Ekstrinsisk værdi - Oversigt, faktorer og dens forskel fra indre værdi

Ekstrinsens indre værdi beregnes ved at tage forskellen mellem en markedsopsætning på en option (også kaldet præmien) og dens egenpris - værdien af ​​en optionskontrakt i forhold til den underliggende ved udløb eller hvis den udnyttes.

Ekstrem værdi

Med andre ord bestemmes det af andre faktorer end prisen på den underliggende sikkerhed og er den del af en optionskurs, der overstiger dens egenværdi.

Resumé

  • Ekstrinsens indre værdi beregnes ved at tage forskellen mellem en markedsopsætning på en option (også kaldet præmien) og dens egenpris - værdien af ​​en optionskontrakt i forhold til den underliggende ved udløb eller hvis den udnyttes.
  • En kontrakt mister normalt værdi, når den nærmer sig dens udløbsdato, fordi der er mindre tid til den underliggende sikkerhed til at bevæge sig til fordel for indehaveren.
  • Hvis volatiliteten i en underliggende sikkerhed øges, øges den eksterne værdi af optionen og omvendt.

Faktorer, der påvirker ekstrinsic værdi

1. Kontraktens længde

En af de primære faktorer, der påvirker den ydre værdi, er kontraktens længde. En kontrakt mister normalt værdi, når den nærmer sig dens udløbsdato, fordi der er mindre tid til den underliggende sikkerhed til at bevæge sig til fordel for indehaveren. Derfor er det forsvarligt fra indehaverens side at betale mere i ydre værdi for optioner med længere udløb.

For eksempel vil en mulighed med en måned til udløb, der er ude af pengene, have en større ydre værdi end en ud af pengene-indstillingen med en uges udløb.

2. Implicit volatilitet

Implicit volatilitet (også kendt som vega) måler det beløb, som et underliggende aktiv kan bevæge sig over en bestemt periode. Når volatilitet føjes til tidsværdien, opnås den eksterne værdi af en option.

Hvis volatiliteten i en underliggende sikkerhed øges, øges den eksterne værdi af optionen og omvendt. For eksempel, hvis en investor køber en call-option Call Option En call-option, der ofte kaldes et "call", er en form for en derivatkontrakt, der giver købsoptionskøberen ret, men ikke forpligtelsen, til at købe en aktie eller andet finansielt instrument til en bestemt pris - optionens udløbskurs - inden for en bestemt tidsramme. med en årlig implicit volatilitet på 10% og den implicitte volatilitet stiger til 35% den følgende dag, vil den ydre værdi stige.

Intrinsic Value vs. Extrinsic Value

I optionshandel er den indre pris den værdi, som en given option vil have, hvis den blev udnyttet i dag og beregnes ved at tage forskellen mellem markedskursen og udløserkursen for den underliggende sikkerhed.

En mulighed for in-the-money (ITM) har kun en iboende værdi. Hvis markedsprisen ved udløb er større end udløserkursen, er call-optionen in-the-money eller rentabel, og hvis markedsprisen er lavere end strike-optionen for put-optionen, er puten rentabel. Således, hvis en mulighed er ved pengene eller ude af pengene, er dens indre værdi nul.

Intrinsic Value (Call Options) = Underliggende pris - Strike Price
Intrinsic value (Put Options) = Strike Price - Underliggende Price

Flere faktorer som underforstået volatilitet, rentefri rente, tidsforfald osv. Bestemmer optionens ydre værdi. Jo længere tid en indstilling har indtil udløb, jo højere er dens ydre værdi. Når udløbet nærmer sig, falder en ekstrins værdi af en option, og den bliver værdiløs, når den udløber.

F.eks. Udløber en optionskontrakt om 60 dage og er uden for pengene; det har ingen iboende værdi. Det har en større ydre værdi end en mulighed, der udløber om 21 dage, hvor alt andet er lige, da der er mere tid, og derfor en større chance for, at 60-dages mulighed for at flytte fra out-of-the-money til in-the -penge.

Hvorfor er ekstreme værdier for opkalds- og salgsindstillinger forskellige?

De ydre værdier af call (ret til at købe) og put (ret til at sælge) optioner med den samme udrykningskurs Strejkkurs Indsigelseskursen er den pris, som indehaveren af ​​optionen kan udøve muligheden for at købe eller sælge en underliggende sikkerhed afhængigt af om de har en opkalds- eller salgsoption. En option er en kontrakt med ret til at udnytte kontrakten til en bestemt pris, der er kendt som indløsningsprisen. - også kendt som udnyttelsesprisen - er normalt forskellige. Selvom højere rente resulterer i højere ydre værdi for opkaldsoptioner, resulterer det faktisk i lavere ydre værdi for salgsoptioner.

Tilsvarende, selvom udbytte reducerer den eksterne værdi af call-optioner, øger de den eksterne værdi af put-optioner Put Option En put-option er en optionskontrakt, der giver køberen ret, men ikke forpligtelsen, til at sælge den underliggende sikkerhed til en bestemt pris (også kendt som udrykningspris) før eller på en forudbestemt udløbsdato. Det er en af ​​de to hovedtyper af optioner, den anden type er en call option. på grund af sikkerhed for, at bestanden vil falde.

Opkalds- og salgsoptioner for den samme aktie har normalt forskellige ydre værdier, fordi en aktie går opad eller nedad. Som et resultat køber investorer flere call-optioner eller put-optioner. I denne situation stiger den eksterne værdi af denne type optioner på grund af øget handel.

Relaterede målinger

Finance er den officielle udbyder af Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, pagtermodellering, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en finansanalytiker i verdensklasse.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere ressourcer nedenfor:

  • Near-the-Money Near-the-Money Near-the-money betyder, at en optionskontrakts aktiekurs er tæt på dens udrykningskurs. Det bruges til at beskrive en indstillings egenværdi.
  • Options: Calls and Puts Options: Calls and Puts En option er en form for derivataftale, der giver indehaveren ret, men ikke forpligtelsen, til at købe eller sælge et aktiv inden en bestemt dato (udløbsdato) til en bestemt pris (strejke pris). Der er to typer muligheder: opkald og sætter. Amerikanske optioner kan udnyttes når som helst
  • Put-Call Parity Put-Call Parity Put-call paritet er et vigtigt koncept i prisfastsættelse af optioner, der viser, hvordan priserne på sæt, opkald og det underliggende aktiv skal være i overensstemmelse med hinanden. Denne ligning etablerer et forhold mellem prisen på et opkald og salgsoption, der har det samme underliggende aktiv.
  • Handel med værdipapirer Handel med værdipapirer Handel med værdipapirer er værdipapirer, der er købt af et selskab med henblik på at opnå en kortsigtet fortjeneste. Et selskab kan vælge at spekulere i forskellige gælds- eller aktiepapirer, hvis det identificerer et undervurderet værdipapir og ønsker at udnytte muligheden.