Retningsstrategier - oversigt og diagrammer

Retningsbestemte handelsstrategier er strategier, der satser på op eller ned bevægelse af markedet. For eksempel, hvis en investor mener, at markedet stiger, ville de tage en lang position Lange og korte positioner Ved investering repræsenterer lange og korte positioner retningsbestemte indsatser fra investorer om, at et værdipapir enten vil gå op (når det er langt) eller ned (når det er kort ). Ved handel med aktiver kan en investor tage to typer positioner: lang og kort. En investor kan enten købe et aktiv (går længe) eller sælge det (går kort). . På den anden side, hvis en investor mener, at priserne vil falde, vil de tage en kort position. Retningsstrategier kan bruges samtidigt til at skabe væddemål på volatilitet.Dette inkluderer en straddle Straddle En straddle-strategi er en strategi, der involverer samtidig at tage en lang position og en kort position på en sikkerhed. Overvej følgende eksempel: En erhvervsdrivende køber og sælger en call-option og put-option på samme tid for det samme underliggende aktiv på et bestemt tidspunkt, kvæle Long Strangle En lang strangle er en strategi for neutral tilgang - ellers kendt som en ”Købe kvælning” eller rent en ”kvæle” - der involverer køb af et opkald, og kasseopslag Kassespredning Et kortspredning er en optionshandelsstrategi, der kombinerer en bear put og en bull call spread. For at en boksspredning skal være effektiv: Strategien for udløbsdatoer.En erhvervsdrivende køber og sælger en call-option og put-option på samme tid for det samme underliggende aktiv på et bestemt tidspunkt, kvæle Long Strangle En lang strangle er en strategi for neutral tilgang - ellers kendt som en "buy strangle" eller rent en "kvælning" - der involverer køb af et opkald, og box spread Box Spread En box spread er en optionshandelsstrategi, der kombinerer et bear put og et bull call spread. For at en boksopslag skal være effektiv: Strategien for udløbsdatoer.En erhvervsdrivende køber og sælger en call-option og put-option på samme tid for det samme underliggende aktiv på et bestemt tidspunkt, kvæle Long Strangle En lang strangle er en strategi for neutral tilgang - ellers kendt som en "buy strangle" eller rent en "kvælning" - der involverer køb af et opkald, og box spread Box Spread En box spread er en optionshandelsstrategi, der kombinerer et bear put og et bull call spread. For at en boksopslag skal være effektiv: Strategien for udløbsdatoer.Strategien for udløbsdatoer.Strategien for udløbsdatoer.

Illustration af retningsbestemte handelsstrategier - silhuet af tyr og bjørn med markeder

Hurtige resumépoint

  • Retningsindstillingsstrategi er en strategi, som investorer bruger til at tjene penge ved at satse på markedets retning.
  • De fire typer strategier er bull call, bull puts, bear call og bear puts.
  • Strategierne hjælper med at reducere omkostningerne ved optioner, volatilitet Volatilitet Volatilitet er et mål for frekvensen af ​​udsving i prisen på et værdipapir over tid. Det angiver risikoniveauet forbundet med kursændringer i et værdipapir. Investorer og forhandlere beregner et værdipapirs volatilitet for at vurdere tidligere variationer i priserne og risikoen, men skaber også mindre udbetalinger.

Typer af retningsbestemte handelsstrategier

Handelsstrategier bruger enten call call Option En call option, der ofte betegnes som "call", er en form for en derivatkontrakt, der giver call optionskøberen ret, men ikke forpligtelsen, til at købe et aktie eller andet finansielt instrument på en bestemt pris - optionens udløbskurs - inden for en bestemt tidsramme. eller put put-option En put-option er en optionskontrakt, der giver køberen ret, men ikke forpligtelsen, til at sælge den underliggende værdipapir til en specificeret pris (også kendt som strike-pris) før eller på en forudbestemt udløbsdato. Det er en af ​​de to hovedtyper af optioner, den anden type er en call option. . For det første forudsiger investorer markedets bevægelse. Dernæst kan investorer oprette spreads ved at købe og sælge optioner til forskellige strejkspriser. Dette vil medvirke til at mindske risikoen og omkostningerne.

Bull Call

Investorer opretter bull call, når de synes, markederne er gode og vil stige i pris. De skaber dette ved at købe en købsoption med en lavere udrykningskurs Stregkurs Strikekursen er den pris, som indehaveren af ​​optionen kan udøve muligheden for at købe eller sælge en underliggende værdipapir, afhængigt af om de har en call-option eller put mulighed. En option er en kontrakt med ret til at udnytte kontrakten til en bestemt pris, der er kendt som indløsningsprisen. og sælge en købsoption med en højere udrykningskurs. Når de køber købsoptionen, skal investorerne betale en præmie. Præmien er højere for optioner med en lav indløsningspris, fordi den har større værdi. Da køb af en købsoption kan være dyrt, kan investorer vælge at sælge et opkald for at opkræve en præmie. Ved at gøre det opretter de et bull call.

Diagrammet nedenfor er en illustration af et bull call. Den lodrette akse repræsenterer udbetalingen, hvilket er fortjenesten minus præmieprisen, og den vandrette akse er prisen. De blå linjer er den lange og korte position på en call option, og den orange linje er udbetalingen af ​​bull call afhængigt af prisen på det underliggende aktiv. Da et bull call er et væddemål, vil prisen stige, udbetalingen er højere, når prisen er høj. Diagrammet viser også, at når prisen er lav, har det lange opkald en lavere udbetaling end bull call. Imidlertid har det lange opkald mere potentiale for højere udbetaling, da tyreopkaldets udbetaling er afsluttet, efter at prisen er den samme som K2-udrykningsprisen.

Bull Call Illustration

Bull Put

Bull put er også et væddemål om, at markederne er gode, og at priserne vil stige. Det ligner bull call, men bruger i stedet putmuligheder. Investorer kan skabe bull put ved at købe et put med en lavere strikepris Strejkkurs Strikekursen er den pris, som indehaveren af ​​optionen kan udøve optionen på at købe eller sælge en underliggende værdipapir, afhængigt af om de har en call option eller put option. En option er en kontrakt med ret til at udnytte kontrakten til en bestemt pris, der er kendt som indløsningsprisen. og sælge et sæt med en højere udrykningspris. En bull put vil have lavere tab i sammenligning med en lang put, når priserne falder. Det dækker dog også indtjeningen for optionen. Således er pengestrømmen mindre volatil.

Svarende til bull call, viser nedenstående diagram, at udbetalingen er højere, når prisen er høj. Det viser også, at en kort put har en mere ekstrem negativ udbetaling, når prisen er lav. Ved at købe en lang salgsoption med udrykningspris K1 er udbetalingen mindre ekstrem.

Bull Put Illustration

Bear Call

Bear call er baseret på troen på, at markedspriserne vil falde. Investorer eller erhvervsdrivende opretter dette ved at sælge et opkald med en lav indløsningspris og købe et opkald med en høj indrykningspris. Ligesom andre retningsbestemte strategier er tabet og gevinsten af ​​optionen begrænset. Imidlertid er belønningen til strategien, at der er mindre volatilitet. Hvis priserne ender med at stige, vil en investor med en bear call lide færre tab end en investor med en call option.

Da et bæreopkald er et væddemål om, at prisen på det underliggende aktiv falder, viser diagrammet højere udbytte, når priserne er lave. Det viser også, at tabet af bjørnekaldet, orange linje, er begrænset. Dette fjerner risikoen for et kort opkald, som kan have ubegrænset tab afhængigt af hvor høj prisen stiger.

Bear Call Illustration

Bear Put

I lighed med bæreopkald skaber bjørn overskud Fortjeneste Fortjeneste er den værdi, der er tilbage, efter at en virksomheds udgifter er betalt. Det kan findes på en resultatopgørelse. Hvis den værdi, der er tilbage, efter at omkostningerne er trukket fra indtægterne, er positiv, siges det, at virksomheden har overskud, og hvis værdien er negativ, siges det at have et tab, når markedspriserne falder. Investorer skaber bear put ved at sælge et put med en lav indtrædelsespris og købe et sæt med en høj udrykningspris. En bjørnepude er billigere end bare at købe en salgsoption og mindsker volatiliteten. Da en investor sælger en salgsoption, kan de opkræve en præmie for at udligne omkostningerne ved at købe en salgsoption med en høj indløsningspris. Da en salgsoption giver køberen mulighed for at sælge det underliggende aktiv til en udrykningskurs,optionen med en højere udrykningspris er mere værdifuld, da det giver køberen større indkomst.

Som det fremgår af nedenstående diagram, er udbetalingen på det højeste, før prisen på det underliggende aktiv når stykprisen Strejkkurs Strikekursen er den pris, som indehaveren af ​​optionen kan udnytte optionen til at købe eller sælge en underliggende værdipapir , afhængigt af om de har en opkalds- eller salgsoption. En option er en kontrakt med ret til at udnytte kontrakten til en bestemt pris, der er kendt som indløsningsprisen. K1. Dette passer ind i investorens forudsigelse og giver høje udbetalinger, når prisen er lav. Diagrammet viser også, at bjørnesætningsudbyttet vist af den orange linje falder støt med stigningen i prisen. Det er dog ikke så lavt som at have bare en lang salgsoption, da kort position på en anden salgsoption giver en positiv udbytte.

Bear Put Illustration - demonstrerer retningsbestemte handelsstrategier

Hvorfor betyder det noget?

Retningsstrategier hjælper investorer med at begrænse deres risiko, reducere omkostningerne og forudsige pengestrømmen med større nøjagtighed. Forståelse af retningsstrategier hjælper også investorer med at skabe mere komplekse strategier. Disse strategier kombinerer bull spread og call spread og satser på det underliggende aktivs volatilitet.

Yderligere ressourcer

Tak fordi du læste Finance-artiklen om retningsbestemte handelsstrategier. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere anbefaler vi følgende ressourcer.

  • Put-Call Parity Put-Call Parity Put-call paritet er et vigtigt koncept i prisfastsættelse af optioner, der viser, hvordan priserne på sæt, opkald og det underliggende aktiv skal være i overensstemmelse med hinanden. Denne ligning etablerer et forhold mellem prisen på et opkald og salgsoption, der har det samme underliggende aktiv.
  • Marginhandel Marginhandel Marginhandel er handlingen med at låne penge fra en mægler med det formål at investere i finansielle værdipapirer. Den købte aktie tjener som sikkerhed for lånet. Den primære årsag til at låne penge er at få mere kapital til at investere
  • Aktieindeks Futures Aktieindeks Futures Aktieindeks futures, også kaldet aktieindeks futures eller bare indeks futures, er futures kontrakter baseret på et aktieindeks. Futures kontrakter er en
  • Option Pricing Model Option Pricing Modeller Option Pricing Modeller er matematiske modeller, der bruger bestemte variabler til at beregne den teoretiske værdi af en option. Den teoretiske værdi af en