Begrænsende pagter - Oversigt, funktioner, eksempel

Begrænsende eller negative pagter er en type ikke-finansielle pagter, der begrænser låntageren fra at deltage i en bestemt aktivitet eller forhindrer den i at overskride en forudbestemt grænse. De kaldes “negative” gældspagter, fordi de indfører begrænsninger eller skaber visse grænser for låntageren, som den ikke skulle krydse.

Begrænsende pagter

Funktioner i restriktive pagter

1. Begrænsning af låneaktiviteter

Negative gældskonventioner begrænser den låntagende part i at deltage i yderligere låntagning eller finansiering Finansiering Finansiering refererer til de metoder og typer finansiering, som en virksomhed bruger til at opretholde og udvide sin drift. Den består af gæld og egenkapital, der bruges til at gennemføre kapitalinvesteringer, foretage opkøb og generelt understøtte forretningen. aktiviteter afhængigt af låneaftalen. Det er normalt et skridt, der tager långivere med det formål at mindske risikoen for potentiel dårlig gæld.

2. Begrænsning af investeringsaktiviteter

Investeringsaktiviteter inkluderer salg og køb af fysiske aktiver, aktivopgradering, investering i fast ejendom Fast ejendom Fast ejendom er fast ejendom, der består af jord og forbedringer, der inkluderer bygninger, inventar, veje, strukturer og forsyningssystemer. Ejendomsret giver en ejendomsret til jorden, forbedringer og naturressourcer som mineraler, planter, dyr, vand osv. Og mange andre. Negative gældsforpligtelser er gældende, når en långiver begrænser den låntagende part fra at deltage i investeringsaktiviteter uden deres samtykke. Det gøres for at mindske risici, der kan opstå som følge af betydelige investeringsudgifter.

3. Begrænsninger for fusioner og overtagelser

Fusioner og overtagelser bruges ofte som ikke-finansielle gældsforpligtelser af långivere med det formål at undgå betydelige virkninger på pengestrømmen. Cash Flow Cash Flow (CF) er stigningen eller faldet i mængden af ​​penge, som en virksomhed, institution eller person har. I finansiering bruges udtrykket til at beskrive mængden af ​​kontanter (valuta), der genereres eller forbruges i en given tidsperiode. Der er mange typer CF fra den låntagende part. Aktiviteterne kan eller ikke påvirke låntagers evne til at tilbagebetale lånet.

Derfor ved at sætte begrænsninger på fusioner og opkøb Fusioner Opkøb M & A-proces Denne vejledning fører dig gennem alle trin i M & A-processen. Lær, hvordan fusioner og opkøb og aftaler gennemføres. I denne vejledning skitserer vi erhvervelsesprocessen fra start til slut, de forskellige typer erhververe (strategiske vs. finansielle køb), vigtigheden af ​​synergier og transaktionsomkostninger, långivere bruger det som en ikke-finansiel gældspagt for at beskytte deres interesser ved at sikre, at deres penge ikke behandles i høje risikomængder. Normalt, i tilfælde af en M & A-relateret gældspagt, skal den låntagende part videregive deres ideer og få godkendelse fra långiveren, inden de deltager i sådanne aktiviteter.

4. Begrænsninger på udbetalinger

Långivere kan bruge en negativ gældspagt ved at pålægge begrænsninger for udbetalingerne eller indstille en bestemt beløbsgrænse for udbetalinger. Det gøres med henblik på at holde kontrol med den låntagende parts likviditet. Det hjælper med at forhindre store mængder kontantstrømme fra låntagerens side, der måske eller ikke påvirker dens likviditetsposition og dets evne til at understøtte visse gældsniveauer.

Illustrerende eksempel

Virksomhed A planlægger at erhverve selskab B i en buyout på $ 80.000.000. Generelt oplever de finansielle markeder imidlertid meget volatilitet. Som et resultat er tiden ikke gunstig for en overtagelse. I henhold til Company A's eksisterende låneaftale med Bank C Ltd. skal alle virksomhedens store investerings- / indkøbsaktiviteter og M & A-aktiviteter først gennemgå banken.

Ved at give ideen til banken afviser banken den og siger, at yderligere handling på planen vil resultere i en overtrædelse af pagtaftalen. Da de økonomiske forhold var ugunstige, ønskede banken ikke at sætte deres penge i fare.

Markedsindstillinger

En forskningsundersøgelse udført på negative og positive pagter Positive pagter En positiv pagt foreskriver normalt betingelsen for at opretholde den operationelle trivsel og stabilitet i den låntagende parts forretning. De konkluderer, at negative pagter oftere anvendes med virksomheder med højere vækst, likvide virksomheder, bankafhængige virksomheder eller finansielt afhængige virksomheder, mens positive pagter oftere anvendes af virksomheder, der arbejder inden for en lavere fortjenstmargen (Niskanen og Niskanen) . Højvækstvirksomheder indgår ofte negative pagter, som er restriktive. I sådanne tilfælde foretrækker den långivende part at udøve kontrol over virksomhedens aktiviteter, der direkte kan påvirke de lånte penge.

Ved at indgå en negativ pagtaftale opnår långiveren visse kontrolrettigheder, som de udøver som et middel til at beskytte deres udlånte penge mod potentielle tab. Det gøres ved at begrænse visse operationelle eller finansielle aktiviteter, som långiveren ser som en trussel mod deres penge. Virksomheden er kun i stand til at udføre sådanne operationer med långiverens samtykke, efterfulgt af den negative pagt.

Relaterede målinger

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • Kreditadministration Kreditadministration Kreditadministration involverer en afdeling i en bank eller et långivende institut, der har til opgave at styre hele kreditprocessen. Udlån af penge er en af ​​kernefunktionerne i en bank, og banker genererer indtægter ved at opkræve en højere rente på lån end de renter, de betaler på kundeindskud.
  • Gæld vs egenkapital Gæld vs egenkapitalfinansiering Gæld vs egenkapitalfinansiering - hvilket er bedst for din virksomhed, og hvorfor? Det enkle svar er, at det afhænger. Beslutningen om egenkapital versus gæld er afhængig af et stort antal faktorer som det nuværende økonomiske klima, virksomhedens eksisterende kapitalstruktur og forretningens livscyklusfase for at nævne nogle få.
  • Ikke-finansielle covenants Ikke-finansielle covenants Ikke-finansielle covenants er løfter eller aftaler indgået af den låntagende part, som ikke er af økonomisk karakter. Løfterne er enten operationelle,
  • Topbanker i USA Topbanker i USA Ifølge US Federal Deposit Insurance Corporation var der 6.799 FDIC-forsikrede kommercielle banker i USA fra februar 2014. Landets centralbank er Federal Reserve Bank, der opstod efter indførelsen af ​​Federal Reserve Act i 1913