Ikke-dækket sikkerhed - Oversigt, omkostningsgrundlag, regler

Udtrykket ikke-dækket sikkerhed henviser til en juridisk definition af værdipapirer, hvis detaljer muligvis ikke videregives til Internal Revenue Service (IRS). Den kompetente myndighed, der foretager sådanne betegnelser til skatterapporteringsformål i USA, er Securities and Exchange Commission (SEC) Securities and Exchange Commission (SEC) US Securities and Exchange Commission, eller SEC, er et uafhængigt agentur fra den amerikanske føderale regering, der er ansvarlig for at gennemføre føderale værdipapirlove og foreslå værdipapirregler. Det har også ansvaret for vedligeholdelse af værdipapirindustrien og aktie- og optionskurser.

Ikke-dækket sikkerhed

Betegnelsen indebærer, at når en sikkerhed er lille og af begrænset omfang, er der ingen tvang til mæglerfirmaet til at rapportere sit omkostningsgrundlag til IRS. Det justerede omkostningsgrundlag for sådanne værdipapirer skal kun rapporteres af mæglervirksomhederne til skatteyderne eller taksen.

Resumé

  • Udtrykket ikke-dækket sikkerhed henviser til en juridisk definition af værdipapirer, hvis detaljer ikke nødvendigvis afsløres til IRS (Internal Revenue Service).
  • Omkostningsgrundlag betyder, at de oprindelige omkostninger ved ethvert aktiv skal revideres årligt i henhold til afskrivninger i tilfælde af anlægsaktiver og skal øges i tilfælde af kapitaludgifter, markedsværdistigning osv.
  • Lovgivning vedtaget i 2008 betyder, at det justerede omkostningsgrundlag for enhver sikkerhed købt under eller efter skatteåret 2011 skal rapporteres til IRS.

Hvad er dækket sikkerhed?

Ifølge SEC er en omfattet sikkerhed en, der betragtes som stor nok til, at den kan rapporteres til IRS. Det betyder, at mæglerfirmaet Brokerage En mæglervirksomhed leverer formidlingstjenester på forskellige områder, f.eks. Investering, lånoptagelse eller køb af fast ejendom. En mægler er en mellemmand, der er lovligt forpligtet til at videregive og rapportere omkostningsgrundlagene og eventuelle salgsoplysninger vedrørende denne sikkerhed til IRS.

Virksomheden er også ansvarlig for at sende oplysninger om transaktioner i dækkede værdipapirer til et nyt mæglerfirma, hvis skatteyderne overfører deres konto til et andet mæglerfirma.

Hvad er omkostningsgrundlag?

I 2008 vedtog den amerikanske kongres lovgivning, hvorunder mæglere skal bruge de justerede omkostninger snarere end købsprisen for værdipapirer til skatterapporteringsformål.

Det betyder, at de oprindelige omkostninger for ethvert aktiv skal revideres årligt. Det skal reduceres i henhold til afskrivning i tilfælde af anlægsaktiver Anlægsaktiver Anlægsaktiver henviser til langsigtede materielle aktiver, der bruges i en virksomheds drift. Denne form for aktiv giver langsigtet økonomisk gevinst, har en brugstid på mere end et år og er klassificeret som materielle aktiver (PP&E) på balancen. og skal øges i tilfælde af kapitaludgifter, markedsværdistigning osv. Det gøres for at beregne kapitalgevinstindtægten under skatteydernes bruttoindkomst.

Kapitalgevinsterne kan være skattepligtige, selvom de endnu ikke er realiseret, da myndighederne muligvis har brug for det for at bestemme den skattesats, der skal anvendes på skatteyderen.

Forskrifterne

Lovgivningen trådte i kraft fra og med vurderingsåret 2011. Det betyder, at det justerede omkostningsgrundlag for enhver sikkerhed købt under eller efter skatteåret 2011 skal rapporteres til Internal Revenue Service.

Eksempler på dækkede værdipapirer inkluderer følgende, som alle skal være erhvervet den 1. januar 2011 eller senere:

1. Enhver aktiekapital (i et selskab) : Købt den 1. januar 2011 eller senere

2. Eventuelle gensidige fonde og aktier eller amerikanske depotbeviser, der erhverves gennem en geninvesteringsplan for udbytte : Købt 1. januar 2012 eller senere

3. Eventuelle derivater, optioner og mindre komplekse obligationer : Købt 1. januar 2014 eller senere

4. Eventuelle derivater, optioner og mere komplekse obligationer : Købt 1. januar 2016 eller senere

Alle investeringer købt før ovennævnte ikrafttrædelsesdatoer klassificeres som ikke-dækkede værdipapirer i henhold til amerikansk lovgivning. Det betyder, at det justerede omkostningsgrundlag for disse aktiver muligvis ikke rapporteres til IRS.

Det er dog kun i tilfælde, hvor kapitalgevinster ikke realiseres. Det betyder, at i de tilfælde, hvor der foretages et salg af de førnævnte værdipapirer, vil det realiserede beløb blive betragtet som en kapitalgevinst, som derefter vil være skattepligtig i henhold til den relevante skatteprocent, der gælder for skatteyderen. Beløbet kan være indløsningsværdien af ​​bruttoprovenuet fra salget.

Desuden betragtes værdipapirer erhvervet gennem virksomhedshandlinger, dvs. en beslutning truffet af en virksomheds bestyrelse, som ikke-sikrede. For eksempel har en aktiesplit Aktiesplit Aktieselskaber alle et givet antal udestående aktier eller aktier i deres firma, der er købt af og udstedt til investorer. En aktiesplit er en beslutning fra selskabet om at øge antallet af udestående aktier med et specificeret multiplum. eller et aktieudbytte kan normalt resultere i yderligere aktier af værdi for investoren. Hvis værdien blev genereret via ikke-dækkede aktier, er de ikke skattepligtige.

Overvej for eksempel, at en investor køber 200 aktier i Company X i 2009. I 2011 gik virksomheden til en opdelt aktieemission og fulgte en til et system. Det betyder, at investoren fik 200 ekstra aktier i selskab X i 2011. Selvom de er erhvervet efter skæringsdatoen, dvs. 1. januar 2011, vil de blive betragtet som ikke-sikrede.

Yderligere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, pagtermodellering, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en finansanalytiker i verdensklasse.

For at hjælpe dig med at blive en finansanalytiker i verdensklasse og fremme din karriere til dit fulde potentiale, vil disse yderligere ressourcer være meget nyttige:

  • Kapitalgevinstskat Kapitalgevinstskat Kapitalgevinstskat er en skat, der pålægges kapitalgevinster eller det overskud, som en person tjener ved at sælge aktiver. Skatten pålægges først, når aktivet er konverteret til kontanter, og ikke når det stadig er i en investors hænder.
  • Afskrivningsmetoder Afskrivningsmetoder De mest almindelige typer afskrivningsmetoder inkluderer lineær, dobbelt faldende saldo, produktionsenheder og sum af årstal. Der er forskellige formler til beregning af afskrivning på et aktiv. Afskrivningsomkostninger anvendes i regnskabet til at fordele omkostningerne ved et materielt aktiv over dets brugstid.
  • Dividend reinvesteringsplan (DRIP) Dividend reinvesteringsplan (DRIP) En udbytte reinvesteringsplan (DRIP eller DRP) er en plan, der tilbydes af et selskab til aktionærerne, som giver dem mulighed for automatisk at geninvestere deres kontante udbytte i yderligere aktier i selskabet på udbyttet dato. Udbyttegeninvesteringsplaner er typisk kommissionsfri og giver en rabat på den aktuelle aktiekurs.
  • Offentlige værdipapirer Offentlige værdipapirer Offentlige værdipapirer eller omsættelige værdipapirer er investeringer, der handles åbent eller let på et marked. Værdipapirerne er enten egenkapital eller gældsbaserede.