Republic Services - Lær mere om affaldshåndteringsfirmaet

Republic Services Inc. er en leverandør af affalds- og miljøtjenester med base i USA. Siden starten i 1981 rangerer virksomheden nu som en af ​​de bedste virksomheder i 2016 DJSI World Index inden for virksomhedsledelse, miljømæssige, sociale og økonomiske udsigter. Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske resultater . Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model. . Republic Services 'driftsområder omfatter indsamling, overførsel, bortskaffelse og genbrug af ikke-farligt affald.

I juni 2008 blev Republic Services det næststørste affaldshåndteringsfirma i USA efter at have erhvervet sin større konkurrent Allied Waste Industries. Opkøbet var værd $ 6,1 milliarder i republik Affaldslager Hvad er en aktie? En person, der ejer aktier i et selskab, kaldes en aktionær og er berettiget til at kræve en del af virksomhedens resterende aktiver og indtjening (hvis virksomheden nogensinde opløses). Udtrykkene "aktier", "aktier" og "egenkapital" bruges ombytteligt. , og det fusionerede selskab blev anslået til at have en forventet årlig omsætning Salgsindtægter Salgsindtægter er den indtægt, som et selskab modtager fra dets salg af varer eller levering af tjenester. I regnskab kan udtrykkene "salg" og "omsætning" bruges og ofte bruges om hinandenat betyde det samme. Indtægter betyder ikke nødvendigvis modtagne kontanter. $ 9 mia. med en samlet markedsværdi på $ 8 mia. Republic Waste beskæftiger mere end 33.000 personer og betjener over 13 millioner kunder i 41 stater og Puerto Rico.

Republic Services

Nuværende projekter af Republic Services

Republic Services investerer i forskellige projekter som en måde at genbruge og styre niveauet af skade, som fast affald forårsager miljøet. Nogle af disse projekter inkluderer:

Flådekonvertering til komprimeret naturgas

For nylig begyndte Republic Services at udskifte deres dieseldrevne lastbiler med komprimerede naturgasvogne for at reducere kulstofemissionerne. I 2016 drev virksomheden en flåde på 2.500 lastbiler drevet af den komprimerede naturgas, hvilket sparer mindst 21 millioner liter diesel. Lastbilerne understøttes af mere end 38 tankstationer fordelt på deres driftsområder. For eksempel betjener en komprimeret naturgas tankstation, der blev åbnet i Long Beach, Californien i 2016, over 56 skraldebiler, der erstattede virksomhedens dieselbiler. Cirka 16% af virksomhedens flåde af køretøjer drives af komprimeret naturgas med planer om helt udfasning af dieselbiler i fremtiden.

Solenergi

Virksomheden bruger også solenergi til at genbruge fast affald. I 2015 lancerede Republic Services et 110.000 kvadratfod genbrugsanlæg i Las Vegas drevet af solenergi. Solpaneler på taget genererer nok strøm til at køre genbrugsanlægget i op til tre måneder, hvor anlægget producerer en million pund genbrugspapir hver dag. Når anlæggets automatisering er afsluttet, forventes det at genbruge tre millioner pund papir hver dag. Virksomheden igangsatte også et andet solenergiprojekt i Massachusetts i september 2017. Solenergiprojektet på 13,5 megawatt vil omfatte cirka 41.000 solpaneler til at drive 1.900 husstande. Projektet er bygget på tre tidligere lossepladser, og det vil reducere kulstofemissionerne med mere end 14.000 tons.

Aktive og lukkede lossepladser

Republic Services ejer den største losseplads i USA, der måler 2.200 hektar og ligger i Nevada. I alt ejer virksomheden 193 aktive lossepladser og er ansvarlig for 126 lukkede lossepladser. Bridgeton-lossepladsen i nærheden af ​​St. Louis, Missouri, er stedet for en underjordisk begivenhed, der bekymrer områdets beboere og Environmental Protection Agency (EPA). Republic Services installerede udstyr på lossepladsen i 2013 for at reducere gasflare og behandle forurenede væsker. Siden da er niveauet for forurening af gas og væsker faldet til under EPA-acceptabelt niveau.

Gas til energianlæg

Virksomheden driver 69 lossepladsgas- og vedvarende energiprojekter i hele USA. Projekterne involverer omdannelse af gas, et biprodukt af nedbrydning af fast affald, til elektricitet, som derefter leveres til hjem. I Metropolitan Atlanta-området bruger Republic Services tre gas-til-energi-faciliteter til at producere 24,1 megawatt elektricitet, der er nok til at levere mere end 15.600 husstande. Virksomheden startede også et andet gas-til-energiprojekt i 2015 ved Sunshine Canyon Deponi nær Los Angeles. Projektet med 20 megawatt kan levere nok elektricitet til næsten 25.000 husstande i de omkringliggende områder. Ud af de 193 aktive lossepladser, der ejes af virksomheden, er 52 energiproducerende anlæg, der producerer 323 megawatt, hvilket er tilstrækkeligt til at drive næsten 250.000 husstande.

Virksomheders sociale ansvar

Republic Services investerer 45% af sine indtægter i at udvikle nye teknologier og styrke samfundet. Selvom firmaet hovedsageligt fokuserer på affaldshåndtering, samarbejder det med andre organisationer i USA for at igangsætte nye programmer, der positivt påvirker samfund. Virksomhedens Blue Planet Sustainability-initiativ dokumenterer sin indsats for at forbedre sikkerhedsstandarder, reducere kulstofemissioner, øge samfundsengagementer og medarbejdernes vækstmuligheder.

Virksomheden er også involveret i et østersskalopsamlingsprogram. Programmet er et partnerskab mellem Republic Services og Alabama Coastal Foundation og målretter mod 28 restauranter. Programmet sigter mod at gøre offentligheden opmærksom på vigtigheden af ​​at genbruge østersskaller og skabe et bæredygtigt habitat for østers.

I 2016 lancerede Republic Services, i partnerskab med Lab USA, det nyeste center for genvinding af aske metal ved Roosevelt Regional Deponi i Roosevelt. Anlægget udvinder metaller fra asken, der dumpes ved lossepladsen. Det giver mulighed for genvinding og genanvendelse af metaller, der ellers ville gå tabt på lossepladserne. Centeret til genindvinding af metal forventes at indsamle og genbruge 46.200 tons jernholdige metaller og 42.900 tons ikke-jernholdige metaller. Genbrug af metaller sparer energi, der ville være brugt til minedrift, og dette reducerer drivhusgasemissioner i fremtiden.

I Oregon opgraderede Republic Services gennem datterselskabet Allied Waste Pacific Compost Facility til at acceptere fastfood såsom brød, kød og vegetabilske produkter. Ifølge Oregon Department of Environment udgør statens fastfoodaffald 15% af alt affald, der er deponeret på lossepladserne. Allieret affald brugte den beluftede statiske pæleteknologi i komposteringssystemer til at fange og kontrollere emissioner fra komposteringsprocessen. Teknologien anvender et negativt luftsystem for at reducere mængden af ​​regnvandsafstrømning.

Relateret læsning

Tak fordi du læste Finance's guide til Republic Services. Finance tilbyder et væld af gratis ressourcer, herunder følgende:

  • Horisontal fusion Horisontal fusion En vandret fusion opstår, når virksomheder, der opererer i samme eller lignende branche, kombinerer hinanden. Formålet med en vandret fusion er at mere
  • Fusions konsekvensanalyse Fusions konsekvensanalyse Fusions konsekvensanalyse vurderer den økonomiske indvirkning en fusion eller overtagelse kan have på et selskab. Disse skal overvejes nøje før
  • Virksomhedsstruktur Virksomhedsstruktur Virksomhedsstruktur henviser til organisationen af ​​forskellige afdelinger eller forretningsenheder inden for en virksomhed. Afhængigt af en virksomheds mål og branchen
  • Markedsværdi Markedsværdi Markedsværdi (Market Cap) er den seneste markedsværdi af en virksomheds udestående aktier. Market Cap er lig med den aktuelle aktiekurs ganget med antallet af udestående aktier. Investeringssamfundet bruger ofte markedsværdien til at rangere virksomheder