Lokal forældelse - Definition, eksterne faktorer, eksempler

Lokal forældelse er en type afskrivning Afskrivningsmetoder De mest almindelige typer afskrivningsmetoder inkluderer lineær, dobbelt faldende saldo, produktionsenheder og cifre år. Der er forskellige formler til beregning af afskrivning på et aktiv. Afskrivningsomkostninger anvendes i regnskabet til at fordele omkostningerne ved et materielt aktiv over dets brugstid. på en fast ejendom, der er forårsaget af andre faktorer end selve ejendommen. Faktorerne kan enten være miljømæssige eller andre eksterne faktorer, der optræder på ejendommens placering.

Lokal forældelse

For eksempel kan etablering af et industrianlæg i nabolaget resultere i støjforurening, affaldsdumping og ubehandlet damp, hvilket kan have en negativ indflydelse på beboerne, der bor i nabolaget. Som et resultat forårsager tilstedeværelsen af ​​industrianlægget samme sted som ejendommen lave belægningsgrad, hvilket resulterer i et fald i værdien af ​​ejendomme i nabolaget.

Resumé

  • Lokal forældelse opstår på grund af faktorer, der omgiver ejendommen.
  • Tabet af ejendomsværdi udøves på ejendommen af ​​eksterne kræfter og miljømæssige ændringer i dens omgivelser.
  • Lokal forældelse er også kendt som ekstern eller miljømæssig forældelse.

Eksterne faktorer, der påvirker lokal forældelse

Eksterne faktorer kan også påvirke ejendomsværdiansættelser. For eksempel er områder med en høj kriminalitetsrate mindre attraktive for investorer, da de fleste mennesker viger tilbage fra at købe ejendomme et sådant sted. Andre faktorer, såsom et kæmpende jobmarked Arbejdsløshed Arbejdsløshed er et udtryk, der henviser til enkeltpersoner, der er ansættelige og søger et job, men som ikke kan finde et job. Desuden er det de mennesker i arbejdsstyrken eller puljen af ​​mennesker, der er tilgængelige til arbejde, der ikke har et passende job. og ugunstigt forretningsmiljø et givet sted kan resultere i værditab. Potentielle investorer vil have svært ved at skaffe kapital nok til at købe ejendomme på det sted.

Eksterne faktorer, der bidrager til lokal forældelse, er uhelbredelige fra ejendomsejere og lejere. Dette skyldes, at investorerne ikke udøver kontrol over sådanne faktorer, eller det ville være for dyrt for dem at finde en løsning på de eksisterende problemer.

For eksempel, når store arbejdsgivere lukker deres forretninger et bestemt sted, vil ejendomsejere lide under lave belægningsgrader og misligholdte leje Misligholdelsesgrad Misligholdelsesprocenten refererer til den procentdel af lån, der er forfaldne. Det angiver kvaliteten af ​​et långivende selskabs eller en banks låneportefølje. , og der er ikke meget, de kan gøre for at gendanne situationen, som den var før. Eksterne faktorer mindsker afkastet på ejendomsinvesteringer, hvilket resulterer i betydeligt værditab.

Miljøfaktorer, der påvirker lokal forældelse

Det omgivende miljø for en ejendomsinvestering kan medføre en stigning eller et fald i ejendommens værdi afhængigt af de ændringer, der sker i nabolaget. Miljøet er nødt til konstant at ændre sig. For eksempel kan åbning af en losseplads i kvarteret resultere i et fald i værdien af ​​ejendomme i kvarteret, og ejendomsejerne er muligvis ikke i stand til at kontrollere ændringerne.

Ændringerne i værdi på grund af miljøfaktorer, der udøves på en ejendom, kan måles ved at bestemme forskellen i indkomst forårsaget af sådanne ændringer. Indkomsttabet kan evalueres ved hjælp af salgssammenligningsmetoden . Metoden til salgssammenligning bruger for nylig solgte og lignende ejendomme på samme sted. Derefter harmoniserer værdierne af mindst tre sammenlignelige og lignende egenskaber afhængigt af forskellene, der er tydelige mellem motivet og de sammenlignelige egenskaber.

Lokalitetsfaktorer

Placeringen af ​​en ejendom bestemmer i vid udstrækning værdien af ​​denne ejendom. Ejendomme i nærheden af ​​de vigtigste transportkanaler har tendens til at tiltrække bedre priser end ellers utilgængelige placeringer. Ejendomme i nærheden af ​​sociale faciliteter, såsom skoler, indkøbscentre og hospitaler, har en tendens til at blive værdsat højere end fjerntliggende ejendomme, fordi investorer ikke ønsker at pådrage sig yderligere omkostninger for at få adgang til faciliteterne.

Eksempler på lokal forældelse

At bygge en ejendom tæt på travle veje udsætter beboerne for trafikpropper, hvilket kan forstyrre rejseplanerne for de fleste beboere. Optagne beboere undgår sådanne områder, og dette resulterer i lav efterspørgsel efter hjem på bestemte steder. Den høje trafik forårsager også støj og luftforurening på grund af tilstedeværelsen af ​​mange køretøjer på vejene, hvilket kan være en sundhedsfare for beboerne. Sådanne faktorer sænker vurderingsværdien af ​​ejendomme på det sted, hvilket bidrager til lokal forældelse.

Oprettelse af erhvervsejendomme i et boligområde bidrager også til faldende ejendomsværdier. Kommercielle bygninger kan rumme forskellige typer virksomheder, såsom restauranter, kasinoer, natklubber osv. Virksomhederne kan udsætte beboerne for høje støjniveauer, hvilket kan få lejere til at forlade kvartererne.

Konklusion

Placeringen af ​​en ejendom bestemmer den bedste brug af ejendommen. For eksempel tiltrækkes investorer til avancerede kvarterer på grund af den kontrollerede udvikling i området såvel som tæt på et vejnet, lufthavne, strande, centrale forretningsdistrikter osv. Alle faktorer, der påvirker levedygtigheden på sådanne steder kan let skubbe beboere væk og sænke ejendomsværdier.

Virkningerne af lokal forældelse er uhelbredelige, da indflydelsen ikke opstår inde fra ejendommene, og beboerne udøver minimal kontrol over dem. Værditab som følge af lokal forældelse kan bestemmes ved en værdiansættelsesøvelse.

Flere ressourcer

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende finansressourcer være nyttige:

  • Carbon Credit Carbon Credit En kulstofkredit er en omsættelig tilladelse eller et certifikat, der giver indehaveren af ​​kreditten retten til at udstede et ton kuldioxid eller en ækvivalent til
  • Miljøansvar Miljøansvar Miljøansvar henviser til de potentielle miljøomkostninger, som en køber pådrager sig, når han køber eller leaser et aktiv. Forpligtelserne opstår, når en
  • Markedsvurderingsmetode Markedsvurderingsmetode Markedsmetoden er en værdiansættelsesmetode, der bruges til at bestemme vurderingsværdien af ​​en virksomhed, immaterielt aktiv, forretningsejerskabsinteresse eller sikkerhed ved
  • Negative eksternaliteter Negative eksternaliteter Negative eksternaliteter opstår, når produktet og / eller forbruget af en vare eller en tjeneste udøver en negativ effekt på en tredjepart uden for markedet. En almindelig transaktion involverer to parter, dvs. forbruger og producenten, der omtales som den første og anden part i transaktionen.