Kreditbegivenhed - Definition, Typer af kreditbegivenheder, eksempler

En kreditbegivenhed refererer til en negativ ændring i en låntagers kreditværdighed, der udløser en betinget betaling i en kredit-default swap (CDS). Det sker, når en person eller organisation misligholder sin gæld og ikke er i stand til at overholde vilkårene i den indgåede kontrakt, hvilket udløser et kreditderivat, såsom en credit default swap.

Kreditbegivenhed

Typer af kreditbegivenheder

Som defineret af International Swaps and Derivatives Association (ISDA) International Swaps and Derivatives Association (ISDA) International Swaps and Derivatives Association (ISDA) er et handelskollektiv bestående af mere end 800 deltagere fra næsten 60 lande omkring de seks kredit begivenheder inkluderer:

  1. Konkurs
  2. Forpligtelsesacceleration
  3. Forpligtelsesstandard
  4. Standard for betaling
  5. Afvisning / moratorium
  6. Gældsstrukturering

De tre mest almindelige kreditbegivenheder er konkurser, misligholdte betalinger og omstrukturering af gæld. De diskuteres mere detaljeret nedenfor.

Hvad er en misligholdelse af kredit?

En credit default swap (CDS) Credit Default Swap En credit default swap (CDS) er en type kreditderivat, der giver køberen beskyttelse mod misligholdelse og andre risici. Køberen af ​​en CDS foretager periodiske betalinger til sælgeren indtil kreditens løbetid. I aftalen forpligter sælgeren sig til, at hvis gældsudstederen misligholder, vil sælgeren betale køberen alle præmier og renter henviser til en kreditderivataftale mellem to parter. I en credit default swap foretager køberen periodiske betalinger til en sælger for beskyttelse mod kredithændelser som dem, der er nævnt ovenfor. CDS er en type forsikring, der har til formål at beskytte køberen ved at overføre risikoen for en kreditbegivenhed til en anden.

Eksempel på kreditudskiftning

John er kreditor for ABC Company og har en 10-årig obligation med en pålydende værdi på $ 1.000 og en årlig kuponrente på 10%. Virksomheden står over for forværrede markedsforhold, hvilket får kreditorer til at sætte spørgsmålstegn ved virksomhedens fortsatte bekymring. John beslutter at indgå en kreditudskiftningsbytte med Jane for at sikre, at han ikke mister alle sine penge, hvis ABC Company misligholder. Kreditstandard swap kommer med følgende vilkår:

  • John (køberen) giver Jane (sælgeren) halvårlige betalinger på $ 50;
  • Hvis ABC Company oplever en kreditbegivenhed (konkurs, betalings misligholdelse eller en gældsstrukturering), udløses kredit misligholdelses swap, og Jane betaler John den resterende rente på obligationen.

Hvad er konkurs?

Konkurs er en juridisk proces, der følger, når en person eller organisation ikke er i stand til at tilbagebetale deres udestående gæld. Det arkiveres af debitor (eller, mindre almindeligt, kreditor). Et firma, der er konkurs, er også insolvent.

Bemærkelsesværdige virksomheder, der har indgivet konkurs, er Apple i 1997, General Motors i 2013 og Marvel Entertainment i 1996.

Eksempel på konkurs

ABC Company står over for forværrede markedsforhold, hvilket får virksomheden til at generere indtægter, der er betydeligt lavere end fremskrivningerne. På grund af sin manglende evne til at generere overskud er virksomheden ikke i stand til at betale sin udestående gæld til kreditorer og er til sidst tvunget til at anmode om konkurs.

Hvad er betalingsstandard?

En betalingsstandard opstår, når en person eller organisation ikke er i stand til at foretage betalinger på deres gæld rettidigt. Kontinuerlige misligholdte betalinger er en forløber for konkurs.

Betalingsbetingelser og konkurs forveksles ofte med hinanden: En konkurs fortæller dine kreditorer, at du ikke vil være i stand til at betale dem fuldt ud, og en betalingsstandard fortæller dine kreditorer, at du ikke vil være i stand til at foretage en betaling, når det er på grund.

Eksempel på betalingsstandard

ABC Company er en cyklisk forretning, der genererer ekstremt volatil kvartalsindtjening. I det seneste kvartal led ABC Company et kraftigt fald i indtægterne på grund af en handelskrig mellem USA og Kina. Det får ABC-selskabet til at misligholde sine periodiske rentebetalinger Renteomkostninger Renteomkostninger stammer fra et selskab, der finansierer gennem gæld eller kapitalforpagtninger. Renter findes i resultatopgørelsen, men kan også beregnes gennem gældsplanen. Tidsplanen skal skitsere alle de større gældsforhold, som et selskab har på sin balance, og beregne renter ved at multiplicere til kreditorer.

Omstrukturering af gæld

Gældsstrukturering henviser til en ændring i gældsbetingelserne, hvilket får gælden til at være mindre gunstig for gældsindehavere. Almindelige eksempler på gældsstrukturering inkluderer et fald i hovedstolen, der skal betales, et fald i kuponrenten Kuponrente En kuponrente er størrelsen af ​​den årlige renteindtægt, der betales til en obligationsindehaver, baseret på obligationens pålydende værdi. , en udsættelse af betalingsforpligtelser, en længere løbetid eller en ændring i rangordningen af ​​prioritet for betaling.

Eksempel på gældsstrukturering

ABC Company er kontantbundet og beslutter at omstrukturere sin gæld for at sikre virksomhedens fortsatte drift. Tidligere udstedte virksomheden 20-årige obligationer med en pålydende værdi på $ 1.500 og en årlig kuponrente på 5%. Virksomheden omstrukturerer derefter gælden til en 20-årig obligation med en pålydende værdi på $ 1.500 og en årlig kuponrente på 2%.

Yderligere ressourcer

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende finansressourcer være nyttige:

  • Kapitel 11 Kapitel 11 Konkurs Kapitel 11 er en juridisk proces, der involverer reorganisering af en debitors gæld og aktiver. Det er tilgængeligt for enkeltpersoner, partnerskaber, virksomheder
  • Gældsplan Gældsplan En gældsplan fastlægger al gæld, som en virksomhed har i en tidsplan, der er baseret på dens løbetid og rentesats. I finansiel modellering strømmer renteudgifter
  • Indtjeningsvejledning Indtægtsvejledning En indtjeningsvejledning er den information, der gives af ledelsen i et børsnoteret selskab om dets forventede fremtidige resultater, herunder skøn
  • Solvens Solvens Solvens er et selskabs evne til at opfylde sine langsigtede økonomiske forpligtelser. Når analytikere ønsker at vide mere om solvens i et selskab, ser de på den samlede værdi af dets aktiver sammenlignet med de samlede forpligtelser.