositioner af anlægsaktiver. Disse aktiver spiller en nøglerolle i den økonomiske planlægning og analyse af en virksomheds drift og fremtidige udgifter, der findes inden for den oprindelige kapitalinvestering. Der er mange måder, det kan manifestere sig på. Nedenfor ser vi et forenklet diagram over, hvordan kapital bevæger sig gennem investeringscyklussen.

Langsigtet kapitalinvesteringscyklus

Åbning af din fabrik: Den langsigtede kapitalinvesteringscyklus

Lad os sige, at du er ejer af en mellemstor virksomhed Små og mellemstore virksomheder (SMV'er) SMV'er eller små og mellemstore virksomheder defineres forskelligt rundt omkring i verden. Det land, en virksomhed opererer i, leverer det, der udvikler og fremstiller tennisracket. Du har haft mange gode års rentabilitet og ser aktivt på at udvide din produktlinje og drift. Du er klar over, at den nuværende fabrik, du ejer, har kapacitet, og i stedet for at forsøge at outsource eller udlicitere produktion, beslutter du at investere i oprettelsen af ​​en ny fabrik for at øge din produktionskapacitet.

Tillykke! Du er gået ind i en større fase af den langsigtede kapitalinvesteringscyklus. De store investeringer vil sandsynligvis finde sted i mange år, mens fabrikken er bygget. Det stopper dog ikke der. Maskinerne, der er nødvendige for at få fabrikken til at fungere som et produktionsanlæg, er også en del af den langsigtede kapitalinvesteringscyklus. Maskinerne har i sig selv kortere driftscyklusser, som alle udgør kapitalinvesteringscyklussen.

I tilfældet med vores eksempel kan de være samlebånd, plastfremstillingsmaskiner samt forskellige værktøjer og farvestoffer, der kræves for at gøre fabrikken operationel. Alle maskinerne kommer med forskellige driftscyklusser, der findes inden for den større kapitalinvesteringscyklus; det vil sige fremstilling af en fabrik.

Risici inden for den langsigtede kapitalinvesteringscyklus

På grund af selve arten af ​​store kapitaludgifter kan det kræve, at et selskab påtager sig mere gearing eller omdirigerer et betydeligt beløb af sine aktiver væk fra andre operationer. Det kan udgøre en risiko for et mindre selskab med hensyn til likviditet og virksomhedens samlede økonomiske stilling.

Da kapitaludgifter Kapitaludgifter Kapitaludgifter henviser til midler, der bruges af et selskab til køb, forbedring eller vedligeholdelse af langsigtede aktiver for at forbedre virksomhedens effektivitet eller kapacitet. Langfristede aktiver er normalt fysiske og har en brugstid på mere end en regnskabsperiode. , såsom at bygge en ny fabrik, er kontantintensive og kræver meget tid for at se et investeringsafkast, kan det medføre en vis kortsigtet risiko, hvis økonomien skulle komme i en recession.

Uheldige markedsforhold udgør en stor risikokomponent for enhver virksomhed, når de beslutter indholdet af en langsigtet kapitalinvesteringscyklus. Selv større virksomheder skal være forsigtige med, at de ikke investerer for meget i at etablere aktiviteter globalt for hurtigt; en faldgrube mange detailhandlere falder i.

Nøgle afhentning

Nu hvor du forstår, hvad den langsigtede kapitalinvesteringscyklus er, kan vi bedre forstå, at når vi forstår de mindre driftscyklusser inden for en større driftscyklus, er vi som ledere og forretnings beslutningstagere mere bemyndiget til et andet værktøj i vores bælte.

Relaterede målinger

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, cash flow-analyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Forretnings livscyklus Forretnings livscyklus Forretningens livscyklus er en virksomheds progression i faser over tid og er oftest opdelt i fem faser: lancering, vækst, shake-out, modenhed og tilbagegang.
  • Virksomhedsstrategi Virksomhedsstrategi Virksomhedsstrategi fokuserer på, hvordan man styrer ressourcer, risiko og afkast på tværs af et firma i modsætning til at se på konkurrencemæssige fordele i forretningsstrategi
  • Industrianalyse Industrianalyse Industrianalyse er et markedsvurderingsværktøj, der bruges af virksomheder og analytikere til at forstå kompleksiteten i en industri. Der er tre almindeligt anvendte og
  • Non-profit forretningsplan Non-profit forretningsplan En non-profit forretningsplan er simpelthen en køreplan for den non-profit organisation, der skitserer sine mål og mål, hvordan den kan nå sit erklærede formål