Navngivet modtager - oversigt, typer og betydning

En navngivet modtager er en person - navngivet i et juridisk dokument - som har tilladelse til at indsamle aktiver fra:

 • IRA'er
 • Forsikringspolicer
 • Pensionsplaner Pensionsfond En pensionsfond er en fond, der akkumulerer kapital, der udbetales som pension for ansatte, når de går på pension ved afslutningen af ​​deres karriere.
 • Tillid

Når det kommer til instrumenter såsom livrentepolitikker, kan indehaveren og modtageren være den samme person. I tilfælde af at flere modtagere er navngivet (hvilket sandsynligvis sker med ejendom eller større aktiver), modtager hver modtager en lige stor del af provenuet, når aktivet er solgt.

Navngivet modtager

Resumé

 • En navngivet modtager er en person, der er berettiget til at modtage aktiver fra en afdødes IRA, forsikringspolicer, pensionsplaner og trusts.
 • Navngivne modtagere kan være enten primære og betingede (eller sekundære) modtagere; godser kan også navngives modtagere.
 • De er vigtige, fordi de sikrer aktiver, der går til den (de) rette person (er), de har skattefordele for arvinger, og de hjælper arvinger med at undgå skifte .

Typer af navngivne modtagere

En primær modtager er nummer et på listen for at modtage fordele skitseret i et testamente. Den afdøde vælger specifikt den primære modtager.

I tilfælde af at den primære modtager ikke kan eller ikke vil acceptere aktiverne, er den kontingentmodtager Modtagende modtager En kontingentmodtager den alternative modtager, udpeget af kontohaveren, der er indstillet til at modtage provenuet eller fordelene ved en finansiel næste i køen. Fordi den betingede modtager - eller sekundær modtager - ikke var den afdødes førstevalg, kan der være betingelser, som den sekundære modtager skal opfylde, inden han modtager noget provenu.

Det er også vigtigt at påpege, at modtagere ikke behøver at være en person eller en gruppe af enkeltpersoner. For eksempel kan en persons forsikringspolitik navngive en ejendom eller en nonprofitorganisation som en modtager.

Betydningen af ​​en navngivet modtager

Det er vigtigt at udnævne en navngivet modtager af flere grunde. Den første er selvfølgelig, at udpegning af en modtager sikrer, at aktiver går til den / de rette person (er).

Mere end det kommer dog udnævnelse af en navngivet modtager med skattefordele for de efterladte. Lad os f.eks. Sige, at Mr. Jones dør uden at nævne en eller flere personer eller hans ejendom som en modtager. Om fem år kan alle hans aktiver blive fuldt skattepligtige. Hvis Mr. Jones havde udnævnt en navngivet modtager inden hans død, kunne de midler, han efterlod, blive taget ud over en meget længere periode.

En navngivet modtager gør det også muligt for familie og venner at springe skifteprocessen over Skifte skifte er den juridiske og økonomiske proces, der opstår efter en persons død og specifikt beskæftiger sig med den enkeltes vilje, ejendom og, hvor aktiver sælges og distribueres. Processen gavner normalt ikke modtagerne. Tværtimod er det endnu et skridt, som en arving skal gennemgå, og skifte kan tage måneder eller endda år.

At udnævne en navngivet modtager er afgørende. Det sikrer, at den afdødes aktiver går til dem, han / hun havde til hensigt. Angivelse af, hvem der skal få, hvad der gør processen med at fordele arv Arv Arv henviser til hele eller en del af aktiverne i en ejendom, der videregives til arvingerne efter ejendomens død. Arven kan ske hurtigt og nemt.

Relaterede målinger

Finance er den officielle udbyder af Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, pagtermodellering, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en finansanalytiker i verdensklasse.

For at hjælpe dig med at blive en finansanalytiker i verdensklasse og fremme din karriere til dit fulde potentiale, vil disse yderligere finansressourcer være meget nyttige:

 • Escheatment Escheatment Escheatment er den proces, hvori uopkrævede aktiver overgives til staten. Hvert år forbliver mange bankkonti uopfordrede, og ejendomme er det
 • Eksekutor Eksekutor Eksekutøren af ​​et testamente er ansvarlig for at sortere eller fordele en persons økonomi efter sidstnævntes død. De tjener som en "juridisk
 • Indirekte skatter Indirekte skatter Indirekte skatter er grundlæggende skatter, der kan overføres til en anden enhed eller person. De pålægges normalt en producent eller leverandør, der derefter
 • SEP IRA SEP IRA A SEP IRA (Simplified Employee Pension Individual Retirement Arrangement) er en lille variation af traditionelle IRA'er, der bruges af virksomheder til