Omvendt binomialfordeling Excel - formel, eksempler, hvordan man bruger

Funktionen BINOM.INV er kategoriseret under Excel Statistiske funktioner Funktioner Liste over de vigtigste Excel-funktioner for finansanalytikere. Dette snydeark dækker 100'ere af funktioner, der er vigtige at kende som en Excel-analytiker. Det beregner den omvendte binomialfordeling i Excel. For et givet antal uafhængige forsøg vil funktionen returnere den mindste værdi af x (antallet af succeser) for en specificeret kumulativ binomialfordelingssandsynlighed. For eksempel kan vi bruge den til at beregne det mindste antal kast af en mønt, der kræves for at producere en 50% chance for at få mindst 10 hoveder.

Som finansanalytiker Finansanalytiker Jobbeskrivelse Finansanalytikerens jobbeskrivelse nedenfor giver et typisk eksempel på alle de færdigheder, uddannelse og erfaring, der kræves for at blive ansat til et analytikerjob i en bank, institution eller virksomhed. Udføre økonomisk prognose, rapportering og operationelle metrics tracking, analysere finansielle data, oprette finansielle modeller, BINOM.INV er nyttig til analyse af værdipapirer at investere i. Vi kan bruge funktionen til at forstå, hvordan en samlet portefølje vil blive påvirket af tilføjelsen eller fjernelsen af lagre.

BINOM.INV-funktionen blev introduceret i MS Excel 2010 og er derfor ikke tilgængelig i tidligere versioner.

Formel

= BINOM.INV (forsøg, sandsynlighed_s, alfa)

Funktionen BINOM.INV bruger følgende argumenter:

  1. Forsøg (krævet argument) - Dette er antallet af Bernoulli-forsøg. Det vil sige, det er antallet af uafhængige forsøg, der skal udføres. Excel afskærer værdien til et heltal, hvis vi giver den i decimalform.
  2. Probability_s (krævet argument) - Dette er sandsynligheden for succes i et enkelt forsøg.
  3. Alpha (krævet argument) - Dette er sandsynligheden for kumulativ binomial distribution. Det skal være mellem 0 og 1.

For at lære mere, start vores gratis Excel crash-kursus nu!

Sådan bruges invers binomial distribution i Excel

Lad os overveje et par eksempler for at forstå anvendelsen af ​​funktionen BINOM.INV:

Eksempel

Antag, at vi får følgende data:

invers binomialfordeling i Excel - formel

Baseret på ovenstående oplysninger beregner vi den mindste værdi, for hvilken den kumulative binomiale fordeling er større end eller lig med en kriterieværdi. Formlen, der skal bruges, er:

BINOM.INV - Eksempel 1

Vi får resultatet nedenfor:

BINOM.INV - Eksempel 1a

Så det mindste antal forsøg er 3, for hvilken den binomiale kumulative fordeling er 75%.

Ting at huske om invers binomial distribution i Excel

  1. Funktionen BINOM.INV er en opdateret version af CRITBINOM-funktionen, som er tilgængelig i ældre versioner af Excel.
  2. #VÆRDI! error - Opstår, når et af argumenterne er ikke-numeriske.
  3. #NUM! fejl - Opstår, når:
    • Det givne forsøgsargument er mindre end nul.
    • Argumentet sandsynligheds_ er mindre end nul eller større end 1.
    • Det givne alfa-argument er mindre end nul eller større end 1.

Gratis Excel-kursus

Hvis du vil lære mere om funktioner og blive ekspert på dem, skal du tjekke vores gratis Excel Crash Course! Gå gennem vores trinvise instruktioner og demonstrationer om, hvordan du bliver en Excel-strømbruger.

gratis Excel-tastaturgenvejskursus

Yderligere ressourcer

Tak for at læse Finance's guide til Excel Inverse Binomial Distribution-funktionen. Ved at tage dig tid til at lære og mestre disse funktioner, fremskynder du din økonomiske analyse betydeligt. Hvis du vil vide mere, skal du tjekke disse yderligere finansressourcer:

  • Excel-funktioner til økonomi Excel til økonomi Denne Excel til finans-guide vil lære de top 10 formler og funktioner, du skal vide for at være en god finansanalytiker i Excel. Denne vejledning indeholder eksempler, skærmbilleder og trinvise instruktioner. I sidste ende skal du downloade den gratis Excel-skabelon, der indeholder alle de økonomifunktioner, der er dækket af vejledningen
  • Avanceret Excel Formel Course
  • Avancerede Excel-formler, du skal kende Avancerede Excel-formler skal vide Disse avancerede Excel-formler er vigtige at kende og tager dine økonomiske analysefærdigheder til det næste niveau. Avancerede Excel-funktioner, du skal kende. Lær de 10 bedste Excel-formler, som enhver finansanalytiker i verdensklasse bruger regelmæssigt. Disse færdigheder vil forbedre dit regnearkarbejde i enhver karriere
  • Excel-genveje til pc og Mac Excel-genveje til pc-Mac Excel-genveje - Liste over de vigtigste og mest almindelige MS Excel-genveje til pc- og Mac-brugere, økonomi, regnskabsyrker. Tastaturgenveje fremskynder dine modelleringsfærdigheder og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigation, bånd, indsæt special, databehandling, formel- og celleredigering og andre genveje