Daghandel - Oversigt, nøgleparametre og vigtige værktøjer

Hovedtræk ved dagshandel er, at køb og salg af værdipapirer sker inden for samme handelsdag. Dette betyder, at alle handelspositioner afvikles ved slutningen af ​​en handelsdag. De vigtigste mål for day trading er at opdage og udnytte kortfristede ineffektiviteter på markedet.

I modsætning til mange investorer interesserer daghandlere sig ikke med værdipapirernes langsigtede værdi. Daghandlere er kun interesseret i kortsigtede prisbevægelser.

Daghandel

Day trading er en risikabel handelsstrategi. Selv hvis en erhvervsdrivende nøjagtigt kan forudsige prisbevægelser på værdipapirer, kan gevinster ved prisændringer modregnes i transaktionsgebyrer.

Daghandlere kan være ansatte i finansielle serviceselskaber såsom banker Topbanker i USA Ifølge US Federal Deposit Insurance Corporation var der 6.799 FDIC-forsikrede kommercielle banker i USA pr. Februar 2014. Landets centralbank er Federal Reserve. Bank, der opstod efter vedtagelsen af ​​Federal Reserve Act i 1913 og investeringsfonde såvel som privatpersoner.

Nøgleparametre i daghandel

Følgende parametre er vigtige for næsten alle dagshandlere uanset handelsstrategi:

1. Volatilitet

Dette er en variabel, der måler vifte af prisudsving for et værdipapir. Volatilitet Volatilitet Volatilitet er et mål for frekvensen af ​​udsving i værdien af ​​et værdipapir over tid. Det angiver risikoniveauet forbundet med kursændringer i et værdipapir. Investorer og handlende beregner et værdipapirs volatilitet for at vurdere tidligere variationer i priserne er nyttigt for daghandlere, da det giver dem flere muligheder for at fange overskud fra kortsigtede prisændringer.

2. Handelsvolumen

Dette er et mål for, hvor mange gange et værdipapir købes og sælges i en bestemt handelsperiode. Handelsvolumen giver en erhvervsdrivende indsigt i interesse i et værdipapir. Ligesom volatilitet betyder højere volumen normalt øgede muligheder for dagshandel.

3. Likviditet

Likviditet påvirker købsfordelingen i et værdipapir. Lave bud-ask-spænd er ofte kritiske for succes med daghandel, fordi de hjælper med at minimere transaktionsomkostninger.

Nøglevariabler i dagshandel

Væsentlige værktøjer til daghandlere

Daghandlere bruger forskellige værktøjer til at drage fordel af deres strategier:

1. Markedsdata og nyheder i realtid

Adgang til markedsinformation i realtid er afgørende for daghandel. Markedsdata og nyheder i realtid giver handlende mulighed for at forstå de nyeste oplysninger på markedet og udnytte dem til at opnå overskud. Daghandlere bruger ofte betydelige beløb på adgang til markedsdata i realtid. En af de mest populære markedsinformationsmuligheder blandt daghandlere er Bloomberg-terminaler Bloomberg Terminal Bloomberg Terminal (aka Bloomberg Professional Services) forbinder økonomiprofessionelle med et dynamisk netværk af information, mennesker og ideer. Kernen i dette netværk er evnen til at levere realtidsdata til finansiering af fagfolk over hele verden. .

2. Elektronisk kommunikationsnetværk (ECN)

Dette er et elektronisk system, der matcher købs- og salgsordrer mellem institutionelle og individuelle markedsdeltagere. ECN viser de bedste tilgængelige tilbud og tilbud, så det kan hjælpe daghandlere med at opnå gunstige købs- og salgspriser.

3. Værdipapirkurs diagrammer

Diagrammer er afgørende for den tekniske analyse af værdipapirer, hvilket er den form for analyse, der oftest bruges til daghandel. Daghandlere foretrækker ofte at bruge lysestage-diagrammer. Lysestager giver en klar visuel visning af de høje, lave, åbnings- og lukkepriser i en bestemt tidsperiode.

Day trading strategier

Der er forskellige teknikker, der bruges til at opnå overskud fra daghandel. Hver erhvervsdrivende vælger sin egen handelsstrategi baseret på deres risikotolerance og nuværende markedsforhold. Handlende kan stole på flere strategier for hurtigt at tilpasse sig hurtigt skiftende markedsforhold.

Følgende er nogle af de mest populære dagshandelsstrategier:

1. Hovedbund

Dette er en af ​​de mest populære dagshandelsstrategier, der sigter mod at minimere tab, men også kun giver minimalt overskud. Strategien indebærer straks at lukke en handel, når den viser en lille fortjeneste. Scalping handler kan kun afholdes i et par minutter eller endda kun et par sekunder.

2. Momentum

Momentum Momentum Investing Momentum investering er en investeringsstrategi, der sigter mod at købe værdipapirer, der har vist en opadgående kursudvikling eller short-selling værdipapirer, der er et mål for styrken eller accelerationen af ​​et værdipapirs kursudvikling. For eksempel kan en positiv pressemeddelelse udløse en kraftig prisstigning, der opretholdes i en periode. En dagshandler, der forventer et sådant træk, kan købe værdipapiret og søge at sælge det med overskud efter det stærke optag i pris.

3. Handel med Contrarian

Handel med kontrarere er baseret på ideen om, at et værdipapir, hvis pris har været støt stigende eller faldende et stykke tid, skyldes en korrektion. Ved hjælp af en kontradiktorisk strategi vil en dagshandler se efter tegn på en forestående vending i kursretning og handle i overensstemmelse hermed.

Relaterede målinger

Tak fordi du læste Finance 'forklaring på Day Trading. Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • Investering: En nybegynderguide Investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i.
  • Højfrekvenshandel (HFT) Højfrekvenshandel (HFT) Højfrekvent handel (HFT) er algoritmisk handel, der er kendetegnet ved højhastighedsudførelse af handel, et ekstremt stort antal transaktioner og en meget kortvarig investeringshorisont. Højfrekvent handel udnytter stærke computere for at opnå den højest mulige hastighed med handelsudførelse.
  • Primært marked Primært marked Det primære marked er det finansielle marked, hvor nye værdipapirer udstedes og bliver tilgængelige for handel af enkeltpersoner og institutioner. Kapitalmarkedernes handelsaktiviteter er adskilt i det primære og det sekundære marked.
  • Aktieinvesteringsstrategier Aktieinvesteringsstrategier Aktieinvesteringsstrategier vedrører de forskellige typer aktieinvesteringer. Disse strategier er nemlig værdi, vækst og indeksinvestering. Den strategi, en investor vælger, påvirkes af en række faktorer, såsom investorens økonomiske situation, investeringsmål og risikotolerance.