PayPal - Lær mere om online betalingsfirmaet

PayPal Holdings, Inc. er et af de største online betalingsselskaber, der tillader parter at foretage betalinger via online pengeoverførsler. Virksomhedens online betalingssystem tilbyder elektroniske alternativer til traditionelle betalingsmetoder såsom postanvisning og checks Kontantekvivalenter Likvide beholdninger er de mest likvide af alle aktiver på balancen. Likvide midler inkluderer pengemarkedsværdipapirer, bankmænds accept. Virksomheden giver en platform for online-forhandlere, auktionssider Auktion En auktion er et system til køb og salg af varer eller tjenester ved at tilbyde dem til at byde, tillade folk at byde og sælge til højstbydende. Bydere konkurrerer mod hinanden og e-handelsbrugere om at foretage sikre betalinger overalt i verden og opkræve et gebyr for hver transaktion på sin platform.

Online-kunder er ikke forpligtet til at oplyse deres kreditkort- eller bankkontonumre, når de foretager transaktioner, hvilket gør PayPal til en af ​​de sikreste betalingsprocessorer i verden.

PayPal online betaling mobil tema

For at kunder kan bruge PayPal-onlinebetalingssystemet, skal de åbne en konto på virksomhedens websted. Kontoen forbindes derefter til brugerens kreditkort eller checkkonto for at aktivere betaling. For at kontoen skal være fuldt operationel, skal brugeren dog fremlægge bevis for midler og identifikationsdokumenter. Når kontoen er bekræftet og bekræftet, kan brugeren begynde at sende og modtage betalinger til og fra andre konti. Brugere kan også bruge deres konto til at foretage betalinger på e-handelswebsteder som eBay og Amazon.

Historie

PayPal blev etableret i 1998 som Confinity, et firma, der udviklede sikkerhedssoftware til håndholdte enheder. Dens grundlæggere var Max Levchin, Luke Nosek, Peter Thiel og Ken Howery. Virksomheden overgik senere til en pengeoverførselstjeneste i 1999 med finansieringsstøtte fra John Malloy. Confinity fusionerede senere med X.com, som blev grundlagt af Elon Musk, i marts 2000. X-com tilbød internetbanktjenester, men grundlæggeren besluttede at afslutte tjenesterne og fokusere på Confinitys pengeoverførselstjeneste. I 2001 blev X.com omdøbt til PayPal, og ejerne besluttede at blive børsnoteret gennem et indledende offentligt udbud Initial Public Offering (IPO) En Initial Public Offering (IPO) er det første salg af aktier udstedt af et selskab til offentligheden. Forud for en børsintroduktion betragtes en virksomhed som et privat selskab, normalt med et lille antal investorer (stiftere,venner, familie og forretningsinvestorer såsom venturekapitalister eller engleinvestorer). Lær, hvad en børsintroduktion er i 2002. Børsnoteringen blev udstedt til $ 13 pr. Aktie, og virksomheden genererede $ 61 millioner.

PayPal Holdings historie

Efter børsintroduktion

PayPal blev populær som en online betalingsprocessor under det første børsintroduktion (børsintroduktion) første børsnotering (børsintroduktion) et første børsnotering (børsintroduktion) er det første salg af aktier udstedt af et selskab til offentligheden. Forud for en børsintroduktion betragtes en virksomhed som et privat selskab, normalt med et lille antal investorer (stiftere, venner, familie og forretningsinvestorer som risikovillige kapitalister eller engelinvestorer). Lær, hvad en børsintroduktion er, og eBay besluttede at erhverve den senere samme år for $ 1,5 mia. Med en værdiansættelsesmetode. Når en virksomhed vurderes som en igangværende virksomhed, er der tre hovedvurderingsmetoder, der anvendes: DCF-analyse, sammenlignelige virksomheder og præcedenstransaktioner. Disse værdiansættelsesmetoder bruges i investeringsbank, aktieforskning, private equity, virksomhedsudvikling, fusioner og opkøb,gearede buyouts og finansiering på over $ 23 pr. aktie. Som et helejet datterselskab af eBay blev virksomheden den officielle betalingsoverførselstjeneste for eBay-webstedet. En ud af fire lukkede auktionsfortegnelser accepterede PayPal som betalingsmetode, og mere end 70% af alle eBay-auktioner accepterede PayPal.

I 2010 opførte onlinebetalingsplatformen over 100 millioner brugere på 190 markeder og 25 forskellige valutaer. Senere i 2011 meddelte virksomheden, at det ville begynde at flytte sin forretning offline for at give sine millioner af kunder mulighed for at bruge PayPal i fysiske butikker. Det indgik et partnerskab med Discover Card i 2012, så brugerne kunne foretage PayPal-betalinger i nogen af ​​de syv millioner butikker, der understøtter Discover Card-netværket.

Den 30. september 2014 meddelte eBay, at det ville udløse PayPal til en separat enhed. Ændringen giver PayPal mulighed for at handle offentligt som en uafhængig enhed. Spin-off blev afsluttet i juli 2015. Dan Schulman blev præsident og administrerende direktør for det nye selskab, mens den tidligere eBay-administrerende direktør John Donahoe blev formand.

Erhvervelser

Siden starten har PayPal foretaget flere opkøb Fusioner Acquisitions M & A Process Denne vejledning fører dig gennem alle trin i M & A-processen. Lær, hvordan fusioner og opkøb og aftaler gennemføres. I denne vejledning skitserer vi anskaffelsesprocessen fra start til slut, de forskellige typer erhververe (strategiske vs. økonomiske køb), betydningen af ​​synergier og transaktionsomkostninger for andre virksomheder i elektroniske betalinger, digital pengeoverførsel og finansielle transaktionsindustrier. De nye opkøb tiltrak ikke kun nye kunder til PayPal, men bragte også bedre teknologier, der forbedrede onlinebetalingsvirksomhedens drift.

I 2005 købte PayPal betalingsløsningsfirmaet VeriSign for at udvide sin e-handelsvirksomhed. Erhvervelsen var værd $ 370 millioner dollars for en virksomhed, der håndterede 40 milliarder dollars i onlinebetalinger i 2004. Gennem aftalen ville VeriSign give PayPal sikkerhedssupporttjenester gennem køb af to millioner tokens. Tokens er USB-plugins i nøglering, der bruges til at skabe en tofaktorsikkerhed, der beskytter brugerne mod online tyveri og andre online sikkerhedsproblemer. Tokenerne kræver, at brugerne angiver et sikkerhedsadgangskode såvel som det fysiske token i tilfælde af handlende.

PayPal erhvervede Fraud Sciences i januar 2008 for at forbedre sine svindelstyringssystemer. Fraud Sciences er en privatejet israelsk udbyder af svigopdagelse, der tilbyder automatiserede bedrageribekæmpelsessystemer som SpotLight VFX og SpotLight T2T. Værktøjerne til afsløring af svig hjælper PayPal og eBay med at verificere købernes identitet og acceptere transaktioner fra købere, der vil blive fejlagtigt mærket som mistænkelige. Virksomheden blev erhvervet for $ 169 millioner.

Onlinebetalingsfirmaet købte også Bill Me Later, et proprietært betalingsmetodefirma, der tilbyder transaktionskredit til over 9.000 elektroniske handlende i USA. Det tilbyder forbrugerne en række revolverende kredit gennem sin partner, Comenity Capital Bank. Tjenesten giver sine kunder mulighed for at foretage køb på online detailwebsteder uden at bruge et kreditkort. Bill Me Later, nu omdøbt som PayPal-kredit, er tilgængelig på førende handelswebsteder som Wal-Mart, Best Buy, Overstock, Hotels.com, Home Depot og JetBlue Airways. Købet blev gennemført for $ 945 millioner i oktober 2008.

Tjenester

Den interne udvikling og opkøb af mindre virksomheder giver PayPal mulighed for at levere forskellige tjenester til sine brugere. Via onlinebetalingsplatformen kan brugerne overføre penge elektronisk enten via personlige og forretningskonti. Personlige konti giver individuelle brugere mulighed for at foretage finansielle transaktioner online og sende eller modtage penge til og fra andre brugere. PayPal-forretningskontoen giver virksomheder mulighed for at modtage betalinger fra kunder og foretage betalinger for varer købt både online og i fysiske butikker. Onlinebetalingsplatformen understøtter 25 forskellige valutaer, og brugere kan skifte fra en valuta til en anden fra kontoens instrumentbræt.

Onlinebutikker inkluderer PayPal som en af ​​de accepterede betalingsmetoder. Brugere kan nemt foretage sikre betalinger og modtage rabatter og kontanter tilbage i udvalgte butikker med sådanne aftaler med onlinebetalingsfirmaet. Det tilbyder også sin egen kredit. Kunder, der er godkendt til denne kredit, får MasterCard-kreditkort. De kan også erhverve PayPal-betalingskort såvel som forudbetalte kort.

Artikel kilde: //www.paypal.com

Flere ressourcer

Tak fordi du læste Finance's guide til PayPal Holdings. For at udvide din økonomiske viden yderligere, se følgende finansressourcer:

  • Anskaffelses- og betalingscyklus Anskaffelses- og betalingscyklus Anskaffelses- og betalingscyklussen (også kaldet PPP-cyklussen for køb, gæld og betalinger) består hovedsageligt af to klasser af transaktionsklasser. Den første klasse er erhvervelsesklassen. Den typiske journalpost for denne klasse af transaktioner er en debitering på lager eller en udgift
  • Dage, der skal betales udestående Dage, der skal betales, udestående dage, der skal betales udestående (DPO) refererer til det gennemsnitlige antal dage, det tager et selskab at tilbagebetale sine gældskonti. Derfor måles udestående dage, hvor godt en virksomhed administrerer sine gældskonti. En DPO på 20 betyder, at det i gennemsnit tager en virksomhed 20 dage at betale sine leverandører tilbage.
  • Tilgodehavender Tilgodehavende tilgodehavende er en forpligtelse, der opstår, når en organisation modtager varer eller tjenester fra sine leverandører på kredit. Kundegæld forventes at blive betalt inden for et års tid eller inden for en driftscyklus (alt efter hvad der er længst). AP betragtes som en af ​​de mest likvide former for kortfristede forpligtelser
  • Financial Analyst Certification Program FMVA® Certification Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari