Non-equity option - oversigt, funktioner, handelsstrategier

En option uden kapital er en option med et underliggende aktiv, der er noget andet end almindelig aktie. I de fleste tilfælde inkluderer ikke-aktieoptioner indekser og råvarer som underliggende aktiver. Det er virkelig en bred sigt at definere en række muligheder, forudsat at optionen ikke involverer fælles aktier.

Ikke-aktieoptioner handler normalt over-the-counter (OTC) Over-the-counter (OTC) Over-the-counter (OTC) er handel med værdipapirer mellem to modparter, der udføres uden for formel børs og uden tilsyn med en udvekslingsregulator. OTC-handel sker på over-the-counter markeder (et decentralt sted uden fysisk placering) gennem forhandlernetværk. og kommer med en bestemt dato, hvor de kan udnyttes.

Ikke-kapital option

Over-the-counter muligheder

Handelsmuligheder over-the-counter (OTC) giver de involverede parter en masse frihed. Det er en privat transaktion med en kontrakt, der kun opfylder specifikationerne for de involverede parter. Der findes ingen oplysningsaftale. Vilkårene for handel på en sådan måde er uendelige og er udelukkende baseret på ønsker og behov hos de enkeltpersoner, der handler med hinanden.

OTC-handel er tiltalende af flere grunde. Det gøres privat, hvor alle forhandlinger, tilbud og aftaler gennemføres mellem de involverede parter. Så længe begge sider til sidst kan nå til enighed, der passer til alle behov, er der potentiale for gode tilbud og betydelig fortjeneste, når de først er udnyttet.

Det største problem med OTC-handel med ikke-aktieoptioner er, at det er svært at opretholde likviditet Likviditet På de finansielle markeder henviser likviditet til, hvor hurtigt en investering kan sælges uden at påvirke prisen negativt. Jo mere likvid en investering er, jo hurtigere kan den sælges (og omvendt), og jo lettere er det at sælge den til dagsværdi. Alt andet lige handler mere likvide aktiver med en præmie, og illikvide aktiver handler med en rabat. . Valgmuligheder kan ikke altid lukkes ved at sælge dem til en anden inden udløbsdatoen. Når der handles med OTC, skal en af ​​de involverede parter finde en anden part til at oprette en modsatrettede kontrakt med. Det ville derefter udligne den oprindelige kontrakt / position og øge likviditeten.

Funktioner af ikke-aktieoptioner

Ikke-kapitalandele opsøges ofte på grund af de faktorer, der er nævnt i afsnittet ovenfor. De er dog også ideelle for mange investorer på grund af, hvordan de fungerer.

En af de vigtigste funktioner, som en option uden kapitalandele kan udføre, er at lade en investor afdække mod kursbevægelser og derved eliminere risiko. Investoren handler muligvis med en række andre positioner på børser. Typer af markeder - Forhandlere, mæglere, børser Markeder inkluderer mæglere, forhandlere og børsmarkeder. Hvert marked fungerer under forskellige handelsmekanismer, som påvirker likviditet og kontrol. De forskellige markeder giver mulighed for forskellige handelsegenskaber, der er beskrevet i denne vejledning, og bruger muligheden for at udligne eventuelle tab, som sådanne investeringer måtte pådrage sig.

Ikke-aktieoptioner giver mening, fordi ved at hjælpe en investor med at afdække risiko; de sætter ham i stand til at holde en velafbalanceret portefølje. Han har mere frihed til at udføre handler og indtage positioner, idet han ved, at hvis positionerne stiger eller falder på en væsentlig måde, kan han bruge en ikke-kapitalindstilling til at genoprette balancen.

Handelsstrategier

Ikke-aktieoptioner får de samme strategimuligheder som børshandlede optioner. To eller flere muligheder kan bruges sammen, og der er også mulige enkle put-and-call-strategier.

Mange optioner, der handles på børser, herunder valutaoptioner og guldoptioner. De nyder naturligvis ikke den samme fleksibilitet som optioner, der ikke handles med, og som handles over-the-counter. Børsen - ikke de involverede parter - fastlægger vilkårene i kontrakten, hvad stregpriserne Strikekurs Strikekursen er den pris, som indehaveren af ​​optionen kan benytte sig af muligheden for at købe eller sælge en underliggende værdipapir afhængigt af om hold en call option eller put option. En option er en kontrakt med ret til at udnytte kontrakten til en bestemt pris, der er kendt som indløsningsprisen. er, og når indstillingerne udløber. Det er derfor, OTC-optioner, der ikke er kapitalandele, ofte foretrækkes, fordi køber og sælger frit kan forhandle alle aspekter af transaktionen privat.

Flere ressourcer

Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere ressourcer nedenfor:

  • Futures og Forward Futures og Forwards Fremtidige og terminskontrakter (mere ofte benævnt futures og forwards) er kontrakter, der bruges af virksomheder og investorer til at afdække risici eller spekulere. Futures og forward er eksempler på afledte aktiver, der stammer deres værdier fra underliggende aktiver.
  • Vejledning til handel med råvarer Vejledning til handelshemmeligheder til råvarer Succesrige handelshandlere kender råvarehandelshemmelighederne og skelner mellem handel med forskellige typer finansielle markeder. Handelsråvarer adskiller sig fra handelsaktier.
  • Options: Calls and Puts Options: Calls and Puts En option er en form for derivataftale, der giver indehaveren ret, men ikke forpligtelsen, til at købe eller sælge et aktiv inden en bestemt dato (udløbsdato) til en bestemt pris (strejke pris). Der er to typer muligheder: opkald og sætter. Amerikanske optioner kan udnyttes når som helst
  • Spotpris Spotpris Spotprisen er den aktuelle markedspris for et værdipapir, en valuta eller en råvare, der kan købes / sælges til øjeblikkelig afvikling. Med andre ord er det den pris, som sælgere og købere vurderer et aktiv lige nu.