Hakning - Oversigt, hvordan det fungerer, og applikationer

Notching er en almindelig praksis for kreditvurderingsbureauer at sammenligne ratings fra forskellige udstedere på tværs af en enkelt forpligtelsesklasse eller nært beslægtede enheder. En sammenligning af ratings fra forskellige virksomheder bruges til at afspejle de kreditspecifikke risici. Forpligtelser kan blive hakket lavere eller højere på grund af den varierende grad af tab i tilfælde af misligholdelse.

Hak

Under en evaluering kan en virksomhed vælge niveauet for den gæld, den udsteder, underlagt de eksisterende pagter. Udstederens samlede kreditvurdering Kreditvurdering En kreditvurdering er en vurdering af et bestemt kreditbureau vedrørende evnen og viljen til en enhed (regering, forretning eller person) til at opfylde sine finansielle forpligtelser i fuldstændighed og inden for de fastsatte forfaldsdatoer. En kreditvurdering betyder også sandsynligheden for, at en debitor misligholder. kan afvige fra vurderingen af ​​sådanne forpligtelser. Prioriteter betyder kun, hvis en virksomhed er insolvent. Men hvis et selskab afvikler alle sine forpligtelser som planlagt, er anciennitetsordren irrelevant.

Resumé

  • Notching er en praksis, der udføres af forskellige ratingudstedere på tværs af en klasse af forpligtelser til at sammenligne kreditvurderinger for forskellige udstedere.
  • Standard & Poor's Corporation (S&P) og Moody's Investors Service (Moody's) er de mest populære kreditvurderingsbureauer.
  • Hakning gør det muligt at hæve forpligtelser højere eller lavere, baseret på graden af ​​tab i tilfælde af misligholdelse.

Forstå begrebet hakning

To store kreditvurderingsselskaber er Standard & Poor's Corporation (S&P) og Moody's Investors Service (Moody's). De to indeksudbydere giver oplysninger om risikospecifikke ratings. Kreditvurderingsbureauerne sammenligner også ratings fra forskellige udstedere på tværs af en enkelt klasseforpligtelse.

Kvaliteten af ​​gæld har en dobbelt betydning. For det første viser det sandsynligheden for misligholdelse, som bestemmes ved hjælp af nøgletal Nøgletal Nøgletal oprettes med brug af numeriske værdier taget fra årsregnskabet for at få meningsfuld information om et selskab, herunder afvigelse i pengestrømme og rentedækning. For det andet viser det restitutionsgraden efter standard. Sidstnævnte funktion er afhængig af antallet af tilgængelige aktiver og sproget i indenturaftalen.

Omsættelighed af udstederens aktiver bestemmer inddrivelseshastigheden. Også, hvis et selskab misligholder et enkelt emne, tilbagebetales al dets gæld med det samme. Som sådan er chancerne for misligholdelse af en virksomheds udgaver ens, bortset fra inddrivelsesgraden, som kan variere afhængigt af udstedelser.

De vigtigste teknikker, der anvendes som basis for udskæringsinstrumenter, er virksomhedernes familievurdering eller obligatorens usikrede gæld. Strukturel efterstillelse af gæld, der udstedes af datterselskaber, er også hakket underlagt S&P. For eksempel kan et datterselskabs gæld klassificeres højere end et holdingselskab, fordi sidstnævnte direkte ejer aktiverne og pengestrømmen i hele virksomheden.

Moody's opdaterede hakvejledning

Benchmark forventede tabsrater definerer Moody's ratings. Indekserne gælder for både grundlæggende selskabsudstedere og strukturerede finansieringstransaktioner. Moody's idealiserede forventede tabsatser udviser følgende egenskaber:

  • Den procentvise forskel i risiko for klassifikationskategorier Ba2 og højere og i forhold til en højere kategori er 45% eller højere.
  • Den procentvise forskel i risici for ratingkategorier Ba3 og derunder og i forhold til en højere kategori er under 45%.

Moody's Investors Service anvendte ovenstående logik til at udvikle forenklede retningslinjer for underordning-baserede hak, som bruges oftere. Hvis den senior usikrede eller CFC er Ba2, gælder følgende metode:

  • Senior sikrede obligationer: +1 hak over basen
  • Senior usikrede obligationer: 0 basis
  • Senior underordnet: -1 hak under basen
  • Efterstillede obligationer: -1 hak under basen
  • Junior efterstillede obligationer: -1 hak under basen
  • Foretrukne aktier Foretrukne aktier Foretrukne aktier (præferenceaktier, præferenceaktier) er den klasse af aktieejerskab i et selskab, der har et prioriteret krav på selskabets aktiver frem for almindelige aktier. Aktierne er mere senior end almindelige aktier, men er mere junior i forhold til gæld, såsom obligationer. : -2 hak under basen

Hvis den senior usikrede eller CFC er Ba3, gælder følgende metode:

  • Senior sikrede obligationer: +1 hak over basen
  • Senior usikrede obligationer: 0 basis
  • Senior underordnet: -2 hak under basen
  • Efterstillede obligationer: -2 hak under basen
  • Junior underordnede obligationer: -2 eller -3 hak under basen
  • Foretrukket lager: -2 eller -4 hak under basen

Hakning af hybride værdipapirer

Ovenstående retningslinjer fanger muligvis ikke fuldt ud risiciene forbundet med moderne hybrid værdipapirer Hybrid værdipapirer Hybrid værdipapirer er investeringsinstrumenter, der kombinerer funktionerne i rene aktier og rene obligationer. Værdipapirerne har tendens til at tilbyde et højere afkast end rene fastforrentede værdipapirer såsom obligationer, men et lavere afkast end rene værdipapirer med variabel indkomst såsom aktier. . I nogle tilfælde kan udstedere have lov til at udelade udbytte uden nødvendigvis at medføre bredere misligholdelse. Følgende spørgsmål opstår, når man søger at retfærdiggøre trinvis hak ud over resultater baseret på underordning:

  • Om risikoen for betalinger er udsættelsesmateriale
  • Om de forventede tab som følge af udsættelse er store nok til at berettige til udskæring

Under sammenligning af relative potentielle tabsrater fokuserer analytikere ikke kun på forskellen i tabet på hovedstol, men også på sandsynligheden for, at hybridsikkerheden vil falde i misligholdelse under usædvanlige omstændigheder. Alligevel udøver virksomheder sjældent muligheden for at udskyde.

En generel regel med hybrid værdipapirer er, at udskæringen er begrænset til vejledning for foretrukne aktier. F.eks. Er der ikke behov for yderligere hak for en hybrid sikkerhed, der allerede var hakket to gange.

Anvendelser af hak

Udskæringsretningslinjer giver virksomhedsvurderinger, der gælder for alle brancher, undtagen hvor vilkårene for øgede tab går ud over etablerede standarder. Hak findes i banker, genforsikringsselskaber Genforsikringsselskaber Genforsikringsselskaber, også kendt som genforsikringsselskaber, er virksomheder, der yder forsikring til forsikringsselskaber. Genforsikringsselskaber er med andre ord virksomheder, der modtager forsikringsforpligtelser fra forsikringsselskaber. og europæiske ikke-finansielle selskabsudstedere. I banker bruger Moody's rating udstederens senior usikrede rating som referencepunkt til estimering af indekserne i efterstillede forpligtelser.

For seniorforsikringsselskaber vurderes usikret gæld på samme niveau som IFSR (Insurance Financial Strength Rating), som er basen, hvorpå primære forsikringsselskaber hakker deres gældsklassificering. For europæiske ikke-finansielle selskabsudstedere er udstedelse af foretrukne aktier sjældent i europæiske lande på grund af virksomhedsmisbrug.

Derudover udsteder nogle udstedere ikke deres foretrukne aktie. Som et resultat følger retningslinjer for foretrukne aktier altid Moody's retningslinjer for hybrid værdipapirer.

Flere ressourcer

Finance tilbyder Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, covenantmodellering, lån tilbagebetalinger og mere. certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og udvikle din videnbase, bedes du udforske de yderligere relevante ressourcer nedenfor:

  • Obligationsudstedere Obligationsudstedere Der findes forskellige typer obligationsudstedere. Disse obligationsudstedere opretter obligationer til at låne midler fra obligationsindehavere, der skal tilbagebetales ved udløb.
  • Gældskapacitet Gældskapacitet Gældskapacitet henviser til den samlede gæld, en virksomhed kan pådrage sig og tilbagebetale i henhold til vilkårene i gældsaftalen.
  • Kapital vs fast indkomst Kapital vs fast indkomst Kapital vs fast indkomst. Aktier og fastforrentede produkter er finansielle instrumenter, der har meget vigtige forskelle, som enhver finansanalytiker bør kende. Kapitalinvesteringer består generelt af aktier eller aktiefonde, mens værdipapirer med fast indkomst generelt består af selskabs- eller statsobligationer.
  • Senior og efterstillet gæld Senior og efterstillet gæld For at forstå senior og efterstillet gæld skal vi først gennemgå kapitalstakken. Capital stack rangerer prioriteten for forskellige finansieringskilder. Senior og efterstillet gæld henviser til deres rang i en virksomheds kapitalstabel. I tilfælde af likvidation udbetales seniorgæld først