Senior Credit Analyst Løn - Oversigt, amerikanske stater, top arbejdsgivere

Den gennemsnitlige seniorkreditanalytikerløn i USA er $ 66.393 årligt. Figuren afhænger af flere faktorer, herunder arbejdsgiver, placering, uddannelsesmæssig baggrund og antal års erfaring.

Seniorkreditanalytikere er ansvarlige for at evaluere kreditanmodninger og skabe anbefalinger baseret på den økonomiske information om enkeltpersoner eller virksomheder, der låner penge. De arbejder med låneansvarlige for at håndtere resultaterne af risikovurderingen og diskutere lånepolitikker.

Senior løn til kreditanalytiker

Hvis du vil blive seniorkreditanalytiker, skal du mindst have en bachelorgrad i økonomi, regnskab Regnskab Offentlige regnskabsfirmaer består af revisorer, hvis job er at betjene forretning, enkeltpersoner, regeringer og nonprofit ved at udarbejde regnskaber, skatter eller et beslægtet felt . Du har også brug for flere års erhvervserfaring med kredit- eller lånevaluering. Efterhånden som du får mere erfaring, kan du bevæge dig op ad virksomhedsstigen som kreditadministrator, kredit- / inkassobehandler eller porteføljeforvalter Porteføljeforvalter Porteføljeforvaltere administrerer investeringsporteføljer ved hjælp af en seks-trins porteføljestyringsproces. Lær nøjagtigt, hvad en porteføljeforvalter gør i denne vejledning. Porteføljeforvaltere er fagfolk, der forvalter investeringsporteføljer med det formål at nå deres kunders investeringsmål. .

Løn i amerikanske byer

US CityLøn
New York, NY$ 86.096
Los Angeles, Californien$ 83.000
Chicago, IL$ 73,336
Minneapolis, MN$ 70.119
Houston, TX$ 69.562
Seattle, WA$ 69,210
Atlanta, GA$ 64.081

Populære arbejdsgiverløn til seniorkreditanalytikere

ArbejdsgiverLøn
US Bank$ 88.000
Wells Fargo Bank$ 80.000
Bank of America Corp.$ 66.000
Cobank$ 70.000
Farm Credit$ 73.000
Expeditors International of Washington, Inc.$ 65.000
Umpqua Bank$ 64.000
HSBC Holdings$ 86.000
JP Morgan$ 73.000
M&T Bank Corp.$ 76.000

Yderligere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Kreditrisikoanalyse Kreditrisikoanalyse Kreditrisikoanalyse kan betragtes som en udvidelse af kreditfordelingsprocessen. Efter at en person eller virksomhed har ansøgt om et lån til en bank eller finansiel institution, analyserer det långivende institut de potentielle fordele og omkostninger forbundet med lånet.
  • Låneanalyse Låneanalyse Låneanalyse er en evalueringsmetode, der afgør, om lån ydes på mulige vilkår, og om potentielle låntagere kan og er villige til at tilbagebetale lånet. Den kontrollerer, om den potentielle låntager er støtteberettiget i forhold til kriterierne for udlån.
  • Risikostyring Risikostyring Risikostyring omfatter identifikation, analyse og respons på risikofaktorer, der indgår i en virksomheds liv. Det gøres normalt med
  • Top 10 Regnskabs- og finanscertificeringer Top 10 Regnskabs- og finanscertificeringer Top 10 bedste regnskabs- og finanscertificeringer for at fremhæve, at nogen har lagt tid og kræfter på at udvide deres viden og færdigheder. Regnskabs- og finanscertificeringer fremhæver, at nogen har brugt tid og kræfter på at udvide deres viden og færdigheder.