Akkumuleringsfase - oversigt, investeringsfaser, eksempel

Akkumuleringsfasen henviser til det tidspunkt i en investerings livscyklus, hvor en person eller en investor opbygger værdien af ​​deres livrente eller investering. Det er anden fase i investeringsprocessen.

AkkumuleringsfaseFig. 1: Investeringsfaser

Det grundlæggende princip på arbejdspladsen, der gør det muligt, er begrebet forsinket tilfredshed og tidsværdi af penge Tid Værdi af penge Tidens værdi af penge er et grundlæggende økonomisk koncept, der fastholder, at penge i nutiden er mere værd end den samme sum penge at blive modtaget i fremtiden. Dette er sandt, fordi penge, som du har lige nu, kan investeres og tjene et afkast, og derved skabe et større beløb i fremtiden. (Også med fremtiden, hvor man fraviger det øjeblikkelige forbrug i dag for at samle en større udbetaling på et senere tidspunkt i fremtiden. Den rente, der optjenes på de afgivne pengestrømme i den nuværende sammensatte over tid, kan give en betydelig værdi for individet, hvilket kan være bruges i den næste fase (annuitiseringsfasen eller distributionsfasen) af investeringen.

Resumé

  • Akkumuleringsfasen er den anden fase i investeringsfaserne: planlægning, akkumulering, distribution og arv.
  • Akkumuleringsfasen præsenterer meget kontrol i nogle nøgleaspekter ved investering.
  • Akkumuleringsfasen er typisk den længste del af investeringens livscyklus, der strækker sig over 35-40 år og gør det vigtigt at have en solid strategi på plads.

Investeringsfaser

Investeringsfaserne inkluderer typisk planlægningsfasen, akkumuleringsfasen, distributionsfasen og den ældre fase. Det meste af kontantstrømmen til investeringspuljen sker i akkumuleringsfasen.

1. Planlægningsfase

Planlægningsfasen sætter scenen for forståelse af de muligheder, investoren har til rådighed med hensyn til sikkerhedsvalg, investeringsmuligheder Investeringsmetoder Denne vejledning og oversigt over investeringsmetoder skitserer de vigtigste måder, som investorer prøver at tjene penge og styre risiko på kapitalmarkederne. En investering er ethvert aktiv eller instrument købt med den hensigt at sælge det til en pris, der er højere end købsprisen på et fremtidigt tidspunkt (kapitalgevinster) eller med håb om, at aktivet direkte bringer indkomst (såsom lejeindtægter eller udbytte). , budgettering og målsætning efter deres individuelle behov. Det er her investoren bliver opmærksom på deres investeringsbehov, og finansielle planlæggere interagerer med nye kunder.

2. Akkumuleringsfase

Akkumuleringsfasen giver liv til planlægningen, der er udført i planlægningsfasen, og er den længste fase i en investors livscyklus.

3. Distributionsfase

Distributionsfasen udløses ved pensionering eller i de år, der fører til pensionen for den enkelte.

4. Ældre fase

Arvfasen er typisk en af ​​de mest ignorerede dele af personlig økonomisk planlægning. Imidlertid arbejder sofistikerede investorer baglæns og forsøger at nå deres arv og pensionsmål ved at fokusere mere på akkumuleringsfasen.

Betydningen af ​​akkumuleringsfasen

Investorer, der forstår deres forbrugsbehov i dag og fremtiden, kan få mest ud af akkumuleringsfasen, når de vokser deres investeringer til et beløb, der kan være værdifuldt, når deres indkomstniveau falder. Det er tydeligt i mange menneskers liv, at indkomstniveauer er højere for de fleste før deres pensionering, hvorefter forbrugsniveauer er højere end indkomstniveauer.

De fleste mennesker, der begynder at investere tidligt i deres levetid, bruger effektivt tiden i akkumuleringsfasen, hvilket gør det muligt at samle en relativt større sum penge end folk, der starter senere i deres liv. Faktum fremhæver den underliggende betydning af at investere så tidligt som muligt og gør det muligt at vokse investeringer ved at stole på akkumulering af sammensatte renter.

I modsætning til annuitiseringsfasen (fordelingsfasen) af investeringen, som kan være uforudsigelig i længden og muligvis ikke kan opfange forbrugsestimater nøjagtigt, har akkumuleringsfasen typisk en fast varighed og er mindre variabel for den gennemsnitlige individuelle investor.

Virkelig verdenseksempel på akkumuleringsfasen

Forudsat at en person begynder at spare i en alder af 25 år, kan akkumuleringsfasen være 35-40 år, afhængigt af hvornår personen vælger at gå på pension. De fleste går på pension omkring 60-65 år, og den gennemsnitlige forventede levetid er 85-90 år i de fleste udviklede økonomier i verden, hvilket fører til en distributionsperiode på 25-30 år.

Investorer kan placeres bedre ved at fokusere på effektive investeringsstrategier i akkumuleringsperioden for at modtage en bedre udbetaling i slutningen af ​​fasen. Akkumuleringsfasen er analog med at lægge grunden til bygningen, og porteføljens vækst er afhængig af, hvor godt den er anlagt.

Investeringsramme

Mange investorer bruger en investeringsramme til at informere beslutningsprocessen over tid. Før en investeringspolitisk erklæring (IPS) Investeringspolitisk erklæring (IPS) En investeringspolitisk erklæring (IPS), et dokument udarbejdet mellem en porteføljeforvalter og en klient, skitserer de regler og retningslinjer, som porteføljen er formuleret, er det vigtigt at få en dybere forståelse af alle de variabler, der kan gælde for en investor.

Der er flere vigtige overvejelsesvariabler ved opsætningen af ​​en investeringspolitisk erklæring, og nogle variabler kan have en højere vægtning sammenlignet med andre afhængigt af det livsfase, investeringerne foretages.

IPS kan være en vejledningsramme til at hjælpe med at identificere de rigtige præstationsmålinger såvel som investeringsmuligheder, der kan fungere for en bestemt investor.

Yderligere indsigt

Det er værd at bemærke, at akkumuleringsfasen indirekte dikterer, hvor stor den endelige investering vil være, og det bestemmer i sagens natur størrelsen på de betalinger, der kan trækkes ud af summen, når den er blevet akkumuleret. Det er meget vigtigt at træffe logiske investeringsbeslutninger på et sådant tidspunkt, da mange variabler i akkumuleringsfasen har kontrol over investoren.

Risikotolerancen, indkomstniveauet og den resterende tid til investeringer fortsætter med at falde over tid med mere ekspertiseopbygning. Således skal en sofistikeret investor sigte mod at faktorere alle variablerne afhængigt af hvilket stadium af investeringslivscyklussen de er i.

Flere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, cash flow-analyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Investering: En nybegynderguide Investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i.
  • Investment Horizon Investment Horizon Investment Horizon er et udtryk, der bruges til at identificere, hvor lang tid en investor sigter mod at opretholde deres portefølje, før han sælger deres værdipapirer til fortjeneste. En persons investeringshorisont påvirkes af flere forskellige faktorer. Imidlertid er den primære afgørende faktor ofte den risiko, som investoren har
  • Aktieinvestering: Vejledning til vækst Investering Aktieinvestering: En guide til vækstinvestering Investorer kan drage fordel af nye vækstinvesteringsstrategier for mere præcist at finpudse aktier eller andre investeringer, der tilbyder vækstpotentiale over gennemsnittet.
  • Aktieinvestering: Vejledning til værdi Investering Aktieinvestering: En guide til værdiinvestering Siden udgivelsen af ​​"The Intelligent Investor" af Ben Graham er det, der almindeligvis kaldes "værdiinvestering", blevet en af ​​de mest respekterede og mest fulgte metoder til aktieplukning.