Municipal Securities Rulemaking Board (MSRB) - Oversigt, værktøjer, regler

The Municipal Securities Rulemaking Board (MSRB) er en regulerende organisation, der udarbejder beskyttelsesregler og adskillige andre regler, der regulerer mæglerforhandlere, banker og andre parter inden for det amerikanske kommunale værdipapirmarked.

Kommunalt sikkerhedsstyrelsesråd

Hvad er kommunale værdipapirer?

Kommunale værdipapirer er finansielle værdipapirer, der tilbydes af en statskommune, stat eller bydel for at skaffe midler til forskellige offentlige projekter og investeringer. De typer af værdipapirer, der tilbydes af en kommunal regering, inkluderer:

  • Kommunale obligationer
  • Kommunale noter
  • Andre kommunale værdipapirer

Kommunale værdipapirer er et marked på flere billioner dollars, hvor millioner af investorer deltager i markedet. De er meget vigtige for at skaffe midler til samfundstjenester og infrastrukturprojekter, såsom:

  • Veje, motorveje og broer
  • Kloaksystemer
  • Biblioteker
  • Offentlige skoler
  • Offentlige hospitaler

Kommunale værdipapirer hæves af tre primære deltagere:

  1. Regeringer
  2. Investorer
  3. Finansfolk

Statlige eller lokale offentlige enheder er udstedere af de værdipapirer, der kræver finansiering til forskellige projekter. De arbejder med finansfagfolk som forhandlere og kommunale rådgivere for at sælge værdipapirerne til investorer, der kompenseres med rentebetalinger Renteudgifter Renteomkostninger stammer fra et selskab, der finansierer gennem gæld eller kapitalforpagtninger. Renter findes i resultatopgørelsen, men kan også beregnes gennem gældsplanen. Tidsplanen skal skitsere alle de større gældsforhold, som et selskab har på sin balance, og beregne renter ved at gange de og skattefrie incitamenter.

Kommunalt sikkerhedsstyrelsesråd (MSRB) forklaret

MSRB blev oprettet for at beskytte investorernes og de udstedende myndigheders interesser. Det blev oprettet i 1975, og dets mission er at beskytte staten og lokale regeringer, den offentlige interesse og investorer ved at fremme et retfærdigt, effektivt og gennemsigtigt kommunalt værdipapirmarked.

MSRB er en selvregulerende organisation, der er under tilsyn af Securities and Exchange Commission (SEC) Securities and Exchange Commission (SEC) US Securities and Exchange Commission, eller SEC, er et uafhængigt agentur for den amerikanske føderale regering, der er ansvarlig for implementering af føderale værdipapirlove og forslag til værdipapirregler. Det har også ansvaret for vedligeholdelse af værdipapirindustrien og aktie- og optionskurser. SEC fungerer som et uafhængigt agentur for USAs føderale regering og håndhæver føderal lov om værdipapirer og opretholder retfærdige, ordnede og effektive markeder.

MSRB bestod oprindeligt af medlemmer fra regulerede mæglerforhandlere og banker ud over medlemmer fra offentligheden. Efter oktober 2010 blev MSRB imidlertid sammensat til at bestå af uafhængige offentlige medlemmer for at fremme offentlighedens bedste interesser.

MSRB-værktøjer

MSRB implementerer tre nøgleværktøjer til at udføre sin mission:

  1. Regulering
  2. Gennemsigtighed
  3. Uddannelse

Regulering

MSRB opretter regler og lovgivninger for at holde finansielle fagfolk ansvarlige for bedste praksis og for at forhindre svig inden for det kommunale værdipapirmarked. MSRB har magt fra den føderale regering, når de udarbejder regler og regler.

Gennemsigtighed

MSRB giver udbredt information til investorer om det kommunale værdipapirmarked. MSRB driver EMMA-platformen (Electronic Municipal Market Access) til at distribuere oplysningerne. Oplysningerne inkluderer:

  • Realtids handelspriser
  • Offentliggørelsesdokumenter
  • Markedsdækkende statistik

Uddannelse

MSRB er en uafhængig og objektiv udbyder af information og er en national ressource på det kommunale værdipapirmarked.

Regulerede sikkerhedstyper

MSRB regulerer forskellige typer kommunale værdipapirer. De generelle typer af regulerede kommunale obligationer er:

  • Generelle forpligtelsesobligationer (GO-obligationer) Generel forpligtelsesobligation En almindelig forpligtelsesobligation (GO) er en type kommunal obligation, hvor tilbagebetalingen af ​​obligationer (renter og hovedstol) garanteres af den samlede indtægt genereret af den relevante offentlige enhed eller agentur. Med andre ord er tilbagebetalingen garanteret af både skatteindtægter og driftsindtægter genereret af forskellige projekter.
  • Omsætningsobligationer
  • Kortfristede kommunale obligationer, såsom skatteforventningsnoter (TAN'er), indtægtsforventningsnoter (RAN'er) og obligationsforventningsnoter (BAN'er)
  • Andre eksotiske og unikke bånd

MSRB-regler

Kommunens sikkerhedsstyrelsesudvalg udviklede forskellige regler, som værdipapirfirmaer, banker, kommunale rådgivere og andre parter skal overholde, når de deltager i kommunale værdipapirhandler på markedet. Reglerne skal også følges, når de rådgiver investorer og statslige og lokale myndigheder.

MSRB formulerede også generelle regler såsom bedste praksis, faglige kvalifikationer og beregnings- / rapporteringsstandarder.

MSRB etablerede også administrative regler såsom bestyrelsens regler og beføjelser, bestyrelsens medlemskabsstatus og andre vedtægter vedrørende driften af ​​MSRB.

Regel 15c-12

MSRB spillede også en væsentlig rolle i udviklingen af ​​forskellige regler. I 1980'erne hjalp MSRB SEC med at skabe SEC-regel 15c2-12, som var fokuseret på kontinuerlig afsløring. Det var vigtigt at sikre, at udstedere af kommunale værdipapirer regelmæssigt skulle give gennemsigtig information om individuelle værdipapirer. Det kom i form af årlige finansielle rapporter, der indeholdt oplysninger om misligholdelser og misligholdelser.

Elektronisk kommunalt markedsadgang (EMMA)

MSRB spillede også en stor rolle i at hjælpe med at transformere standarderne for elektroniske poster i værdipapirindustrien. Sent i 2000'erne lancerede MSRB websiden Electronic Municipal Market Access (EMMA), som gav fri offentlig adgang til information om kommunal værdipapirhandel og andre vigtige oplysningsdokumenter.

Yderligere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, pagtermodellering, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en finansanalytiker i verdensklasse.

For at hjælpe dig med at blive en finansanalytiker i verdensklasse og fremme din karriere til dit fulde potentiale, vil disse yderligere ressourcer være meget nyttige:

  • Institutionel investor Institutionel investor En institutionel investor er en juridisk enhed, der akkumulerer midler fra mange investorer (som kan være private investorer eller andre juridiske enheder) til
  • Kommunal obligationskreditanalyse Kommunal obligationskreditanalyse Kommunal obligationskreditanalyse involverer evaluering af en kommunal obligation for at bestemme dens levedygtighed som en investeringsmulighed. En kommunal obligation er en type
  • Omsætningsobligationer Omsætningsobligationer En indtægtsobligation er en type kommunal obligation, hvor tilbagebetaling af forpligtelsen primært er garanteret af en virksomheds driftsindtægter. Omsætningsobligationer bruges primært af offentlige enheder til at subsidiere infrastrukturprojekter.
  • Investering: En nybegynderguide Investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i.