REITs for kommercielle ejendomme - Oversigt, hvordan man investerer, kategorier

Kommercielle ejendomme REIT er ejendomsinvesteringstrusts, der specialiserer sig i kommercielle ejendomme. REIT'erne fungerer som gensidige fonde Gensidige fonde En gensidig fond er en pulje af penge indsamlet fra mange investorer med det formål at investere i aktier, obligationer eller andre værdipapirer. Gensidige fonde ejes af en gruppe investorer og forvaltes af fagfolk. Lær om de forskellige typer fonde, hvordan de fungerer, og fordelene og fordelene ved at investere i dem, hvor investorer bidrager med midler til en central pulje til køb af kommercielle ejendomme. Det giver dem den krævede eksponering for kommercielle ejendomsinvesteringer uden at skulle købe ejendomme alene.

REIT'er for kommercielle ejendomme

Hurtigt resume

  • Erhvervsejendomme REITs henviser til ejendomsejendomme, der primært bruges til erhvervsmæssige formål, såsom kontorer, hoteller, butikker mv.
  • Kommercielle REIT'er handler med aktier på det offentlige børsmarked, og investorer kan blive aktionærer ved at købe aktier i disse virksomheder.
  • Sammenlignet med bolig-REIT foretrækkes kommercielle REIT af investorer, der søger højere afkast på deres investeringer.

Hvordan man investerer i REIT'er til kommerciel ejendom?

Ejendomme kan kategoriseres i boliger, industrielle og kommercielle ejendomme. Kommercielle ejendomme giver arbejdsområde til forretningsaktiviteter, og de inkluderer kontorbygninger, hoteller, produktionsbygninger, nærbutikker osv. Sammenlignet med boligejendomme betragtes erhvervsejendomme som en sund investering, da de giver højere afkast.

Imidlertid betyder det også, at investoren bliver nødt til at afholde enorme omkostninger for at oprette ejendomsejendomme. Ejendomsret giver ejendomsretten til jorden, forbedringer og naturressourcer såsom mineraler, planter, dyr, vand osv. Og tilpasser hver enhed efter hver lejers præferencer. En investor, der er interesseret i at investere i kommercielle ejendomme, kan vælge at foretage investeringer enten direkte gennem ejerskab af en fast ejendom eller indirekte ved at eje aktier i REITs, der investerer i fast ejendom.

1. Direkte investering

Direkte investering kræver en betydelig stor mængde kapital til at finansiere nybyggeri og erhverve eksisterende kommercielle bygninger. Erhvervsejendomme er en højrisiko-investering med højt afkast. Det betyder, at folk, der investerer direkte i sådanne ejendomme, skal have betydelig viden om branchen og en stor mængde kapital. Direkte investeringer er velegnede til enkeltpersoner med høj nettoværdi Individuel høj formue (HNWI) En person med høj nettoværdi (HNWI) henviser til en person med en nettoværdi på mindst 1.000.000 $ i meget likvide aktiver, såsom kontanter og kontanter og institutionelle investorer Institutionel investor En institutionel investor er en juridisk enhed, der akkumulerer mange investors midler (som kan være private investorer eller andre juridiske enheder) til.

2. Indirekte investering

Indirekte investering er den mest populære metode til at investere i fast ejendom uden at bruge for meget kapital eller være direkte involveret i ejendommen. Investorer kommer til at eje kommerciel ejendom ved at købe aktier i en ejendomsinvestering, der er specialiseret i kommercielle ejendomme.

REIT'er udvikler og ejer kommerciel ejendom, og investorer kan købe deres aktier på samme måde som de køber aktier og obligationer. Det betyder også, at investorer vil eje ejendomme uden at tage nogen prioritetslån. Et pant er et lån - leveret af en realkreditudbyder eller en bank - der gør det muligt for en person at købe et hjem. Selvom det er muligt at optage lån til dækning af hele et husomkostning, er det mere almindeligt at sikre et lån til ca. 80% af boligens værdi. som det er tilfældet med direkte investeringer.

Investorer får en andel af nettoindtægterne, der fordeles til aktionærerne som udbytte. REIT styres af et erfarent team af professionelle, hvilket sparer investorerne for de vanskeligheder, der er involveret i at håndtere vanskelige lejere.

Top kommercielle ejendomskategorier

Erhvervsejendom er defineret som enhver ejendom, der udelukkende drives for at give et arbejdsområde til virksomheder, der til gengæld betaler en månedlig lejeindtægt for at bruge lokalerne. Følgende er hovedkategorierne for erhvervsejendomme:

1. Detailforretninger

Detailbutikker sælger mindre mængder produkter til slutforbrugeren. De får typisk deres produkter fra producenter eller distributører med rabat og videresælger dem derefter med fortjeneste. Detailbutikker omfatter indkøbscentre, store boksforhandlere, lavprisbutikker, købmandsforretninger, supermarkeder, skønhedssaloner osv.

2. Hoteller

Hoteller er kommercielle virksomheder, der tilbyder logi, måltider og andre tjenester til deres gæster på kort sigt. Værelserne er normalt nummererede for at gøre det let for gæsterne at identificere deres værelser.

Hoteller kan omfatte moteller, forretningshoteller samt forretningsresorts, der rummer rejsende eller personer, der er på ferie. Hotellerkategorien ekskluderer huse, der udlejer deres værelser til gæster gennem Airbnb-tjenesten.

3. Kontorbygninger

Kontorbygninger er bygningsrum, der udlejes til lejere med det formål at drive forretning i forbindelse med rådgivning, kontortjenester, administration og andre virksomheder, der er relateret til at tilbyde tjenester til kunder. En kontorbygning er designet på en måde, så den kan være vært for en eller flere virksomheder. Kontorbygninger huser ofte virksomheder, der beskæftiger sig med juridiske tjenester, arkitektur, it-løsninger, forretningskonsulent, handel osv.

4. Industriel bygning

Industrielle bygninger bruges primært til produktion, distribution eller opbevaring af en vare. Nogle industribygninger betragtes ikke som kommercielle, især hvis de er bygget på jord, der er afsat til fabrikker eller dem, der er indrettet som industrianlæg. For eksempel klassificeres en bygning, der bruges til opbevaring af fremstillede varer, der afventer afsendelse, som en kommerciel ejendom REIT.

Kommercielle ejendomme vs. boligejendomme

Fra en investors perspektiv betragtes kommercielle ejendomme ofte som en sund investering sammenlignet med boligejendomme på grund af det højere afkast forbundet med den tidligere. Selvom de koster højere at oprette, vil kommercielle ejendomme sandsynligvis medføre højere lejeindkomster , især når bygningen huser kunder med høj værdi som multinationale virksomheder, banker, ngo'er og advokatfirmaer, der planlægger at lease pladsen på lang sigt.

Der er også færre forhindringer i forbindelse med erhvervskunder . Mange virksomheder optager hele etagerum eller flere etager i et forretningskompleks sammenlignet med individuelle kunder, der normalt maksimalt besætter en enhed i en boligenhed.

Ejere af boligejendomme tilbyder mindre fleksibilitet med hensyn til leasingvilkår, da nogle lejere muligvis ikke har planer om at blive på enheden på lang sigt. Også ved prisfastsættelse af boligenheder skal ejere af ejendomme tage forskellige overvejelser, såsom faciliteter på stedet, placering, tilgængelighed, følelsesmæssig appel til potentielle lejere osv.

Hvis klienter ikke tiltrækkes af boligenhederne på grund af manglende utilgængelighed, mangel på specifikke faciliteter eller andre faktorer, skal ejendomsejeren gøre ekstra arbejde for at fylde enhederne til enhver tid.

Yderligere ressourcer

Finance tilbyder Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, covenantmodellering, lån tilbagebetalinger og mere. certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • Aktuel indkomst (ejendomsinvesteringer) Aktuel indkomst (ejendomsinvesteringer) Aktuel indkomst er en investeringsstrategi, der giver investorer eksponering for ensartede udbetalinger over gennemsnittet. Den mest almindelige løbende indkomstfokuserede
  • Office REITs Office REITs Office REITs er REIT'er, der bygger, administrerer og vedligeholder kontorbygninger, og de udlejer kontorer til virksomheder, der har brug for plads til at rumme deres
  • Private vs børsnoterede REITs Private REITs vs børsnoterede REITs Private REITs vs børsnoterede REITs. Investeringer i fast ejendom (REIT) kan klassificeres i enten private eller offentlige, handlede eller ikke-handlede. REIT'er investerer specifikt i ejendomssektoren, og de leaser og opkræver lejeindtægter på de investerede ejendomme
  • Beboelses ejendomme REITs Beboelses ejendomme REITs Boligejendomme REITs er REIT'er, der ejer og administrerer boligenheder til udlejning til lejere. Boliger REIT kan kategoriseres i enten enfamilie- eller flerfamiliestrukturer, der er tilgængelige til erhverv til ikke-erhvervsmæssige formål. De kan omfatte ejerlejligheder, sommerhuse, studenterboliger