Variansanalyseskabelon - Download gratis Excel-skabelon

Denne skabelon til variansanalyse guider dig gennem processen med variansanalyse ved hjælp af kolonnemetoden.

Nedenfor er et screenshot af variansanalyseskabelonen:

Skærmbillede af skabelon til variansanalyse

Download den gratis skabelon

Indtast dit navn og din e-mail i nedenstående formular og download den gratis skabelon nu!

Variationsanalyse kan sammenfattes som en analyse af forskellen mellem planlagte og faktiske tal. Summen af ​​alle afvigelser giver information om de over- eller underudnyttede værdier for virksomhedens rapporteringsperiode Regnskabsår (regnskabsår) Et regnskabsår (regnskabsår) er en periode på 12 måneder eller 52 uger, der anvendes af regeringer og virksomheder til regnskab formål at formulere årlige finansielle rapporter. Et regnskabsår (FY) følger ikke nødvendigvis kalenderåret. Det kan være en periode som 1. oktober 2009 - 30. september 2010.. For hver enkelt afvigelse kan virksomheder ofte lide at bestemme deres favoribilitet ved at sammenligne faktiske omkostninger. Faste og variable omkostninger Omkostninger er noget, der kan klassificeres på flere måder afhængigt af dens art. En af de mest populære metoder er klassificering efter faste omkostninger og variable omkostninger.Faste omkostninger ændres ikke med stigninger / fald i produktionsenhedsenheder, mens variable omkostninger udelukkende er afhængige og standardomkostninger og anvendelse af logik.

Når standarder sammenlignes med faktiske præstationsnumre, er forskellen det, vi kalder en "varians." Afvigelser beregnes for både prisen og mængden af ​​materialer, arbejdskraft og variabel overhead, og de rapporteres til ledelsen. Imidlertid er ikke alle afvigelser vigtige. Ledelsen skal kun være opmærksom på dem, der er usædvanlige eller særligt vigtige. Ved at analysere disse afvigelser bruger virksomheder ofte oplysningerne til at lægge skylden på nogen, så han / hun tager ansvar for hans / hendes handlinger. Variansanalysens rolle handler imidlertid mere om at søge efter problemet, så det kan løses, og forbedre den samlede virksomheds ydeevne.

Flere gratis skabeloner

For flere ressourcer, se vores forretningsskabelonbibliotek for at downloade adskillige gratis Excel-modellering, PowerPoint-præsentation og Word-dokumentskabeloner.

  • Excel-modelleringsskabeloner Excel & finansielle modelskabeloner Download gratis finansielle modelskabeloner - Finans regnearkbibliotek indeholder en 3-opstillet finansiel modelskabelon, DCF-model, gældsplan, afskrivningsplan, kapitaludgifter, renter, budgetter, udgifter, prognoser, diagrammer, grafer, tidsplaner , værdiansættelse, sammenlignelig virksomhedsanalyse, flere Excel-skabeloner
  • PowerPoint-præsentationsskabeloner
  • Transaktionsdokumentskabeloner Skabeloner Gratis forretningsskabeloner, der kan bruges i dit personlige eller professionelle liv. Skabeloner inkluderer Excel, Word og PowerPoint. Disse kan bruges til transaktioner, juridisk, økonomisk modellering, økonomisk analyse, forretningsplanlægning og forretningsanalyse.