Flere udvidelser - Lær flere udvidelser i privat kapital

Multipel ekspansion er en form for arbitrage, der anvender køb af et værdipapir Omsættelige værdipapirer Omsættelige værdipapirer er ubegrænsede kortfristede finansielle instrumenter, der udstedes enten til aktiesikkerhed eller til gældsværdipapirer fra et børsnoteret selskab. Det udstedende selskab opretter disse instrumenter til det udtrykkelige formål at skaffe midler til yderligere finansiering af forretningsaktiviteter og ekspansion. ved en lavere værdiansættelse multiple Typer af værdiansættelsesmultipler Der er mange typer værdiansættelsesmultipler, der anvendes i finansiel analyse. Disse typer multipler kan kategoriseres som kapitalandele og virksomhedsværdi-multipla. De bruges i to forskellige metoder: sammenlignelig virksomhedsanalyse (comps) eller præcedens transaktioner (precedents). Se eksempler på, hvordan man beregner og sælger et værdipapir til et højere værdiansættelsesmultipel. Generelt,virksomheder med lavere vurderingsmultipler er mindre og med højere investeringsrisiko sammenlignet med virksomheder med højere værdiansættelsesmultipler.

Derudover kan begrebet ”multipel udvidelse” bruges til at beskrive enhver stigning i virksomhedens værdiansættelsesmultipel.

Flere udvidelser

Flere udvidelser i privat kapital

Selvom flere udvidelser kan relateres til enhver form for køb, bruges dette koncept i vid udstrækning i private equity-aftaler Private Equity Transaction Timeline Der er forskellige trin involveret i en Private Equity Transaction Timeline. Diagrammet nedenfor viser de forskellige trin i en M & A-transaktion, som inkluderer underskrivelse af en NDA, økonomisk modellering og værdiansættelse og generering af en indtjeningsrapport om kvalitet. . Det bruges sammen med gearing gearing I finansiering er gearing en strategi, som virksomheder bruger til at øge aktiver, pengestrømme og afkast, selvom det også kan forstørre tab. Der er to hovedtyper af gearing: finansiel og operationel. For at øge den finansielle gearing kan et firma låne kapital ved at udstede værdipapirer med fast indkomst eller ved at låne penge direkte fra en långiver. Operativ gearing kan og deal struktur.

Det er vanskeligt at forudsige en virksomheds multiple ekspansion. Private equity-virksomheder anvender dog specielle teknikker for at nå følgende mål:

  • Øg den operationelle effektivitet og pengestrømsgenerering i løbet af investeringens løbetid.
  • Overvåg de aktuelle værdiansættelsesmultipler og M & A-aktiviteter på markedet.
  • Søg proaktivt den bedste exittid for investeringen til det højeste værdiansættelsesmultipel.

Eksempel på flere udvidelser

Private equity-firmaet PE Partners har besluttet at købe Startup Inc. PE Partners er villige til at anvende flere udvidelser for at få overskud fra sin investering i Startup Inc. I øjeblikket har Startup Inc. en Enterprise Value Enterprise Value Enterprise Value, eller Firm Value, er hele værdi af et firma svarende til dets egenværdi plus nettogæld plus enhver minoritetsinteresse, der anvendes til værdiansættelse. Det ser på hele markedsværdien snarere end blot egenkapitalværdien, så alle ejerandele og aktivkrav fra både gæld og egenkapital er inkluderet. (EV) på $ 10 millioner og en EBITDA EBITDA EBITDA eller indtjening før renter, skat, afskrivninger, amortiseringer er en virksomheds fortjeneste, før nogen af ​​disse nettofraduktioner foretages.EBITDA fokuserer på en virksomheds driftsbeslutninger, fordi den ser på virksomhedens rentabilitet fra kernedriften inden virkningen af ​​kapitalstrukturen. Formel, eksempler på $ 5 millioner. PE Partners har fastslået, at EV / EBITDA er det mest hensigtsmæssige værdiansættelsesmultipel for de flere ekspansionsindikationer. Den indledende EV / EBITDA-multiple er 2x.

For at opnå udvidelsen planlægger PE Partners at øge den operationelle effektivitet af Startup Inc. ved at øge produktionen og fjerne nogle omkostninger.

Efter tre år når virksomhedens EV $ 100 millioner, og EBITDA bliver $ 20 millioner. Således er virksomhedens EV / EBITDA 5x. På tre år er Startup Inc.'s multipel udvidet med 2,5 gange. PE Partners beslutter derefter at sælge Startup Inc. for at drage fordel af sin oprindelige investering.

Yderligere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Ordliste for forretningsværdiansættelse Ordliste for forretningsværdier Denne ordliste over forretningsværdiansættelse dækker de vigtigste begreber, der skal kendes ved værdiansættelse af en virksomhed. Denne vejledning er en del af Finance's Business Valuation Modelling
  • Sammenlignelig virksomhedsanalyse Sammenlignelig virksomhedsanalyse Sådan udføres sammenlignelig virksomhedsanalyse. Denne guide viser dig trin for trin, hvordan du opbygger sammenlignelig virksomhedsanalyse ("Comps"), inkluderer en gratis skabelon og mange eksempler. Comps er en relativ værdiansættelsesmetode, der ser på forholdet mellem lignende offentlige virksomheder og bruger dem til at udlede værdien af ​​en anden virksomhed
  • Analyse af precedent transaktion Precedent Transaction Analyse Precedent transaktionsanalyse er en metode til værdiansættelse af virksomheder, hvor tidligere M & A-transaktioner bruges til at vurdere en sammenlignelig virksomhed i dag. Almindeligvis benævnt "præcedenser" bruges denne værdiansættelsesmetode til at værdiansætte en hel virksomhed som en del af en fusion / overtagelse, der almindeligvis udarbejdes af analytikere
  • Værdiansættelsesmetoder Værdiansættelsesmetoder Når en virksomhed vurderes som en igangværende virksomhed, er der tre hovedvurderingsmetoder, der anvendes: DCF-analyse, sammenlignelige virksomheder og præcedenstransaktioner. Disse værdiansættelsesmetoder bruges i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, private equity, virksomhedsudvikling, fusioner og opkøb, gearede opkøb og finansiering