Pantefond - Bidrag til en særlig pulje i privat kapital

En pantfond er en form for private equity-investering Private Equity Funds Private equity-fonde er puljer af kapital, der skal investeres i virksomheder, der repræsenterer en mulighed for et højt afkast. De kommer med et fast, der giver medlemmer mulighed for at forfølge specifikke investeringsmål ved at bidrage med midler til en bestemt pulje. Det svarer til andre typer investeringer bortset fra at investorer i en pantefond har mulighed for at levere midler til specifikke investeringstransaktioner. Investorer giver en kapitalforpligtelse til et investeringsteam Fem højest betalte job i den finansielle industri Vi håber du nyder denne vejledning til de fem højest betalte job i den finansielle industri. Den finansielle sektor er let en af ​​de mest konkurrencedygtige, når det kommer til at finde et job. Dette gælder endda med hensyn til entry-level positioner,da det næsten helt uhørt er at opbygge en succesrig karriere i at foretage investeringer med specifikke forudbestemte parametre. De godkender hver transaktion, og de kan beslutte, om de skal forfølge hver transaktion uafhængigt eller som en batch. En pantefond tjener til at fjerne nogle af de faldgruber, der påvirker traditionelle investeringsfonde.

Pantefond

Pantefonde blev populære efter dot-com-boblen. På det tidspunkt brugte investorer det traditionelle investeringsformat, hvor investorer bidrog med midler til en enkelt pulje forvaltet af en fondsforvalter. Fondsforvalteren Porteføljeforvalter Porteføljeforvaltere administrerer investeringsporteføljer ved hjælp af en sekstrins porteføljestyringsproces. Lær nøjagtigt, hvad en porteføljeforvalter gør i denne vejledning. Porteføljeforvaltere er fagfolk, der forvalter investeringsporteføljer med det mål at nå deres kunders investeringsmål. ville derefter investere i porteføljer, som gruppen besluttede sig for, snarere end hvad hver investor var interesseret i. Pantfondsformatet giver investorer mulighed for at vælge, om de vil deltage i en investeringsmulighed på en deal-by-basis.Formatet foretrækkes af investorer, der er skeptiske over for at investere i sektorer, som de ikke kender.

Sådan fungerer en pantfond

Forvaltning af pantefonde

Pantfonde oprettes for at forfølge investeringer i en række brancher og sektorer, der opnår et højere afkast, såsom fast ejendom og energi. Midlerne drives af et team af erfarne engelinvestorer, enten tidligere VC'er eller nuværende VC'er. Teammedlemmerne fungerer som General Partners, og de håndterer fondens admin-funktioner. Nogle af funktionerne inkluderer sourcing, vetting og pitching af investeringsideer til pantsætningsfondinvestorerne, udarbejdelse af juridiske dokumenter, opsøgende og aflevering af støtte efter investering for at sikre, at investeringerne kører problemfrit.

I modsætning til konventionelle venturefonde driver en pantfond ikke en blind pool. I stedet finansierer det investeringsmuligheder, søger dem og præsenterer dem for investorer. Løftefondinvestorerne gennemgår derefter de tilbud, de får, og beslutter, hvilke handler de skal investere i. Praksis er forskellig fra det traditionelle venturefondformat, hvor investorer har begrænset input til, hvilke investeringsmuligheder de skal investere i og den daglige drift af fonden. En pantefond tilbyder en betydelig kontrol over, hvordan og hvor der foretages investeringer.

Godkendelsesproces

Hver pantsætningsfond inkluderer et udvalg til gennemgang af tilbud, der gennemgår de månedlige afleveringsaftaler for at få de mest lovende tilbud. Ideelt set mødes udvalget med højvækstvirksomheder, gennemfører en foreløbig due diligence-proces Checkliste for due diligence Denne tjekliste for due diligence indeholder over 25 poster, der inkluderer økonomiske, juridiske og operationelle poster, der skal verificeres. og vælger de bedste tilbud, der ligger inden for investorernes investeringsgruppe. Udvalget forbereder derefter resuméer af hver aftale og sender dem til fondens investorer. Investorer får et vindue, hvori de kan gennemgå tilbudene og svare tilbage til fondenes generelle partnere med de tilbud, de er interesseret i.

Tidsanmeldelsesperioden kan tage flere dage til et par uger. Generelle partnere fortsætter derefter og foretager de investeringer, der er identificeret af investorerne. Hvis der er tilfælde, hvor investorens puljer kan kombineres for at investere i et selskab, har de generelle partnere tendens til at oprette et separat kommanditselskab for at investere i det pågældende selskab. Investorerne er derefter opført i den nye enhed som kommanditpartnere.

Ulemper

Selv med de fordele, som pantefonde nyder, er der også ulemper, der kan gøre dem mindre attraktive sammenlignet med traditionelle investeringsmetoder. En af disse begrænsninger er, at investorer har brug for ekstra tid til at dyrlæge og afgøre, om de skal investere deres midler i en bestemt aftale eller ej. Det påvirker fondens effektivitet, da nogle af handlerne kræver hurtige handlinger på grund af tidsbegrænsninger. I traditionelle fondsformater tager fondsforvaltere disse beslutninger uden nødvendigvis at vente på input fra investorer. Dette giver dem mulighed for at lukke handler hurtigere, mens pantsætningsfonde stadig screener investeringsmuligheder.

Sådan tilmelder du dig en pantefond

Optagelsesproces

De fleste pantfonde har indført en mindre streng optagelsesproces for nye investorer. Det grundlæggende trin for at blive medlem er at udfylde et spørgeskema til investorer, der kræver investorens detaljer, investeringsprofil, størrelsen af ​​deres investeringer og andre detaljer, der er specifikke for forskellige pantfonde. Spørgeskemaet og akkrediteringskravene kræves for at bestemme investorens historie med investeringer, foretrukne investeringsporteføljer og deres risikotoleranceniveau.

Årligt administrationsgebyr

Efter at investorer er optaget i pantfonden, skal de betale årlige administrationsgebyrer. Typisk varierer gebyret fra $ 5.000 til $ 10.000 om året og kan undertiden gå højere afhængigt af firmaet. Gebyret bruges til at dække grundlæggende administrative omkostninger og driftsudgifter og til at udrydde investorer, der ikke er forpligtet til at foretage investeringer i frøstadiet. Argumentet her er, at hvis en potentiel investor kan betale et sådant årligt gebyr, skal de være i stand til at tjene $ 100.000 til $ 500.000 i engleinvesteringer efter eget valg. Medlemmer, der tidligere har betalt det årlige administrationsgebyr, får normalt adgang til pantfondens dealflow.

Pledge Fund vs. Blind Pool Funds

En pantfond giver fordelen ved at placere investeringsbeslutninger i individuelle investorers hænder snarere end at tvinge investorer til at investere i ideer, som flertallet vil investere i. Hvis størstedelen af ​​investorerne vælger at investere i en enkelt portefølje, er investorer, der ikke er interesseret i investeringen kan beslutte at holde sig væk og investere i en anden pool.

På den anden side er blinde puljer en type private equity-fonde, hvor investorer bidrager til en fond, og fondsforvalteren har til opgave at identificere, undersøge og vælge, hvad og hvornår investeringer foretages. Investorer, der bidrager til fonden, mangler input til fonden, da fondsforvaltere tager investeringsbeslutningerne. Blinde poolfonde var mere populære i 1980'erne og 1990'erne, men investorer begyndte at undgå dem efter dot-com-boblen. Pantfonde giver investorerne friheden til at vælge den type tilbud, de skal investere i, noget der manglede i blind pool-fonde.

Relaterede målinger

Tak fordi du læste Finance's forklaring på en pantfond. Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Fund of Funds (FOF) Fund of Funds (FOF) En Fund of Funds (FOF) er et investeringsmiddel, hvor en fond investerer i en portefølje, der består af andele i andre fonde snarere.
  • Private Equity vs Hedge Fund Private Equity vs Hedge Fund Sammenlign private equity vs hedgefond med hensyn til investorer, risiko, likviditet, tidshorisont, kompensationsstruktur, karriere og flere fordele og ulemper ved hver
  • Boutique-investeringsbanker Boutique-investeringsbanker Boutique-investeringsbanker er mindre virksomheder, der typisk ikke tilbyder investeringsbank med fuld service, men som mindst tilbyder en investeringsbank. Boutique-banker har ofte kun en lokal eller regional tilstedeværelse, selvom nogle opererer globalt. Liste over boutique-investeringsbanker
  • Investering: En nybegynderguide Investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i.