Variabel annuitisering - Oversigt, hvordan det fungerer, faser

Variabel annuitisering er en type annuitetsmulighed, der gør det muligt at variere indkomstbetalinger fra en forsikringstager afhængigt af annuitets investeringsresultat. Muligheden for variabel annuitisering skal specificeres af forsikringstageren i en bestemt fase af en kontrakt, der er kendt som annuitiseringsfasen.

Variabel annuitisering

I løbet af annuitiseringsfasen kan forsikringstageren bytte den akkumulerede værdi af deres livrente til gengæld for en jævn strøm af regelmæssige indkomstbetalinger. De regelmæssige betalinger kan garanteres enten gennem forsikringstagerens levetid eller i et givet antal år.

Resumé

  • Variabel annuitisering er en type annuitetsmulighed, der gør det muligt at variere indkomstbetalinger fra en forsikringstager afhængigt af annuitets investeringsresultat.
  • Livet for en livrente omfatter to faser, dvs. akkumuleringsfasen og annuitiseringsfasen.
  • At vælge en fast annuitisering betyder, at forsikringstageren uanset præstationen af ​​deres portefølje altid vil modtage det samme beløb pr. Periodisk annuitet.

Hvad betyder det at "annuitisere"?

At annuitize betyder at “vende kontakten” og begynde at tage indtægter fra en livrente. Det muliggør, at forsikringstagerens konto kan konverteres fra noget, der måske eller ikke vokser i værdi, til noget, der bliver en stabil indtægtskilde. Derfor kan annuitisering betragtes som en systematiskbetalingsplan.

Faser af en livrente

Livet for en livrente består af to faser, nemlig:

Fase 1 - Akkumulering

I akkumuleringsfasen tilføjer investoren i det væsentlige livrenten. Al den indtjening, der kan tilfalde forsikringstageren under akkumulering, er fritaget for at blive betragtet under indkomsten med henblik på beregning af løbende indkomstskat, der skal betales Indkomstskat, der skal betales Indkomstskat, er et udtryk, der gives til en virksomheds organisations skattepligt over for den regering, hvor den fungerer. Forpligtelsesbeløbet vil være baseret på dets rentabilitet i en given periode og de gældende skattesatser. Betalbar skat betragtes ikke som en langfristet forpligtelse, men snarere som en gældsforpligtelse.

På tidspunktet for skiftet, når forsikringstageren ønsker at begynde at modtage indtægter fra en livrente, kan de enten foretage udbetalinger eller annuitere deres kontrakt. Her kan de vælge at modtage faste eller variable betalinger.

Fase 2 - Annuitisering

I annuitiseringsfasen betragtes en fast procentdel eller et beløb fra hver betaling, der modtages af forsikringstageren, som en ikke-skattepligtig afkast. Den resterende saldo af det samme er dog skattepligtig. Det er kun gyldigt for den indkomst, der er modtaget for livrenter, der blev købt med dollars efter skat.

På den anden side kan annuitetsindtægter, der kan modtages ved udbetalinger, være skattepligtige, da de betragtes som indkomst, og det kan ske, indtil al indtjening trækkes tilbage.

Ved tilbagetrækning af al indtjening bliver de ikke-skattepligtige afkast. Dette skyldes, at de er afkast, der er optjent fra den oprindelige investering i livrenterne, som allerede er beskattet. For livrenter, der er købt med dollars før skat, behandles alle efterfølgende periodiserede indtægter som skattepligtige.

Fordele ved variabel annuitisering

At vælge en fast annuitisering betyder, at forsikringstageren uanset præstationen af ​​deres portefølje altid vil modtage det samme beløb pr. Periodisk annuitet. Beløbet forbliver konstant i løbet af livrenten.

At vælge en variabel livrente betyder, at den indkomst, som livrenteindehaveren modtager, vil variere alt efter resultaterne af livrenteinvesteringerne. Valget af, hvordan man modtager betalinger fra en annuitet, afhænger således af størrelsen af ​​den risiko, som forsikringstageren er villig til at påtage sig i forhold til det afkast, han ønsker eller forventer.

Ulemper ved variabel annuitisering

At købe en livrente kræver, at der fastgøres et bestemt beløb i et bestemt produkt. Produktet fungerer måske ikke så godt, som det var forventet. Desuden er værdierne af variable annuiteter knyttet til udførelsen af ​​finansielle instrumenter, såsom gensidige fonde Gensidige fonde En gensidig fond er en pulje af penge indsamlet fra mange investorer med det formål at investere i aktier, obligationer eller andre værdipapirer. Gensidige fonde ejes af en gruppe investorer og forvaltes af fagfolk. Lær om de forskellige typer fonde, hvordan de fungerer, og fordelene og fordelene ved at investere i dem, som kan vælges af livrentejeren.

Relaterede målinger

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, cash flow-analyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • 401 (k) Plan 401 (k) Plan 401 (k) planen er en pensionsopsparingsplan, der gør det muligt for medarbejderne at spare en del af deres løn før skat igennem bidrag til en pensionskasse
  • Pensionskasse Pensionskasse En pensionskasse er en fond, der akkumulerer kapital, der skal udbetales som pension til ansatte, når de går på pension ved afslutningen af ​​deres karriere.
  • Risiko Averse Risiko Averse Definition En person, der er risikovillig har karakteristikken eller træk ved at foretrække at undgå tab frem for at opnå en gevinst. Denne egenskab er normalt knyttet til investorer eller markedsdeltagere, der foretrækker investeringer med lavere afkast og relativt kendte risici frem for investeringer med potentielt højere afkast, men også med højere usikkerhed og større risiko.
  • Variabel livsforsikring Variabel livsforsikring Variabel livsforsikring er en form for livsforsikring, der kombinerer egenskaberne ved livsforsikring og investering. Karakteristika: politiske lån