Caber Hill Advisors - Oversigt, tjenester, nøgleofficerer

Caber Hill Advisors er en investeringsbank med base i Chicago, Illinois. Firmaet blev grundlagt af Craig Castelli i 2014. Før dets oprettelse sorterede store investeringsbanker Liste over Top Investeringsbanker Liste over de 100 største investeringsbanker i verden alfabetisk. Top investeringsbanker på listen er Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML, JP Morgan, Blackstone, Rothschild, Scotiabank, RBC, UBS, Wells Fargo, Deutsche Bank, Citi, Macquarie, HSBC, ICBC, Credit Suisse, Bank of America Merril Lynch understøttede og betjente typisk ikke små og mellemstore virksomheder. Derfor, for at bygge bro over markedet, lancerede Castelli Caber Hill Advisors for at levere kvalificerede og erfarne rådgivningstjenester til det forsømte markedssegment.

Caber Hill rådgivere

Investeringsbanken tilbyder friktionsfri køb, salg og vækst til sine kundevirksomheder ved hjælp af et solidt team af rådgivere og eksperter med tidligere erfaringer på markedet. De fleste af Caber Hills medarbejdere ejede enten tidligere en virksomhed, investerede i små virksomheder eller voksede i en familievirksomhed. Med den baggrund har virksomheden en klar forståelse af de udfordringer, som sine kunder står over for.

Tjenester, der tilbydes af Caber Hill Advisors

Da firmaet betjener små og mellemstore virksomheder, der enten vil købe eller sælge deres forretninger, bruger Caber Hill Advisors systemer, der giver det mulighed for at levere standardiseret service. Det gør brug af innovative tilgange, der kombinerer de bedste elementer i det lokale forretningsmæglervirksomhed og store investeringsbanker. Det gør det muligt for firmaet at tilbyde resultatorienteret markedsanalyse til små virksomheder Small Cap Stock En small cap-aktie er en aktie i et børsnoteret selskab, hvis markedsværdi spænder fra $ 300 millioner til ca. $ 2 mia. Klassificeringen mellem små, mellemstore og store virksomheder er subjektiv og kan variere mellem mæglere og markedsanalytikere. . Dette er en pålidelig tilgang til at sikre, at de opnår de ønskede resultater inden for salg og køb af virksomheder, forretningsudvikling,værdiansættelsestjenester Business Valuation Specialist Business valuation refererer til processen med at bestemme en virksomheds faktiske værdi. Ejere arbejder med en ekspert i vurderingen af ​​en virksomhed for at hjælpe dem med at få et objektivt skøn over deres virksomheds værdi. De har brug for at trykke på tjenesterne fra specialiserede forretningsværdiansættelser for at bestemme en virksomheds dagsværdi og forretningsstrategier. Nedenfor er en grundig diskussion af de forskellige tjenester.Nedenfor er en grundig diskussion af de forskellige tjenester.Nedenfor er en grundig diskussion af de forskellige tjenester.

Sælger en virksomhed

Rådgivningen på salgssiden er den primære service, der tilbydes af Caber Hill. Her er firmaets trinvise vejledning til salg af en virksomhed:

 • Virksomhedsværdiansættelse - Virksomhedens første skridt i at sælge en virksomhed er værdiansættelse af virksomheder. Det foretager en analyse af virksomheden, markedsforhold, køberlandskab og præsenterer derefter flere scenarier for at sikre, at priserne ikke varierer afhængigt af handlingsstrukturen og købertypen.
 • Objektiv tilpasning - Når de først sætter pris på forretningen, er deres næste trin at arbejde sammen med deres kunder for at tilpasse forventningerne, f.eks. Hvis kunderne ønsker at sælge virksomheden til pension, sælge et segment af virksomheden osv.
 • Forberedelse af det fortrolige informationsmemorandum (CIM) CIM - fortroligt informationsmemorandum Et fortroligt informationsmemorandum (CIM) er et dokument, der bruges i M&A til at formidle vigtig information i en salgsproces. Vejledning, eksempler og skabelondokument - Efter synkronisering af klientens mål er det næste trin at skabe omfattende præsentationsmateriale til brug i markedsføring af virksomheden og at engagere interesserede købere. Dette involverer ofte udarbejdelse af et 25-plus-sidedokument kendt som fortroligt informationsmemorandum (CIM). Sammenfattende indeholder den alle de oplysninger, som en køber muligvis har brug for at vide om det selskab, der sælges.
 • En proaktiv tilgang til markedsføring af virksomheden - Den øjeblikkelige handling involverer potentielle købere gennem alle mulige marketingkanalkontakter inden for deres netværk, lokal reklame, en national publikation, sociale medier og "forretning til salg" -tjenester.
 • Prækvalificering af købere - Alle interesserede købere er nøje præ-kvalificerede gennem et screeningssystem for at sikre, at de lever op til forventningsværdierne. På samme måde underskriver de en streng fortrolighedsaftale for at bevare sælgers privatliv.
 • Auktionering - Når de først har identificeret alle interesserede købere, begynder en auktionsproces med det formål at generere flere tilbud og maksimere værdien af ​​hvert modtaget tilbud.
 • Legaliteter - Når et ønskeligt tilbud modtages, arbejder Caber Hill Advisors sammen med sin klient, revisorer og advokater for at flytte aftalen gennem afslutning lovligt.

At købe en virksomhed

Som købsrådgivere samarbejder Caber Hill med ejere og ledelse for at definere den optimale fusions- og overtagelsesstrategi (M&A), identificere de mest logiske mål, administrere due diligence og udføre transaktioner.

Vurdering

For at enhver virksomhed skal trives, kræves der planlægning for at bestemme den aktuelle forretningsværdi. Derfor tilbyder Caber Hill den mest objektive og mest omfattende forretningsværdiansættelse i branchen. Det giver virksomhedsejere den mest nøjagtige vurdering af deres virksomheds fair markedsværdi, så de kan beslutte, om deres næste logiske forretningsflytning.

Forretningsudvikling

Caber Hill leverer løsningsdrevne udviklingstjenester, der hjælper virksomheder med at vokse deres forretning og udvide til nye forretningssegmenter og lokationer.

 • Afgangsstrategi - Caber Hill rådgiver virksomheder om, hvordan de kan forlade markedet ved at udføre omfattende analyser og planlægning. For at hjælpe virksomheder fokuserer det på tre exitstrategier: salgsevne, timing af salget og indflydelsen på ejerens personlige liv. Således garanterer de tre strategier virksomhedsejere, at de får det bedste ud af deres salg og planlægger en grønnere fremtid efter salget.

En casestudie fra en Caber Hill Advisors-klient

En distributør af medicinsk udstyr var ved at gå glip af sin kvote for andet år i træk, og ejeren risikerede at miste distributørskabet. I dilemmaet henvendte distributøren sig til Caber Hill Advisors for at få rådgivning. Investeringsbanken analyserede kundens forretningsmodel, inden han kom på måder at modernisere virksomheden på.

Resultaterne viste, at problemet var direkte knyttet til salgsteamstrukturen og incitamentsordningen. Firmaet arbejdede sammen med seniorledelsen for at tilpasse territorier og indføre en ny præstationsbaseret kompensationsplan. Efter omstillingen begyndte distributøren at se tocifret vækst hvert år.

Topledelse af Caber Hill Advisors

 • Craig Castelli -Han er grundlægger og administrerende direktør for Caber Hill Advisors.
 • David Ogurek - Han kom til Caber Hill Advisors i maj 2014 som vicepræsident. Hans primære ansvar omfatter finansiel analyse, udarbejdelse af klientpræsentationsmaterialer, herunder fortrolige informationsmemorandums, markedsundersøgelser og forretningsudvikling.
 • Peter Holton - Han er administrerende direktør. Han lister over 20 års erfaring inden for salg, drift og fusioner og opkøb inden for facilitetsservicebranchen.
 • Scott Myatt - Han kom til Caber Hill Advisors i 2017 som administrerende direktør for firmaets sundhedsteam. Han har til opgave at lede M & A-aktiviteter inden for audiologi og høreapparatindustrien.
 • Chelsea Diles Treseder - Hun kom til i 2014 som direktør for forretningsudvikling. Hendes ansvar omfatter klientengagement med et specifikt fokus på sundhedspraksis og virksomheder inden for medicinsk udstyr.
 • Robert Kemp - Han tiltrådte i 2017 som analytiker efter at have arbejdet med virksomheden som praktikant i 2016. Nogle af hans ansvarsområder omfatter finansiel due diligence, udarbejdelse af brancherapporter og markedsundersøgelser.

Flere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for økonomiprofessionelle. For at hjælpe dig med at fremme din karriere, tjek de yderligere ressourcer nedenfor:

 • Boutique-investeringsbanker Boutique-investeringsbanker Boutique-investeringsbanker er mindre virksomheder, der typisk ikke tilbyder investeringsbank med fuld service, men som mindst tilbyder en investeringsbank. Boutique-banker har ofte kun en lokal eller regional tilstedeværelse, selvom nogle opererer globalt. Liste over boutique-investeringsbanker
 • Aktieforskning kontra investeringsbankjob Gennemse jobbeskrivelser: krav og færdigheder til jobannoncer i investeringsbank, aktieforskning, skatkammer, FP&A, virksomhedsfinansiering, regnskab og andre finansområder. Disse jobbeskrivelser er udarbejdet ved at tage de mest almindelige lister over færdigheder, krav, uddannelse, erfaring og andet
 • Investment Banking Career Path Investment Banking Career Path Investeringsbank karrierevejledning - planlæg din IB karrierevej. Lær om løn til investeringsbank, hvordan man ansættes, og hvad man skal gøre efter en karriere i IB. Investeringsbankafdelingen (IBD) hjælper regeringer, virksomheder og institutioner med at rejse kapital og gennemføre fusioner og opkøb (M&A).
 • Hvad gør investeringsbankfolk? Hvad gør investeringsbankfolk? Hvad gør investeringsbankfolk? Investeringsbankfolk kan arbejde 100 timer om ugen ved at udføre forskning, finansiel modellering og bygningspræsentationer. Selvom det har nogle af de mest eftertragtede og økonomisk givende positioner i banksektoren, er investeringsbank også en af ​​de mest udfordrende og svære karriereveje, Guide til IB