Vanguard Exchange-Traded Funds (ETF'er) - Oversigt, hvordan de fungerer

Vanguard Exchange-Traded Funds (ETF'er) er en samling af indeksbaserede handlede værdipapirer, der forvaltes og udstedes af Vanguard Group. ETF'erne giver investorer chancen for at købe og sælge aktier som en enkelt sikkerhed.

Vanguard Exchange-Traded Funds (ETF'er)

I deres nuværende form sporer handelsvolumenet for Vanguard ETF'er indeksafkastet. I øjeblikket har Vanguard mere end 50 ETF'er, der handles som ethvert andet aktieinstrument. Sporing af indekset i Vanguard ETF'er letter et lavt omkostningsforhold Omkostningsgrad En omkostningsgrad er et gebyr, som et investeringsselskab opkræver for at styre aktionærernes midler. Investeringsselskaber såsom gensidige fonde afholder ofte forskellige driftsomkostninger, når de administrerer investorers fonde, og de opkræver en lille procentdel af de fonde, der er under forvaltning for at dække udgifterne. , fleksibilitet i intradaghandel og skatteeffektivitet samt diversificering.

Resumé

  • Vanguard Exchange-Traded Funds (ETF'er) er en gruppe af værdipapirer udstedt af Vanguard Group, der bruger et indeks til at spore margenen mellem indre værdi og aktiekurser.
  • Vanguard ETF'er forbedrer handel med værdipapirer til enhver tid på handelsdagen for at opretholde et lavt omkostningsforhold.
  • Vanguard ETF'er deler nogle ligheder med traditionelle aktier og gensidige fonde, hvilket gør dem attraktive investeringer for investorer.

Vanguard ETF'er forklaret

Vanguard ETF'er er billige fonde, der giver investorer mulighed for at købe aktier i en hel portefølje som en enkelt sikkerhed. Mens Vanguard ETF'er opretholder fordelen ved det lave omkostningsforhold og mere kontrol for den enkelte investor, tillader det køb og salg af værdipapirer når som helst i løbet af handelsdagen.

I øjeblikket er Vanguard vurderet som den næststørste udsteder af ETF'er, hvilket hjælper med at udsætte flere investorer for markedet i en enkelt og lethandelsinvesteringsmetode. Aktie- og obligationsudvælgelsesstrukturen giver også andre aktier eller obligationer mulighed for at klare sig godt, selvom en aktie eller obligation fungerer dårligt.

Virksomheden følger en passiv ledelsesmetode, der letter sine ETF'er til at spore benchmarkindekset, hvilket fører til mindre risiko og kontinuerlig vedligeholdelse. De unikke egenskaber ved ETF'er hjælper med at afbalancere reglen om udbud og efterspørgsel Udbud og efterspørgsel Lovene om udbud og efterspørgsel er mikroøkonomiske begreber, der siger, at på effektive markeder er den leverede mængde af en vare og den krævede mængde af den vare lig med hinanden. Prisen på det gode bestemmes også af det punkt, hvor udbud og efterspørgsel er lig med hinanden. og opretholde værdien af ​​aktierne tæt på nettoaktiverne. Vanguard Group implementerer følgende mekanismer:

  • Koncerninvestorer kan returnere de forfaldne aktier - dvs. de kan indløse 50.000 aktier eller mere for et lige så stort antal aktier på markedet.
  • Individuelle investorer kan købe de underliggende aktiver og levere et lige stort antal aktier til markedet. Alternativt kan de tilbagekøbe aktier på markedet og sælge en lige stor mængde underliggende aktier til markedet.

Selvom begreberne opretholder forskellen mellem nettoaktiver NAV (Net Asset Value) NAV (Net Asset Value) refererer til den samlede egenkapital i en virksomhed. Selvom NAV kan anvendes på enhver enhed, bruges det oftest til at henvise til investeringsfonde og aktiekurser i den nedre ende, men de eliminerer dem ikke helt. Den observerede forskel er kendt som sporingsfejl. De største Vanguard ETF'er har små sporingsfejl i modsætning til de eksotiske, der rapporterer mere end 1%. På trods af Vanguard ETF'ernes iboende sporingsfejl vokser de fortsat i popularitet.

Mekanik for børshandlede fonde

ETF'er handles med værdipapirer ligesom andre aktier i almindelig aktie. En detaljeret historie viser, at selvom de nuværende former for ETF'er for øjeblikket handles på New York Stock Exchange (NYSE) New York Stock Exchange (NYSE) New York Stock Exchange (NYSE) er den største børs i verden, der er vært for 82 % af S&P 500 samt 70 af de største virksomheder i verden. Det er et børsnoteret selskab, der giver en platform til køb og salg, den første generation blev handlet på den amerikanske børs (AMEX).

Hver aktie i en ETF er et krav på et holdingselskab med et specifikt antal aktier. For eksempel har Vanguard Group-trusten værdipapirerne i SPDR S&P 500. Vanguard-trusten skaber aktier ved at deponere værdipapirer hos trustees og modtage en børshandlet fond til gengæld.

Et udestående træk ved ETF'er er, at de kan handles når som helst i løbet af handelsdagen. Aktiekurserne kan afvige fra den aktuelle indre værdi af værdipapirer. Som sådan tilvejebringer autoriserede finansielle institutioner likviditet til ETF's aktier som en foranstaltning til at begrænse forskellen i aktiekurser.

ETF-aktier købes gennem mæglervirksomheder, der opkræver et ekstra gebyr i form af provision. Derfor kan aktierne købes på margen og senere sælges kort. Ud over muligheden for at handle intradag gør sådanne funktioner ETF'er til at skille sig ud fra traditionelle gensidige fonde.

Vanguard ETF'er vs. Vanguard Mutual Funds

Investeringsniveauet er det baggrund, som Vanguard-produkter sammenligner mellem ETF'er og gensidige fonde. Derudover udsteder virksomheden tre aktieklasser - Institutionelle Aktier, Investoraktier og Admiral Aktier - hvor hver klasse adskiller sig i omkostningsforhold.

Vanguard ETF'er er forholdsvis mere fleksible og handles som normale aktier. De kan også handles hele handelsdagen. Der var i alt 74 Vanguard ETF'er fra den 7. februar 2020, hvor $ 43 og $ 307 var området for dets markedspris pr. Aktie. Virksomheden handler med sine aktier via en mæglerkonto, hvorfra den får provision.

Flere faktorer opstår, når investoren overvejer at investere mellem ETF'er og gensidige fonde. Den første er at bestemme det mest rentable produkt ved hjælp af en handelsstrategi eller en buy-and-hold-tilgang. Samlet set kan den investor, der søger at reducere den mindste investeringskapital og ønsker mere kontrol over transaktionsprocessen, finde ETF'er mere egnede end en gensidig fond.

På baggrund af ovenstående funktioner er den mest underliggende forskel mellem Vanguard ETF'er og Vanguard-gensidige fonde, hvordan aktier købes og sælges. Investorer kan kun handle på aktiefonde en gang ved slutningen af ​​en handelsdag. Med andre ord har indehavere kun lov til at indgive handelsanmodninger i løbet af hele dagen, men kan kun afvikle transaktionen i slutningen af ​​dagen.

Vanguard ETF'er mod aktier og gensidige fonde

Vanguard ETF'er har lignende, såvel som adskilte, funktioner med traditionelle aktier og gensidige fonde. Vanguard ETF'er giver indehaverne mulighed for at handle med aktier hele handelsdagen i modsætning til normale aktier og gensidige fonde, som kun tillader investorer at købe eller sælge aktier til deres indre værdi ved slutningen af ​​dagen. Lejlighedsvis kan sidstnævnte købes direkte fra Vanguards fondskompleks uden nogen provision.

Derudover kan aktier og gensidige fonde ikke købes på margen eller sælges kort. Sådanne særskilte træk sætter den passende scene for forskellige typer investorer. For eksempel er Vanguard ETF'er velegnede til investorer, der er fokuseret på kortvarig likviditet og køber aktier i store mængder. På den anden side er aktier og gensidige fonde passende for investorer, der lægger mindre værdi på likviditet og har tendens til at købe små mængder aktier.

Ikke desto mindre deler Vanguard ETF'er nogle funktioner med aktier og gensidige fonde. For det første bærer aktier og gensidige fonde, som med Vanguard ETF'er, handelsomkostninger, der sænker investorens afkast.

Vanguard ETF'er kan også spore et bestemt markedsindeks ved hjælp af handelsvolumen, hvilket gør dem ligne aktiefonde såsom aktier og gensidige fonde. Aktier og gensidige fonde er genstand for langvarige sporingsfejl ved ligning af indeksets afkast før skat. Det svarer til den observerede forskel på Vanguard ETF'er, som manifesteres i forskellen mellem nettoaktiverne og aktiekurserne.

Relaterede målinger

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, cash flow-analyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • American Stock Exchange (AMEX) American Stock Exchange (AMEX) Den amerikanske børs (AMEX) startede i 1908 som New York Curb Market Agency. AMEX var oprindeligt sammensat af handlende og mæglere
  • Management Expense Ratio (MER) Management Expense Ratio (MER) Managementomkostningsforholdet (MER) - også kaldet omkostningsforholdet - er det gebyr, der skal betales af aktionærerne i en gensidig fond eller børshandlet fond (ETF) . MER går mod de samlede udgifter, der bruges til at drive sådanne midler.
  • Open-end vs. lukkede gensidige fonde Open-end vs lukkede gensidige fonde Mange investorer anser open-end vs. lukkede gensidige fonde ens på grund af begge gensidige fonde, der giver dem en billig måde at samle kapital sammen og
  • Investering: En nybegynderguide Investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i.