F.DIST-funktion - formel, eksempler, beregne F-fordeling i Excel

F.DIST-funktionen er kategoriseret under Excel Statistiske funktioner Funktioner Liste over de vigtigste Excel-funktioner for finansanalytikere. Dette snydeark dækker 100'ere af funktioner, der er vigtige at kende som en Excel-analytiker. Den beregner sandsynlighedsdensitetsfunktionen eller den kumulative fordelingsfunktion for F-fordelingen. Det måler graden af ​​forskellighed mellem to datasæt.

For eksempel, hvis vi ønsker at finde ud af variabiliteten i IQ-score for kvinder over for mænd, kan vi bruge F.DIST-funktionen til at undersøge det.

Som finansanalytiker Finansanalytiker Jobbeskrivelse Finansanalytikerens jobbeskrivelse nedenfor giver et typisk eksempel på alle de færdigheder, uddannelse og erfaring, der kræves for at blive ansat til et analytikerjob i en bank, institution eller virksomhed. Udfør økonomisk prognoser, rapportering og operationelle målinger, analyser økonomiske data, opret økonomiske modeller, funktionen er nyttig i risikostyring. Vi kan bruge det til at forstå og evaluere omfanget af potentielle tab, som en portefølje kan lide.

F Distributionsformel

= F.FORDELING (x, frihedsgrad1, frihedsgrad2, kumulativ)

F.DIST-funktionen bruger følgende argumenter:

 1. X (krævet argument) - Dette er den værdi, hvor vi vurderer funktionen.
 2. Deg_freedom1 (krævet argument) - Dette er et heltal, der angiver tæller frihedsgrader.
 3. Deg_freedom2 (krævet argument) - Et heltal, der angiver nævners frihedsgrader.
 4. Kumulativ (krævet argument) - Dette er en logisk værdi, der bestemmer typen af ​​F-fordeling, der skal beregnes. Det kan enten være SAND (bruger den kumulative fordelingsfunktion) eller FALSK (bruger sandsynlighedsdensitetsfunktionen).

For at lære mere, start vores gratis Excel crash-kursus nu!

Hvordan bruges F-distributionsfunktionen i Excel?

Lad os overveje et eksempel for at forstå anvendelsen af ​​F.DIST-funktionen:

Eksempel

Antag, at vi får følgende data:

 • Værdi, som vi ønsker at evaluere funktionen med: 14.569
 • Tæller frihedsgrad: 4
 • Nævners grad af frihed: 2

For at finde ud af F-sandsynligheden ved hjælp af den kumulative fordelingsfunktion, som er det SANDE kumulative argument, bruger vi følgende formel:

F.DIST F Distributionseksempel

Vi får resultatet nedenfor:

F.DIST - Eksempel 1

For at finde ud af F-sandsynligheden ved hjælp af sandsynlighedsdensitetsfunktionen, som er det FALSE-kumulative argument, bruger vi følgende formel:

F.DIST - Eksempel 1a

Vi får resultatet nedenfor:

F.DIST - Eksempel 1b

Ting at huske om F.DIST-funktionen

 1. Hvis enten deg_freedom1 eller deg_freedom2 er et decimaltal, afkortes det til heltal af Excel.
 2. #NUM! error - Opstår hvis enten:
  1. Værdien af ​​x leveret er mindre end 0.
  2. Argumentet deg_freedom1 eller deg_freedom2 er mindre end 1.
 3. #VÆRDI! error - Opstår, når et af argumenterne er ikke-numeriske.

Gratis Excel-kursus

Se vores gratis Excel Crash Course og arbejd dig frem mod at blive en ekspert finansanalytiker. Lær hvordan du bruger Excel-funktioner og opretter sofistikeret økonomisk analyse og økonomisk modellering.

gratis Excel-tastaturgenvejskursus

Yderligere ressourcer

Tak for din læsning af Finance's guide til vigtige Excel-funktioner! Ved at tage dig tid til at lære og mestre disse funktioner, fremskynder du din økonomiske analyse betydeligt. Hvis du vil vide mere, skal du tjekke disse yderligere finansressourcer:

 • Excel-funktioner til økonomi Excel til økonomi Denne Excel til finans-guide vil lære de top 10 formler og funktioner, du skal vide for at være en god finansanalytiker i Excel. Denne vejledning indeholder eksempler, skærmbilleder og trinvise instruktioner. I sidste ende skal du downloade den gratis Excel-skabelon, der indeholder alle de økonomifunktioner, der er dækket af vejledningen
 • Avanceret Excel Formel Course
 • Avancerede Excel-formler, du skal kende Avancerede Excel-formler skal vide Disse avancerede Excel-formler er vigtige at kende og tager dine økonomiske analysefærdigheder til det næste niveau. Avancerede Excel-funktioner, du skal kende. Lær de 10 bedste Excel-formler, som enhver finansanalytiker i verdensklasse bruger regelmæssigt. Disse færdigheder vil forbedre dit regnearkarbejde i enhver karriere
 • Excel-genveje til pc og Mac Excel-genveje til pc-Mac Excel-genveje - Liste over de vigtigste og mest almindelige MS Excel-genveje til pc- og Mac-brugere, økonomi, regnskabsyrker. Tastaturgenveje fremskynder dine modelleringsfærdigheder og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigation, bånd, indsæt special, databehandling, formel- og celleredigering og andre genveje