Vurderet værdi - oversigt, betydning og eksempel

Vurderet værdi er en dollarværdi, der tildeles en ejendom til at måle gældende skatter.

Vurderet værdi

En ejendom gennemgår en vurderet vurdering for at bestemme dens værdi til skatteformål. Den vurderede vurdering vil overveje lignende boligsalg og inspektioner. Dollarværdien bestemmes af regeringen og bruges til at beregne ejendomsskat.

Den vurderede værdi vil typisk være lavere end den vurderede dagsværdi Markedsværdi Markedsværdi bruges normalt til at beskrive, hvor meget et aktiv eller en virksomhed er værd på et finansielt marked. Det bestemmes gensidigt af markedsdeltagere og. Det giver skattemyndighederne et skattegrundlag og andre vigtige oplysninger omkring ejendommen.

Resumé

  • Vurderet værdi er en dollarværdi, der tildeles en ejendom til at måle gældende skatter.
  • Det er vigtigt at forstå forskellen mellem vurderet værdi og markedsværdi. Markedsværdien er meget højere end den vurderede værdi.
  • Vurderet værdi er vigtig af tre hovedårsager - (1) det spiller en enorm rolle i ejendomsforsikring, (2) regeringen er afhængig af vurderet værdi for at opkræve det passende beløb af ejendomsskat, og (3) den vurderede værdi giver en grov skøn vedrørende værdien af ​​hjemmet.

Forståelse af vurderet værdi

Vurderet værdi er et skøn over ejendommen sammenlignet med lignende ejendomme. Kommuner og amter ansætter en vurderer til at værdiansætte ejendom, så de på passende vis kan tildele ejendomsskat til den. Derfra vil taksatoren komme med den vurderede værdi og trække eventuelle skattefritagelser.

Den tildelte værdi ganges med en vurderingsrate, ellers kendt som vurderingsforholdet. Det inkluderer en ensartet procentdel, som hver skattejurisdiktion vil indstille. Procentdelen er typisk 80-90% og bestemmer ejendommens skattepligtige værdi. Jo højere den vurderede værdi er, desto flere skatter betaler ejendomsejeren.

Markedsværdi vs. vurderet værdi

Corporation Corporation Et selskab er en juridisk enhed oprettet af enkeltpersoner, aktionærer eller aktionærer med det formål at fungere med overskud. Virksomheder har lov til at indgå kontrakter, sagsøge og sagsøges, egne aktiver, eftergive føderale og statslige skatter og låne penge fra finansielle institutioner. tildelt til at vurdere ejendom vil se på layout, alder, tilstand, placering og nylige salg i området. Den fastsatte værdi forbliver den samme i 12 måneder, når den vurderes igen.

Det er ikke sandsynligt, at indvendige forbedringer af dit hjem, såsom opgradering af badeværelset eller efterbehandling af en kældersuite, vil føje til den vurderede værdi af dit hjem, da takstmændene ikke ser på interiøret, når de vurderer ejendommen.

Renoveringer kan dog øge markedsværdien enormt. Det er en af ​​hovedårsagerne til, at det er vigtigt at forstå forskellen mellem vurderet værdi og markedsværdi. Markedsværdien er meget højere end den vurderede værdi. Det kan endda ændre sig uge efter uge afhængigt af hvor meget en person er villig til at betale.

Samlet set er det vigtigt for ejendomsejere ikke at antage, at den vurderede værdi afspejler dagsværdien af ​​deres ejendom. Den vurderede værdi er kun et skøn over ejendomsværdien og er derfor ikke vigtig ved bestemmelse af ejendomens potentielle videresalgsværdi.

Hvorfor er vurderet værdi vigtig?

Vurderet værdi er vigtig af tre hovedårsager:

  1. Det spiller en stor rolle i ejendomsforsikring, da det hjælper ejendomsejere med at bestemme, hvor meget dækning de har brug for. Deres forsikring vil være baseret på vurderet værdi og ikke markedsværdi.
  2. Regeringens regering Regeringen er meget indflydelsesrig i alle aspekter af den finansielle verden. Regeringens regler og politikker påvirker den samlede økonomi og har direkte indflydelse på finansielle institutioners drift. Regeringens love og regler påvirker faktisk virksomhedernes økonomiske forhold og enkeltpersoner er afhængige af takstmænd til at vurdere ejendomme for at opkræve det passende beløb for ejendomsskatter. Hvis de baserede det af markedsværdi, ville ejendomsskatter være meget dyrere.
  3. Det giver et groft skøn over værdien af ​​et hjem. Hvis ejendomsejere vælger at videresælge, kender de det mindste beløb, de vil foretage ved et salg.

Eksempel på vurderet værdi

Dit hjem gennemgår en vurderingsvurdering af skatteformål. Bedømmeren bestemmer den vurderede værdi på $ 500.000, og den lokale skattesats er 80%. Derfor er $ 500.000 x 80% = $ 400.000 skattepligtig værdi på hjemmet.

Regeringen vil derefter bruge tallet til at beregne din ejendomsskatteregning. Den vurderede værdi må ikke forveksles med din ejendoms dagsværdi. Det er muligt, at du for eksempel kan sælge dit hjem i fremtiden for $ 600.000.

Relaterede målinger

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, cash flow-analyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Fair markedsværdi Fair markedsværdi Den dagsværdige markedsværdi (af en vare eller en tjeneste, der udveksles) henviser til den pris, som begge transaktioner (køberen og sælgeren af ​​den vare eller
  • Værdiansættelse af aktiver Aktivværdiansættelse Værdiansættelse af aktiver vedrører simpelthen den værdi, der er tildelt en bestemt ejendom, inklusive aktier, optioner, obligationer, bygninger, maskiner eller jord, der normalt foretages, når et selskab eller aktiv skal sælges, forsikres eller overtages . Aktiverne kan kategoriseres i materielle og immaterielle aktiver
  • Metode til salgssammenligning (fast ejendom) Metode til sammenligning af salg (fast ejendom) Metoden til salgssammenligning afhænger af det nylige salg af lignende ejendomsejendomme som den, der vurderes. Ejendommen, der sammenlignes, skal også
  • Asset Management Asset Management Asset management er processen med at udvikle, drive, vedligeholde og sælge aktiver på en omkostningseffektiv måde. Udtrykket bruges mest i finansiering, og det refererer til enkeltpersoner eller firmaer, der administrerer aktiver på vegne af enkeltpersoner eller andre enheder.