FTU-funktion - formel, eksempler, brug realtidsdata i Excel

FTU-funktionen hører til Excel-opslag og referencekategori Funktionsliste over de vigtigste Excel-funktioner for finansanalytikere. Dette snydeark dækker 100'ere af funktioner, der er vigtige at kende som en Excel-analytiker. Funktionen henter realtidsdata fra et program, der understøtter COM-automatisering.

Som finansanalytiker FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari, og FTU-funktionen er meget nyttig, da den hjælper med at opdatere værdier fra realtidsdataservere i Excel-regneark. Som finansanalytiker kan vi bruge celleværdier som formelargumenter og opbygge kraftige opdaterbare datablade og modeller på få minutter.

Formel til realtidsdata

= RTD (ProgID, server, topic1, [topic2], ...)

FTU-funktionen bruger følgende argumenter:

 1. ProgID (krævet argument) - Navnet på ProgID på et registreret COM-automatiserings tilføjelsesprogram installeret på den lokale computer. Vi er nødt til at omslutte navnet i anførselstegn.
 2. Server (krævet argument) - Dette er navnet på den server, hvor tilføjelsesprogrammet skal køres. Hvis der ikke er nogen server, og programmet køres lokalt, lader vi argumentet være tomt. Ellers skal vi indtaste anførselstegn (“”) omkring servernavnet. Når du bruger RTD i Visual Basic for Applications (VBA), kræves der dobbelt anførselstegn eller VBA NullString-egenskaben til serveren, selvom serveren kører lokalt.
 3. Emne1, emne2, ... - Emne1 er et krævet argument, men de efterfølgende emner er valgfri. 1 til 253 parametre, der tilsammen repræsenterer et unikt stykke realtidsdata.

Hvordan bruges RTD-funktionen i Excel?

For at forstå anvendelsen af ​​Real-Time Data RTD-funktionen, lad os overveje et par eksempler:

Eksempel på realtidsdata 1

Antag, at vi ønsker at oprette Excel-arket nedenfor:

FTU-funktion

Hvis vi ønsker at hente oplysninger fra Yahoo! Finans, det kan vi gøre ved hjælp af FTU-funktionen. Formlen, der skal bruges, er:

= RTD ("progid", "YahooFinanceWatchList", "AAPL", "Open")

Mens vi udvikler denne formel, skal vi huske at:

 1. RTD COM-automatiserings tilføjelsesprogrammet skal installeres og registreres på computeren.
 2. Ingen RTD-servere leveres med Microsoft Office, så vi skal manuelt installere en realtidsdataserver, hvis vi ønsker at bruge funktionen.
 3. ”ProgID” skal være anført i anførselstegn.
 4. "Serveren" skal være anført i anførselstegn.
 5. Hvis realtidsdataserver køres lokalt, skal du lade argumentet "server" være tomt.
 6. Funktionen opdateres kun kontinuerligt, når beregningstilstanden er indstillet til automatisk.
 7. Når du bruger RTD i Visual Basic for Applications (VBA), kræves der dobbelt anførselstegn eller VBA NullString-egenskaben til serveren, selvom serveren kører lokalt.

Et par noter om FTU-funktionen:

 1. Ikke relevant! fejl - RTD-servere skal signeres digitalt. Hvis en RTD-server ikke er signeret digitalt, kan serveren muligvis ikke indlæses, og der vises en # N / A-fejl i cellen / cellerne, der henviser til RTD-serveren.

Klik her for at downloade eksempelfilen til Excel

Yderligere ressourcer

Tak for din læsning af Finance's guide til vigtige Excel-funktioner! Ved at tage dig tid til at lære og mestre disse funktioner, vil du forbedre din økonomiske modellering betydeligt. Hvis du vil vide mere, skal du tjekke disse yderligere finansressourcer:

 • Avanceret Excel-kursus
 • Vigtige Excel-formler at kende Avancerede Excel-formler skal vide Disse avancerede Excel-formler er vigtige at kende og tager dine økonomiske analysefærdigheder til det næste niveau. Avancerede Excel-funktioner, du skal kende. Lær de 10 bedste Excel-formler, som enhver finansanalytiker i verdensklasse bruger regelmæssigt. Disse færdigheder vil forbedre dit regnearkarbejde i enhver karriere
 • Excel-genveje Excel-genveje til PC Mac Excel-genveje - Liste over de vigtigste og mest almindelige MS Excel-genveje til pc- og Mac-brugere, økonomi, regnskabsyrker. Tastaturgenveje fremskynder dine modelleringsfærdigheder og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigation, bånd, indsæt special, databehandling, formel- og celleredigering og andre genveje
 • Finansielle modelleringsressourcer Finansielle modelleringer Gratis økonomiske modelleringsressourcer og guider til at lære de vigtigste begreber i dit eget tempo. Disse artikler lærer dig bedste praksis med økonomisk modellering med hundreder af eksempler, skabeloner, vejledninger, artikler og meget mere. Lær, hvad økonomisk modellering er, hvordan man bygger en model, Excel-færdigheder, tip og tricks