Bear Put Spread - Oversigt, optioner, fortjeneste og tab

I et bear-put-spredning er den grundlæggende idé at købe en høj strike-pris Strike Price Strike-prisen er den pris, som indehaveren af ​​optionen kan udøve muligheden for at købe eller sælge en underliggende værdipapir, afhængigt af om de har et opkald option eller put option. En option er en kontrakt med ret til at udnytte kontrakten til en bestemt pris, der er kendt som indløsningsprisen. sæt og derefter sælge en lavere. Målet er et fald i aktiekursen med en lukning - på udløbstidspunktet - der er lig med eller under den lavere udrykningskurs.

Bear Put Spread

Spændet er lodret med to strykpriser, der udløber i samme periode. Den salgsmulighed, der sælges - den med den lavere udnyttelsespris - er klart mindre værd end den salgsmulighed med den højere indløsningspris, der købes. Dette resulterer i en nettodebitering, da de penge, der modtages for at sælge den lavere strikepris, er mindre end de penge, der betales for den højere strikepris.

Resumé:

  • Der er to grundlæggende optionskontrakter: opkald og opkald. Put sætter handlende i stand til at sælge en underliggende aktivs option til en bestemt strikepris, indtil optionen udløber; opkald tillader den erhvervsdrivende at købe aktivet til den angivne pris, indtil optionen udløber.
  • Den generelle strategi for et bear put spread er at købe en højere strike price put og derefter sælge en lavere; Målet er at se aktien falde og lukke på ethvert tidspunkt, der er lig med eller over den lavere udrykningskurs på udløbstidspunktet.
  • Hvis bestanden lukkes til eller under den lavere udrykningskurs, vinder den erhvervsdrivende forskellen mellem strykpriserne minus den oprindeligt betalte præmie.

Forståelse af muligheder

For bedre at forstå en bear put-spread er en grundlæggende forståelse af muligheder nødvendig. Der er to optionstyper: call og put Options: Calls and Puts En option er en form for derivataftale, der giver indehaveren ret, men ikke forpligtelsen, til at købe eller sælge et aktiv inden en bestemt dato (udløbsdato) til en specificeret pris (udrykningspris). Der er to typer muligheder: opkald og sætter. Amerikanske optioner kan udnyttes når som helst. Et opkald gør det muligt for en ejer at købe en underliggende aktiver til en kontrakt til den kontraktmæssige udnyttelseskurs indtil den dato, hvor købsoptionen udløber.

En salgsoption giver på den anden side ejeren mulighed for at sælge optionens underliggende aktiv til den i kontrakten skitserede udnyttelseskurs indtil den dato, hvor salgsoptionen udløber.

Fortjeneste og tab i en bjørnespredning

Som nævnt ovenfor er resultatet af et bear put-spread en nettodebitering. Det maksimale beløb, som en erhvervsdrivende mister på ethvert debet-spread - såsom bear-put-spread - er det beløb, som den erhvervsdrivende betalte for det, ellers kendt som netto-debet. Det er prisen på den højere indløsningsprisindstilling minus prisen på den lavere indrykningsprisindstilling. Det sker, hvis det underliggende aktiv på tidspunktet for udløb lukkes til enhver pris, der er højere end indløsningsprisen på den købte salgsoption Put Option En salgsoption er en optionskontrakt, der giver køberen ret, men ikke forpligtelsen, at sælge den underliggende værdipapir til en bestemt pris (også kendt som indløsningspris) før eller til en forudbestemt udløbsdato. Det er en af ​​de to hovedtyper af optioner, den anden type er en call option. .

Med minimal risiko følger minimal belønning. Det mest, som en erhvervsdrivende kan tjene på et bear put-spread, er den samlede forskel mellem strejkspriserne efter fradrag af det beløb, der er betalt for det højere strike-put. Den maksimale gevinst opstår, hvis det underliggende aktiv lukker til en hvilken som helst pris, der er lig med eller under den lavere udrykningskurs på udløbstidspunktet.

I et sådant tilfælde udøver den erhvervsdrivende sit højere strejksalg og sælger aktien til den højere udrykningskurs. Hvis det er i pengene, udøves den anden, lavere salgsprisoption automatisk, og den erhvervsdrivende køber aktien til den lavere udrykningskurs. Der oprettes således ingen nettoposition i den underliggende aktie.

Hvis aktiekursen ved udløb er på eller over den højere udnyttelseskurs, udløber begge optioner uudnyttet. Hvis aktiekursen er under udnyttelseskursen for den højere indskudsoption, men ikke under udbyttekursen for den lavere indskudsoption, udøves den højere udrykning, hvilket giver den erhvervsdrivende en kort position i den underliggende aktie.

Bear Put Spread - ProfitdiagramKilde

Relaterede målinger

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Bull Call Spread Bull Call Spread En bull call spread, som er en optionstrategi, anvendes af en investor, når han mener, at en aktie vil udvise en moderat prisstigning. En tyr
  • Bull Put Spread Bull Put Spread En bull put spread, som er en optionstrategi, anvendes af en investor, når han mener, at den underliggende aktie vil udvise en moderat prisstigning
  • Put-Call Ratio (PCR) Put-Call Ratio (PCR) Put-call-forholdet er en indikator, der bruges af investorer til at måle markedets udsigter. Forholdet bruger volumen af ​​sæt og opkald over en bestemt tid
  • Spread Trading Spread Trading Spread trading - også kendt som trading med relativ værdi - er en handelsmetode, der involverer en investor, der samtidig køber et værdipapir og sælger et