Under teltet - Definition, grunde, disadavantages

En under teltaftale er en forretningstransaktion, der ikke videregives til offentligheden, og som normalt kun er kendt af en lille udvalgt gruppe af købere eller en enkelt køber. Der er normalt ingen åben auktion med flere købere, der søger at være den bedste byder. I stedet er fokus på et par kvalificerede strategiske købere.

Under teltet

Under teltet er der mere sandsynlighed for, at der sker tilbud, når virksomhedsinsidere ser ud til at købe virksomheden med hjælp fra en finansiel støtte. Sælger kan være en organisation, hvor en management buyout (MBO) Management Buyout (MBO) En management buyout (MBO) er en corporate finance-transaktion, hvor ledelsesteamet i et driftsselskab erhverver virksomheden ved at låne penge til overvejes, med virksomhedens ledelse når ud til et private equity-firma for at få kapital.

Resumé

  • En under teltaftale er en forretningstransaktion, der ikke videregives til offentligheden og kun er kendt af en lille udvalgt gruppe af købere eller en enkelt køber.
  • Handlen er mere sandsynligt, at der sker, når virksomhedens insidere ser ud til at købe virksomheden med hjælp fra en finansiel køber.
  • Selvom en aftale under teltet kan holdes hemmelig og begrænse den tid og de omkostninger, der ville være nødvendige for offentlig auktion, maksimeres købsprisen for sælgeren ikke, og handlen repræsenteres muligvis ikke af en M & A-rådgiver.

Hvordan det virker

Sælgeren præsenterer normalt salget for finansielle købere på en proprietær måde eller i fangenskab. I et sådant tilfælde kan ledelsesteamet eller nøglemedarbejdere tilbyde at indsamle specifikke oplysninger om virksomheden til den økonomiske køber eller købere og dermed sætte dem "under organisationens telt."

Finansielle købere Strategisk vs Finansiel Køber Spørgsmålet om Strategisk vs Finansiel Køber kommer typisk op, når en virksomhed sælges, som i M&A eller en LBO. En strategisk køber er typisk på udkig efter vandrette eller lodrette udvidelser og søger strategiske synergier, der vil forbedre deres drift. Eksempler, overvejelser, fordele er normalt åbne for ledelseskøb, da ledelsesteamet er tæt bekendt med virksomhedens drift. Derfor kan lederne skabe værdi ved at fortsætte i virksomheden. Ejeren af ​​virksomheden går muligvis på pension og har oprettet et kompetent ledelsesteam. Sælgeren kan også være et stort konglomerat, der ønsker at sælge aktiver eller divisioner, der ikke er kerner.

Årsager til under teltaftalerne

Under teltet er tilbud særligt tiltalende af følgende årsager:

1. For at opretholde fortrolighed

En transaktion under teltet sker ofte, når sælgerne generelt vil holde salget af virksomheden en nøje beskyttet hemmelighed. Kun nogle få udvalgte medarbejdere kan have tilladelse "under teltet." Offentliggørelse af salgsprocessen til offentligheden kan påvirke forretningen negativt.

For eksempel kan nogle medarbejdere blive nervøse og endda holde op, mens kunder eller leverandører kan overveje at afslutte deres forhold til sælgeren. For det andet, når en aftale under teltet mislykkes, vil det ikke medføre en krusningseffekt på virksomhedens værdi. Når en offentligt annonceret handel mislykkes, kan andre oprindeligt interesserede parter blive slået fra. En under teltaftalen beskytter sælgere mod en sådan begivenhed.

2. At begrænse udgifter og tid

Da en under-telt-aftale kun afsløres til en eller få få købere, begrænser den den udgift og den tid, der skal bruges til at markedsføre virksomheden til et antal potentielle erhververe. En kontrolleret auktionsproces kan også medføre betydelige problemer i tilfælde af en ledelsesopkøb, da ledelsesteamet nu bliver en af ​​de konkurrencedygtige bydende for virksomheden.

Ulemper ved Under the Tent Deals

1. Lavere købspris for sælgeren

Under teltet maksimerer normalt ikke købesummen for sælgeren. Da salget ikke foregår i en kontrolleret eller bred auktion, genereres der ikke konkurrence, som det ville være med mange potentielle købere, hvor hver søger at give det bedste tilbud. Som et resultat reduceres potentialet for at tjene flere indtægter fra en stigning i virksomhedens pris.

2. Normalt ikke repræsenteret af en M & A-rådgiver

Da salget af virksomheden foregår hemmeligt eller stille, er en under telt-aftale sjældent repræsenteret af en M & A-rådgiver Transaction Advisory Career Profile Transaction advisory services (TAS) -grupper i revisionsfirmaer hjælper organisationer med at evaluere og navigere i virksomhedstransaktioner med tjenester, der inkluderer forretningsmodellering, M&A og værdiansættelser. En karriere inden for transaktionsrådgivning er meget som investeringsbank. Selvom omkostningerne ved at ansætte en M & A-rådgiver undgås, kan processen være meget udfordrende, især hvis det er første gang. De fleste forretningsfolk har travlt med at drive deres virksomheder og er ikke involveret i sådanne transaktioner regelmæssigt. Derfor er de muligvis ikke bekendt med de forskellige aspekter af under teltaftalerne eller M & A-transaktioner.

De involverede parter har muligvis også ringe eller ingen kendskab til nylige sammenlignelige aftaler og markedet. Arbejde med en erfaren professionel under enhver transaktion kan resultere i bedre vilkår, højere værdiansættelser og afbødning af risici. Ved at udføre M & A-arbejdet helt alene, vil der stadig være yderligere gebyrer og tid til at forberede og gøre dig bekendt med aftalen.

Flere ressourcer

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og udvikle din videnbase, bedes du udforske de yderligere relevante finansressourcer nedenfor:

  • Køb side vs. sælge side M&A Køb side vs sælge side M&A Rådgivere på køb side og sælge side M&A transaktioner adskiller sig med hensyn til deres roller og hvordan de kompenseres. Købssiden betyder at arbejde med køberne i muligheder for at erhverve andre forretninger. M&A på salgssiden betyder på den anden side at arbejde med sælgerne
  • Due Diligence Due Diligence Due diligence er en proces til verifikation, undersøgelse eller revision af en potentiel aftale eller investeringsmulighed for at bekræfte alle relevante fakta og økonomiske oplysninger og for at kontrollere alt andet, der blev rejst under en M & A-aftale eller investeringsproces. Due diligence er afsluttet, før en aftale afsluttes.
  • M&A-overvejelser og -implikationer M&A-overvejelser og -implikationer Ved udførelse af M&A skal en virksomhed anerkende og gennemgå alle faktorer og kompleksiteter, der er forbundet med fusioner og overtagelser. Denne vejledning skitserer vigtige
  • Motiver til fusioner Motiver til fusioner Virksomheder forfølger fusioner og opkøb af flere grunde. De mest almindelige motiver for fusioner inkluderer følgende: Værdiskabelse, diversificering,