Magnetic Ink Character Recognition (MICR) Line - Oversigt, hvordan det fungerer

Udtrykket Magnetic Ink Character Recognition (MICR) henviser til de små digitale tegn i bunden af ​​en check eller et finansielt dokument. MICR-linjen er et sæt digitale numre, der repræsenterer bankens routingnummer, kontonummer Kontonummer Et kontonummer er en unik kode sammensat af tal, bogstaver eller andre tegn og tildeles kontoejeren for at gøre det nemmere at henvise til et og tjek nummer.

Magnetic Ink Character Recognition (MICR) Line

MICRs digitale numre er følsomme over for magnetfeltet og udskrives ved hjælp af teknologi med en speciel blækgenkendelseslinje, der muliggør tegnlæsbarhed. De udskrevne oplysninger kan kun læses af bestemte computere.

Resumé

  • Linjen Magnetic Ink Character Recognition (MICR) er et sæt digitale numre, der repræsenterer bankens routingnummer, kontonummer og kontrolnummer.
  • Genkendelse af magnetisk blæktegn bruger magnetisk blæk eller toner indeholdt i et klart bånd til at tegne et sæt digitale numre.
  • Den største fordel ved MICR-linjen er, at den letter brugen af ​​routingnumre samt detekterer og forhindrer svindel.

Sådan fungerer genkendelseslinjen for magnetisk blæk

Banker og finansielle institutioner bruger MICR-teknologi til at lette behandlingen af ​​checks. Hvordan man skriver en check Selvom digitale betalinger løbende vinder flere markedsandele, er det stadig vigtigt at vide, hvordan man skriver en check. Denne guide viser dig trin for trin. Det blev oprettet i slutningen af ​​1950'erne af American Bankers Association. American National Standards Institute vedtog senere MICR-linjen som standardindustriens værktøj til korrektur.

MICR-nummeret giver mulighed for at konvertere billedet af dokumenter til et digitaliseret format, der gør det muligt for computere at behandle og gemme kontonummer, routingnummer, kontrolnummer og numre, der findes i andre økonomiske dokumenter. MICR-linjen er grupperet i en bestemt rækkefølge fra højre mod venstre i seks arkiverede linjer, der inkluderer beløb, transaktionskode, indenlandsk eller kontonummer, bankstatskontor (BSB) -kode, ekstra indenlandsk og ekstra hjælpestyring.

Magnetisk blæk eller toner bruges til at udskrive MICR-linjen på en check. Linjen indeholder et klart bånd - normalt mindre end en tomme dybt og placeret langs bunden af ​​et dokument. Specifikke computere kan læse og internalisere tegnene med magnetisk blæk, selvom de er dækket af mærker, såsom bankstempler, underskrifter eller annulleringsmærker.

Banker bruger normalt MICR-linjenumre for at minimere eksponering for kontrolbedrageri ved at sende dem til det centrale behandlingssystem ved afslutningen af ​​en hverdag. MICR-skrifttyperne er enten CMC-7 eller E-13B, som bruges globalt. Førstnævnte bruges almindeligvis i dele af Sydamerika og Europa, mens sidstnævnte mest bruges i Nordamerika, Storbritannien og Australien. Begge farver kan hjælpe computere med at genkende forfalskede og falske kontroller ved ikke at reagere på magnetfeltet.

Særlige overvejelser

Brugen af ​​magnetisk blæktegneteknologi har andre anvendelser og er ikke begrænset til udskrivning af oplysninger om checks. For eksempel bruges MICR-teknologi også til at udskrive adskillige økonomiske dokumenter i USA. Nogle af de økonomiske dokumenter, der udskrives ved hjælp af MICR-linjen, inkluderer kuponer, kreditkortfakturaer og direkte e-mail.

Et akkrediteringssystem bruges til at beskytte clearingsystemets effektivitet. Det er nødvendigt på grund af det store antal MICR-printere på markedet. Hvis MICR ikke er acceptabel, kan et stort antal dokumenter med MICR-kodning føre til alvorlig økonomisk sammenbrud. Akkrediteringskriteriet fokuserer på sidebeskrivelsessprog (PDL), magnetisk toner, printmotoren, CMC-7 eller E-13B skrifttyperne og operativsystemet.

Fordele ved MICR Line

En af de mest bemærkelsesværdige fordele ved MICR-linjen er dens evne til at lette brugen af ​​routingnumre. I USA bruger banker og finansielle institutioner en specifik ni-cifret numerisk kode til at behandle checks og rydde midler.

Routing-nummeret er angivet på forsiden af ​​en check for at repræsentere depotbanken med den konto, hvorfra midlerne skal trækkes. Routingnumre er almindeligt anvendelige til direkte indskud og bankoverførsler Bankoverførsel Bankoverførsel er elektronisk overførsel af midler mellem mennesker eller enheder. Det giver folk på fjerne steder rundt om i verden mulighed for sikkert at overføre.

Brug af MICR-linjen til at opdage svig

Den finansielle servicesektor er plaget af store tilfælde af svig. Bedrageri er internationalt anerkendt som bedrag og ulovlig erhvervelse af penge gennem bedrag eller kriminel aktivitet.

Der er adskillige typer af økonomisk svindel, herunder skattebedrageri, pyramidespil Pyramidesystem En pyramidesystem er en ikke-bæredygtig forretningsmodel, hvor originale investorer tjener penge ved at rekruttere andre snarere end ved at sælge faktiske produkter eller skattebedrageri, falske kort, identitetsbedrageri, konkursbedrageri og værdipapirbedrageri. MICR-linjen omfatter dog unikke magnetiske blæktegn, der er designet til at opdage og begrænse svindel. For eksempel gør brugen af ​​unikke skrifttyper og specielt magnetisk blæk i MICR-linjen det svært at forfalske kontrol.

En af de almindelige lovgivninger om straffesvig mod bank er afsnit 3-407 i Uniform Commercial Code (UCC). Finansielle kontrakter er reguleret af det sæt forretningsforskrifter, der findes i UCC. Statutten indeholder ni artikler, der behandler hvert aspekt af bank og lån.

Tab forårsaget af forskellige typer svindel kan opdages og reduceres ved hjælp af MICR-linjen. For eksempel kan en bank lide et tab, når den ikke bekræfter legitimiteten af ​​en fotokopieret check indesluttet af en svindler.

Relaterede målinger

Finance er den officielle udbyder af Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, pagtermodellering, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en finansanalytiker i verdensklasse.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere ressourcer nedenfor:

  • Internationalt bankkontonummer (IBAN) Internationalt bankkontonummer (IBAN) Det internationale bankkontonummer - typisk benævnt IBAN - er et identifikationssystem for bankkonti, der bruges på tværs af nationale grænser. Internationalt aftalt fungerer IBAN-systemet som en facilitator for kommunikation og behandling af internationale transaktioner
  • Tilgængelig saldo Tilgængelig saldo En kontohavers disponible saldo er det beløb på deres konto, der kan fås med det samme. Det kan betragtes som mængden af
  • Kontrol af konti vs opsparingskonti Kontrol af konti vs opsparingskonti En bankklient kan vælge at åbne kontrolkonti vs opsparingskonti afhængigt af flere faktorer, såsom formål, let adgang eller andre attributter. En kontrolkonto er en type bankkonto, der bruges til daglige transaktioner. Det er den mest basale konto, som banker, kreditforeninger og små långivere tilbyder.
  • Online betalingsselskaber Online betalingsselskaber Online betalingsselskaber er ansvarlige for at håndtere online eller internetbaserede betalingsmetoder. Onlinebetalingssystemerne tillader sælgeren at acceptere betalinger og køberen at sende betalinger over internettet. Eksempler på online betalingsfirmaer inkluderer PayPal, Alipay, WeChat Pay