Signalering - Oversigt, teknisk analyse, hvordan man fortolker

Signalering henviser til handlingen med at bruge insiderinformation til at starte en handelsposition. Det sker, når en insider frigiver vigtige oplysninger om en virksomhed, der udløser køb eller salg af sin aktie af folk, der normalt ikke har insiderinformation Insiderinformation Insiderinformation, også kaldet intern information, henviser til ikke-offentlige fakta vedrørende et børsnoteret selskab der kan give en økonomisk fordel på markederne. Med andre ord er insiderinformation viden og information om pipeline for operationer, produkter / tjenester. Insiderens handlinger betragtes som et markedssignal til udenforstående.

Signalering

Markedsignalering kan opnås ved at spore aktiebesiddelse og handelspositioner for en virksomheds insidere. Insidere er normalt ledende medarbejdere Bestyrelse En bestyrelse er i det væsentlige et panel af mennesker, der vælges til at repræsentere aktionærerne. Ethvert offentligt selskab er lovligt forpligtet til at installere en bestyrelse; nonprofitorganisationer og mange private virksomheder - selvom det ikke er nødvendigt - opretter også en bestyrelse. eller andre store aktionærer i selskabet. De kan have beslutningskompetence og være i stand til at få adgang til interne oplysninger om virksomheden.

Hvad er insiderinformation?

Insiderinformation er en ikke-offentlig kendsgerning, der giver handlende en fordel, når de handler med selskabets aktier. Insiderinformation opnås normalt af en person, der er en medarbejder eller virksomhedsleder. En "insider" kan også være en outsider, der er tæt forbundet med virksomheden.

Når sådanne personer får viden om virksomhedsudvikling, der kan påvirke aktiekursen, giver denne information en uretfærdig fordel i forhold til udenforstående, medmindre oplysningerne offentliggøres.

Insiderhandel Insiderhandel Henviser til praksis med at købe eller sælge et børsnoteret selskabs værdipapirer, mens det er i besiddelse af væsentlig information, der betragtes som ulovlig. Insiderhandel findes, når en officer, medarbejder eller direktør i virksomheden bruger væsentlig, ikke-offentlig information om virksomheden til at foretage handler eller råde tredjeparter til at indlede handler. Dette betragtes som en uretfærdig manipulation af det frie marked.

Sådan fortolkes signalisering af insiderinformation

Brug af insiderhandel til markedssignaler er en af ​​de strategier, investorer bruger til handel med aktier. Dette skyldes, at insidere har en bredere viden om virksomheden, hvilket kan give nyttig indsigt i værdien af ​​virksomhedens aktier.

For eksempel, når en insider sælger en stor mængde virksomhedsaktier, kan dette være en negativ indikator for aktiens fremtidige prisbevægelse. Eksterne investorer kan læse dette signal og følge trop ved at afhænde deres egne aktiebesiddelser.

Omvendt, når en ledende medarbejder køber virksomhedens aktier i store mængder, kan han eller hun muligvis gøre det baseret på viden, som kun nogle få personer i virksomheden besidder. En sådan adfærd signaliserer, at virksomheden forventer en positiv fremtidig vækst eller forbedring af sin økonomi. Investorer kan følge ledelsen fra den udøvende direktør og købe selskabets aktier.

Teori om udbyttesignalering

Teorien om udbyttesignalering siger, at når en virksomhed annoncerer en stigning i sin udbytteudbetaling, læser finansielle analytikere Finansanalytikere - Hvad gør de, og investorer læser det som et tegn på en positiv fremtidig økonomisk udsigter for virksomheden. Mens mange analytikere er skeptiske over for udbyttesignaliseringsteorien, er der noget bevis for dens gyldighed.

Generelt tegner stigninger i udbytteudbetalinger et positivt udsyn for virksomhedens finansielle og fremtidige aktiekurs. Et fald i udbytteudbetalinger kan indikere forventede vanskeligheder for virksomhedens økonomi. Teorien om udbyttesignalering antyder grundlæggende, at virksomheder, der betaler det højeste udbytte, vil være mere rentable. Imidlertid har nogle undersøgelser konkluderet, at udbetaling af udbytte ikke nødvendigvis er relateret til indtjening.

For de fleste store virksomheder godkendes stigninger i udbytteudbetalinger af bestyrelsen, hvis de er tilfredse med, at virksomheden forventer at opnå overskud i fremtiden, og at omkostningerne er håndterbare. Eksempler på virksomheder, der konsekvent har øget deres udbytteudbetalinger, inkluderer FedEx Corporation, Nordson Corporation og Procter and Gamble. Virksomheder, der har øget deres udbytte i mindst 25 år i træk, er kendt som "udbyttearistokrater".

Teknisk analyse af lysestage-signaler

I teknisk analyse er handel baseret på at identificere og fortolke markedssignalerne fra forskellige tekniske indikatorer. For eksempel kan prisen på et værdipapir analyseres ved hjælp af lysestage-mønstre for at forudsige fremtidig prisbevægelse.

Bullish og bearish Bullish and Bearish Professionals inden for corporate finance henviser regelmæssigt til markeder som værende bullish og bearish baseret på positive eller negative prisbevægelser. Et bjørnemarked anses typisk for at eksistere, når der har været et prisfald på 20% eller mere fra toppen, og et tyremarked anses for at være et 20% opsving fra en markedsbund. trendbevægelser sender forskellige signaler til handlende. Mønsteret på en lysestage producerer markedssignaler, der indikerer, om de skal indtaste en lang eller kort position på markedet.

Relaterede målinger

Vi håber, du har nydt at læse Finance's diskussion af signalering. Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • Indtjeningsvejledning Indtægtsvejledning En indtjeningsvejledning er den information, der gives af ledelsen i et børsnoteret selskab om dets forventede fremtidige resultater, herunder skøn
  • Sarbanes Oxley Act Sarbanes Oxley Act Sarbanes-Oxley Act er en amerikansk føderal lov, der har til formål at beskytte investorer ved at gøre virksomhedsoplysninger mere pålidelige og nøjagtige.
  • Teknisk analyse - en begyndervejledning Teknisk analyse - en begyndervejledning Teknisk analyse er en form for investeringsvurdering, der analyserer tidligere priser for at forudsige fremtidig prishandling. Tekniske analytikere mener, at de kollektive handlinger fra alle deltagere på markedet nøjagtigt afspejler alle relevante oplysninger og derfor tildeler værdipapirer løbende en fair markedsværdi.
  • Typer af SEC-arkiveringer Typer af SEC-arkiveringer US SEC gør det obligatorisk for børsnoterede virksomheder at indsende forskellige typer SEC-arkiveringer, formularer inkluderer 10-K, 10-Q, S-1, S-4, se eksempler. Hvis du er en seriøs investor- eller finansprofessional, vil det at vide og være i stand til at fortolke de forskellige typer SEC-arkivering hjælpe dig med at træffe informerede investeringsbeslutninger.