HYPERLINK-funktion - Corporate Finance Institute

HYPERLINK-funktionen er kategoriseret under Excel-opslag og referencefunktioner Funktioner Liste over de vigtigste Excel-funktioner for finansanalytikere. Dette snydeark dækker 100'ere af funktioner, der er vigtige at kende som en Excel-analytiker. Funktionen hjælper med at linke data til flere dokumenter.

Hvad er et hyperlink?

Et hyperlink er et link oprettet fra et dokument, der åbner en anden side eller fil, når en bruger klikker på den. Ofte er destinationen en anden webside, men det kan også være et foto, en e-mail-adresse eller et program. Selve hyperlinket kan være en tekst eller et billede.

Når en bruger klikker på hyperlinket, vises destinationen i en webbrowser, åbnet eller kørt, afhængigt af destinationstypen.

Som finansanalytiker Finansanalytiker Jobbeskrivelse Finansanalytikerens jobbeskrivelse nedenfor giver et typisk eksempel på alle de færdigheder, uddannelse og erfaring, der kræves for at blive ansat til et analytikerjob i en bank, institution eller virksomhed. Udfør økonomisk prognose, rapportering og operationel metrics tracking, analyser økonomiske data, opret økonomiske modeller, HYPERLINK-funktionen kan bruges til at give links til basisdata eller en post, der er indtastet på Excel-arket. For eksempel, hvis vi angiver de daglige udgifter i et regneark, kan vi oprette et link til fakturaerne.

Formel

= HYPERLINK (link_location, [venligt_navn])

HYPERLINK-funktionen bruger følgende argumenter:

 1. Link_location (krævet argument) - Dette er stien til filen eller siden, der skal åbnes.
 2. Friendly_name (valgfrit argument) - Dette er den linktekst, der skal vises i en celle. Hvis argumentet ikke er angivet, viser MS Excel link_location som det venlige navn.

Hvordan bruges HYPERLINK-funktionen i Excel?

For at forstå brugen af ​​HYPERLINK-funktionen, lad os overveje et eksempel:

Eksempel

Lad os antage, at vi skal oprette et link i vores regneark. Trinene er:

 1. Først vælger vi den celle, som vi vil føje hyperlinket til.
 2. Derefter indsætter vi formlen for HYPERLINK, som er:

HYPERLINK-funktion

Vi får resultatet nedenfor:

HYPERLINK-funktion - Eksempel

Når vi klikker på D4, åbner den den side, der er angivet ved link_location.

Et par bemærkninger om HYPERLINK-funktionen

 1. Vi er nødt til at angive link_location som en tekststreng i anførselstegn eller en cellereference, der indeholder linkstien som tekst.
 1. Hvis vi ikke angiver venligt_navn, viser HYPERLINK link-placering som det venlige_navn.
 1. For at vælge en celle, der indeholder et hyperlink uden at hoppe til destinationen, kan vi bruge piletasterne til at vælge cellen. Ellers kan vi klikke på cellen og holde museknappen nede, indtil markøren ændres.

Klik her for at downloade eksempelfilen til Excel

Yderligere ressourcer

Tak for at læse Finance's guide til Excel HYPERLINK-funktionen. Ved at tage dig tid til at lære og mestre disse Excel-funktioner fremskynder du din økonomiske analyse betydeligt. Hvis du vil vide mere, skal du tjekke disse yderligere finansressourcer:

 • Excel-funktioner til økonomi Excel til økonomi Denne Excel til finans-guide vil lære de top 10 formler og funktioner, du skal vide for at være en god finansanalytiker i Excel. Denne vejledning indeholder eksempler, skærmbilleder og trinvise instruktioner. I sidste ende skal du downloade den gratis Excel-skabelon, der indeholder alle de økonomifunktioner, der er dækket af vejledningen
 • Avanceret Excel Formel Course
 • Avancerede Excel-formler, du skal kende Avancerede Excel-formler skal vide Disse avancerede Excel-formler er vigtige at kende og tager dine økonomiske analysefærdigheder til det næste niveau. Avancerede Excel-funktioner, du skal kende. Lær de 10 bedste Excel-formler, som enhver finansanalytiker i verdensklasse bruger regelmæssigt. Disse færdigheder vil forbedre dit regnearkarbejde i enhver karriere
 • Excel-genveje til pc og Mac Excel-genveje til pc-Mac Excel-genveje - Liste over de vigtigste og mest almindelige MS Excel-genveje til pc- og Mac-brugere, økonomi, regnskabsyrker. Tastaturgenveje fremskynder dine modelleringsfærdigheder og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigation, bånd, indsæt special, databehandling, formel- og celleredigering og andre genveje