Near-the-Money - Oversigt, typer valgmuligheder og anvendelse

Near-the-money betyder, at en optionskontrakts aktiekurs er tæt på dens stregkurs Strejkkurs Strikekursen er den pris, som indehaveren af ​​optionen kan udnytte optionen til at købe eller sælge et underliggende værdipapir, afhængigt af om de har en call option eller put option. En option er en kontrakt med ret til at udnytte kontrakten til en bestemt pris, der er kendt som indløsningsprisen. . Det bruges til at beskrive en indstillings egenværdi. En mulighed har kun egen værdi, hvis den er "in-the-money".

En mulighed er sjældent nøjagtigt at-pengene; derfor bruges nær-pengene-indstillingerne som en proxy.

Næsten-pengene

Resumé

  • Nærmeste penge-optioner betyder, at den aktuelle aktiekurs er tæt på optionens udløbskurs. De bruges som en fuldmægtig til at-the-money optioner.
  • Valgmuligheder kaldes almindeligvis out-of-the-money, at-the-money eller in-the-money.
  • Tæt på pengene-optionerne bruges i strategier for handel med optioner. To populære spreads, der bruger nær-pengene-indstillingerne, er sommerfuglspredning og neutrale kalenderspænd.

Typer af muligheder

Opkaldsindstillinger

En call option giver indehaveren af ​​optionen ret til at købe det underliggende aktiv på en forudbestemt dato og pris.

Den forudbestemte dato kaldes udløbsdatoen eller udløbsdatoen. Den forudbestemte pris, som indehaveren kan købe det underliggende aktiv til, er kendt som udnyttelseskursen eller udløsekursen.

Generelt bør call-optioner altid udøves på udløbsdatoen, hvis aktiekursen er over stykekursen.

Near-the-Money - Call Option

Put muligheder

En salgsoption Put Option En salgsoption er en optionskontrakt, der giver køberen ret, men ikke forpligtelsen, til at sælge det underliggende værdipapir til en bestemt pris (også kendt som strike-pris) før eller på en forudbestemt udløbsdato. Det er en af ​​de to hovedtyper af optioner, den anden type er en call option. giver indehaveren ret til at sælge det underliggende aktiv på en forudbestemt dato og pris. Den forudbestemte dato kaldes udløbsdatoen eller udløbsdatoen. Den forudbestemte pris, til hvilken indehaveren kan sælge det underliggende aktiv, er kendt som udnyttelseskursen eller udløsekursen.

Tæt ved pengene - Put Option

Populær terminologi på optionsmarkedet

Der er tre primære beskrivelser af placeringen af ​​aktiekursen i forhold til dens udrykningskurs.

  1. In-the-Money
  2. At-the-Money
  3. Uden for pengene

Hvornår er en mulighed i pengene?

  • En call option Call Option En call option, der almindeligvis kaldes et "call", er en form for en derivataftale, der giver call optionskøberen ret, men ikke forpligtelsen, til at købe en aktie eller andet finansielt instrument til et bestemt pris - optionens udløbskurs - inden for en bestemt tidsramme. betegnes som in-the-money, når aktiekursen er større end udløbskursen i kontrakten. Opkøbsmuligheder inden for pengene har egen værdi.
  • En salgsoption betegnes som in-the-money, når aktiekursen er mindre end udtrædelseskursen i kontrakten. Put-in-the-money optioner har egen værdi.
  • Forudsat at der ikke er nogen transaktionsomkostninger, udnyttes en in-the-money-option ved udløb, hvis den ikke allerede er udnyttet.

Hvornår er en mulighed for pengene?

  • Opkalds- og salgsoptioner kaldes at-the-money At The Money (ATM) At the money (ATM) beskriver en situation, hvor en optionens udløsningspris er lig med det underliggende aktivs aktuelle markedspris. Det er et koncept for, hvornår aktiekursen er lig med udrykningskursen i kontrakten. At-the-money-mulighederne har ingen egenværdi.

Hvornår er en mulighed uden for pengene?

  • En købsoption er ude af pengene, hvis aktiekursen er mindre end dens udrykningskurs. Opkøbsmuligheder uden for pengene har ingen egenværdi.
  • En salgsoption er ude af pengene, hvis aktiekursen er mere end dens udrykningskurs. Salgsoptioner uden for pengene har ingen egenværdi.

Praktisk anvendelse af nær-de-penge-muligheder

Near-the-money-optioner bruges almindeligvis i optionshandelsstrategier, der involverer handel med en kombination af optioner, nulkuponobligationer og aktier. Almindelige optionshandelsstrategier, der involverer nær-de-penge muligheder inkluderer:

  • Sommerfugl spreder sig
  • Neutral kalenderspredning

En sommerfuglspredning kræver, at den erhvervsdrivende tager positioner i optioner med tre forskellige indløsningspriser. Strategien indebærer generelt at købe en europæisk købsoption med en udnyttelseskurs under aktiekursen, købe en europæisk købsoption med en udrykningskurs over aktiekursen og sælge to europæiske indkøbsmuligheder med en indløsningskurs, der er næsten pengene.

Det kræver en lille initialinvestering og resulterer i den størst mulige udbetaling, når de to solgte europæiske call-optioner er ved pengene ved udløbet.

Der kan oprettes et neutralt kalenderspænd ved at sælge en europæisk købsoption med en udrykningskurs, der er næsten pengene, og købe en europæisk købsoption med længere løbetid med en udrykningskurs, der også er nær pengene.

Strategiens oprindelige omkostninger stiger afhængigt af hvor lang tid til modenhed er. Overskuddet maksimeres, hvis aktiekursen udløber for pengene.

Flere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, pagtermodellering, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en finansanalytiker i verdensklasse.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere ressourcer nedenfor:

  • Options: Calls and Puts Options: Calls and Puts En option er en form for derivataftale, der giver indehaveren ret, men ikke forpligtelsen, til at købe eller sælge et aktiv inden en bestemt dato (udløbsdato) til en bestemt pris (strejke pris). Der er to typer muligheder: opkald og sætter. Amerikanske optioner kan udnyttes når som helst
  • Intrinsic Value Intrinsic Value Den indre værdi af en virksomhed (eller en hvilken som helst investeringssikkerhed) er nutidsværdien af ​​alle forventede fremtidige pengestrømme diskonteret med den relevante diskonteringsrente. I modsætning til relative værdiansættelsesformer, der ser på sammenlignelige virksomheder, ser den indre værdiansættelse kun på den indre værdi af en virksomhed alene.
  • American vs European vs Bermudan Options Amerikansk vs European vs Bermudan Options Der er forskellige typer muligheder, der adskiller sig med hensyn til deres træningsrestriktioner. Lad os undersøge mulighederne mellem amerikanske og europæiske mod Bermudan for at finde ud af det
  • Aktieoption Aktieoption En aktieoption er en kontrakt mellem to parter, der giver køberen ret til at købe eller sælge underliggende aktier til en forudbestemt pris og inden for en bestemt tidsperiode. En sælger af aktieoptionen kaldes en optionskribent, hvor sælgeren betales en præmie fra kontrakten købt af aktieoptionskøberen.