Sådan tilføjes et CFI ® -certifikat til LinkedIn - trin med billeder

Her er en trinvis vejledning med billeder om, hvordan du tilføjer dit Finance®-certifikat på LinkedIn. Det er overflødigt at sige, at du først skulle have gennemført et Corporate Finance Institute (Finance) ® kursus! Vores certifikater er online og har sikkerhed i blockchain. Her er et eksempel på et af vores online certifikater. Det er virkelig nemt at føje dem til din LinkedIn-profil. Se nedenstående trin:

Trin 1 - Gå til Mit dashboard

Gå til Mit dashboard. Du kan finde dette på vores hjemmesides hjemmeside som vist:

Trin 2 - Gå til Mine certifikater> Mine legitimationsoplysninger (studentransk)

Klik på My Credentials (Student Transcript) for at se alle dine optjente certifikater. Klik derefter på visningsmuligheden for det kursuscertifikat, du vil føje til din LinkedIn-profil. En ny fane åbnes, som viser dit certifikat:

Trin 3 - Føj certifikat til LinkedIn-profil

Klik på Mere på certifikatsiden, og vælg Føj til LinkedIn-profil.

Trin 4 - Tillykke! Du er færdig!

Tillykke, du skal se dit certifikat vises under Licenser & certificeringer. Klik på "Se legitimationsoplysninger" for at sikre, at det er linket korrekt.

Hvis du har problemer, bedes du sende en e-mail til [email protected]. Vi vil med glæde hjælpe dig yderligere med at placere dit optjente Finance-certifikat i din LinkedIn-profil eller med enhver anden forespørgsel, du måtte have.

Yderligere ressourcer

Tak fordi du læste Finance forklaring på, hvordan du tilføjer et Finance-certifikat til LinkedIn. Her er nogle yderligere ressourcer, som vi synes, du kunne finde interessante:

  • LinkedIn-profilretningslinje LinkedIn-profilretningslinjer Sørg for at følge dokumenterede LinkedIn-profilretningslinjer for at præsentere dig selv for det online professionelle samfund. Hvis du er seriøs med at opnå succes i din karriere, skal du oprette en online tilstedeværelse via LinkedIn. Det er det sociale netværk for forretningsfolk
  • FMVA ™ -certifikat FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari
  • Karriereoversigt
  • Analyst Trifecta Guide - Gratis eBook Analyst Trifecta® Guide Den ultimative guide til, hvordan man kan være en verdensklasse finansanalytiker. Vil du være en finansanalytiker i verdensklasse? Ønsker du at følge branchens førende bedste praksis og skille sig ud fra mængden? Vores proces, kaldet The Analyst Trifecta®, består af analytics, presentation & soft skills