Annullerede transaktioner - annullering af svigagtige transaktioner og køb

Annullerede transaktioner er transaktioner, der annulleres af en sælger eller forhandler, før transaktionen afvikles via en kundes kortkonto. En ugyldig transaktion annullerer den oprindelige transaktion, som om den ikke fandt sted, og det tager normalt to til tre arbejdsdage at træde i kraft. Når et salg annulleres, fanges eller afregnes ikke salget.

Annullerede transaktioner

Et par eksempler på transaktioner, der for det meste annulleres, er falske køb, forkert opkrævede varer, forkerte afgifter osv. Sådanne transaktioner vises ikke i kontoudtoget Kontoudtog En kontoudtog er et finansielt dokument, der giver et resumé af kontohaverens aktivitet , generelt forberedt i slutningen af ​​hver måned. men kan vises som afventende transaktioner.

Når en transaktion afventer, kan en kunde ikke få adgang til det pågældende beløb. En transaktion skal annulleres inden afregningen.

Når transaktionen er afgjort og sendt til behandling, kan den ikke længere annulleres. Kunden bliver debiteret, hvis transaktionen ikke annulleres, og den eneste måde at tilbageføre processen på er gennem en refusion.

Resumé

  • Annullerede transaktioner er transaktioner, der annulleres af en sælger eller forhandler, før transaktionen afvikles via en kundes kortkonto.
  • At annullere en transaktion i tilfælde af svig er forskellig fra at tilbagebetale det beløb, der er involveret i transaktionen.
  • En transaktion annulleres inden afviklingsfasen, mens en refusion finder sted efter afviklingsfasen og overførsel af penge.

Hvordan behandles et betalingskort / kreditkortsalg?

Der er to forskellige trin til behandling af et salg via debet- eller kreditkort Kreditkort Et kreditkort er et simpelt, men ikke-almindeligt kort, der giver ejeren mulighed for at foretage køb uden at frembringe noget kontantbeløb. I stedet ved at bruge en kredit.

1. Autorisation

Autorisation finder sted i realtid - så snart kortet er swipet. Kundens bank kontaktes, og der genereres autorisation. Når kortet er godkendt, bliver salget godkendt og klar til at blive behandlet. Dagens salg holdes i transit indtil slutningen af ​​dagen.

2. Capture

Optagelse finder sted, efter at salget er godkendt. Alt autoriseret salg på dagen sendes til behandling. Når salget er fanget, bliver købmanden betalt for salget, og kundens bankkonto bliver debiteret.

Annulleret transaktion vs. refusion

1. En transaktion annulleres inden afviklingsfasen, mens en refusion finder sted efter afviklingsfasen og overførsel af penge.

2. En refusion er penge, der returneres til en kunde for at udligne et indledende salg. I modsætning til ugyldige transaktioner indebærer refusion overførsel af penge mellem konti hos involverede parter.

3. Refusion finder sted, når en ordre er opfyldt. Kundens midler tilbageholdes under refusionsprocessen, og efter refusionsprocesserne krediteres deres konto.

4. Refusioner tager normalt mere tid at reflektere end ugyldige transaktioner. Det er mere tids- og omkostningseffektivt at annullere en transaktion end at bede om refusion senere.

Annullering af bedrageriske transaktioner

Der er mange falske transaktioner, der finder sted online. For at imødegå problemet henviser kortudstedende virksomheder til bedrageri Bedrageri Bedrageri enhver vildledende aktivitet, som en person udøver, med det formål at vinde noget gennem midler, der overtræder loven. Et nøgleord inden for identifikationstjenester og software.

Kunden får mulighed for at kontrollere ægtheden af ​​en transaktion med virksomheden, og de annullerer straks transaktionen, hvis den er svigagtig.

Hvis kunden ikke svarer til verifikation, annullerer mange kortudstedende virksomheder som standard en sådan transaktion. Det gøres meget, før det når afviklingsfasen for at sikre, at kunden er sikker.

Annullering af køb

Fejl rettes ved at annullere transaktioner straks under et køb. For eksempel går en kunde ind i en detailbutik, der sælger sportsudstyr og debiteres forkert. Kassereren kan derefter annullere transaktionen, gentage genstandsscanningen og opkræve kunden korrekt.

Som det er tilfældet med de fleste e-handelsplatforme Introduktion til e-handel E-handel henviser til kommercielle transaktioner af varer eller tjenester, der udføres over internettet. I løbet af de sidste mange år har e-handel hurtigt udviklet sig til at blive en kombination af online og offline detailhandel, som er vertikalt integreret. E-handelsvirksomheder sælger forskellige produkter og tjenester. Intro Guide giver handlende en bestemt periode til at annullere et køb foretaget af en kunde. Det gøres, da der er meget at vælge online og at give kunderne mulighed for at skifte mening, når de foretager et køb.

I et sådant tilfælde finder forliget ikke sted i en bestemt periode. Hvis købet annulleres inden for perioden, annullerer sælgeren transaktionen, og køberen debiteres ikke.

Flere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, cash flow-analyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Transaktionsrisiko Transaktionsrisiko Transaktionsrisiko er eksponeringen for usikkerhedsfaktorer, der kan påvirke det forventede afkast fra en aftale eller transaktion. Dette kan omfatte, men er ikke begrænset til valutarisiko, råvare og tidsrisiko.
  • Bedrageri rødt flag Bedrageri rødt flag Svindel rødt flag henviser til uønskede situationer eller forhold, der konsekvent bidrager til svig, spild eller misbrug af ressourcer.
  • Produkter og tjenester Produkter og tjenester Et produkt er en håndgribelig vare, der markedsføres for erhvervelse, opmærksomhed eller forbrug, mens en tjeneste er en immateriel vare, der stammer fra
  • Salgsrisiko Salgsrisiko Salgsrisiko henviser til usikkerheden i forbindelse med prisen og mængden af ​​varer, der er tilgængelige for salg til forbrugere. Normalt kan salgsrisiko resultere i