Spoofing - Oversigt, hvordan det fungerer og nuværende lovgivning

Spoofing er en forstyrrende algoritmisk handelspraksis, der indebærer at byde på køb eller tilbyder at sælge futureskontrakter Futures Contract En futureskontrakt er en aftale om at købe eller sælge et underliggende aktiv på et senere tidspunkt til en forudbestemt pris. Det er også kendt som et derivat, fordi fremtidige kontrakter stammer deres værdi fra et underliggende aktiv. Investorer kan købe retten til at købe eller sælge det underliggende aktiv på et senere tidspunkt til en forudbestemt pris. og annullering af bud eller tilbud inden aftalens gennemførelse. Praksis har til formål at skabe et falsk billede af efterspørgsel eller falsk pessimisme på markedet.

Ved at skabe en falsk stemning på markedet kan en erhvervsdrivende manipulere handlinger fra andre markedsdeltagere og ændre prisen på et værdipapir. Ved at reagere på udsvingene kan en spoofer derefter tjene et overskud. Derfor betragtes spoofing som en form for markedsmanipulation.

Spoofing

Spoofing blev fremtrædende med stigningen i højfrekvent handel (HFT) Højfrekvenshandel (HFT) Højfrekvent handel (HFT) er algoritmisk handel, der er kendetegnet ved handel med høj hastighed, et ekstremt stort antal transaktioner og en meget kort langsigtet investeringshorisont. Højfrekvent handel udnytter stærke computere for at opnå den højest mulige hastighed med handelsudførelse. . Højfrekvent handel muliggør udførelse af store handelsordrer på meget kort tid. I betragtning af fordelene ved HFT får spoofing et enormt omfang, der giver muligheder for at flytte priserne på værdipapirerne i større grad og tjene højere fortjeneste.

Spoofing og lovgivning

Da spoofing betragtes som en form for markedsmanipulation, betragtes fremgangsmåden som ulovlig. I USA betragtes det som en ulovlig aktivitet og en kriminel handling i henhold til 2010 Dodd-Frank Act Dodd-Frank Act Dodd-Frank Act, eller Wall Street Reform and Consumer Protection Act of 2010, blev vedtaget i lov i løbet af Obama-administrationen som et svar på finanskrisen i 2008. Den forsøgte at indføre betydelige ændringer i finansiel regulering og skabe nye regeringsorganer, der havde til opgave at gennemføre de forskellige klausuler i loven. . US Commodity Futures Trading Commission (CFTC) er et uafhængigt agentur, der overvåger sådanne aktiviteter på futuresmarkeder.

På trods af det medfølgende strafferetlige ansvar fortsætter nogle store finansielle institutioner med at udøve ulovlig praksis. For eksempel blev i januar 2018 tre europæiske banker - UBS, Deutsche Bank og HSBC - beskyldt for markedsmanipulation ved hjælp af spoofing-ordninger og blev idømt en bøde af Commodity Futures Trading Commission (CFTC).

Spoofing-proces

Spoofing i 2010 Flash Crash

Flash Crash fra 2010 Flash Crash fra 2010 Flash Crash fra 2010 er markedskrakket, der fandt sted den 6. maj 2010. Under krakket i 2010 slettede førende amerikanske aktieindeks, inklusive Dow, næsten 1 billion dollar i markedsværdi på amerikanske aktiemarkeder. Markedsnedbruddet var præget af et hurtigt fald i aktiemarkederne og deres hurtige delvise rebound inden for en time.

Efter en række undersøgelser blev markedsmanipulation ved hjælp af spoofing-ordninger bestemt som en af ​​de primære udløsere af Flash Crash. I 2015 indgav det amerikanske justitsministerium anklager mod en London-baseret erhvervsdrivende, Navinder Singh Sarao. Han blev beskyldt for markedsmanipulation efter at have afgivet en stor ordre på E-Mini S&P 500 aktieindeks futureskontrakter med det formål at annullere ordren før udførelse.

Yderligere ressourcer

Tak fordi du læste Finance's forklaring på spoofing. Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker. For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere ressourcer nedenfor:

  • Algoritmer (Algos) Algoritmer (Algos) Algoritmer (Algos) er et sæt instruktioner, der introduceres for at udføre en opgave. Algoritmer introduceres for at automatisere handel for at generere overskud med en frekvens, der er umulig for en menneskelig erhvervsdrivende.
  • Sikringsordning Sikringsordning Sikringsordning henviser til en investering, hvis mål er at reducere niveauet af fremtidige risici i tilfælde af en negativ prisbevægelse på et aktiv. Afdækning giver en slags forsikringsdækning for at beskytte mod tab fra en investering.
  • Momentum Investing Momentum Investing Momentum investering er en investeringsstrategi rettet mod køb af værdipapirer, der har vist en opadgående kursudvikling eller kortsalg af værdipapirer, der
  • Handelsmekanismer Handelsmekanismer Handelsmekanismer henviser til de forskellige metoder, hvormed aktiver handles. De to hovedtyper af handelsmekanismer er prisdrevne og ordredrevne handelsmekanismer