Venture-Capital-Backed IPO - Oversigt, finansiering, gældsfinansiering

En børsnoteret børsintroduktion er det første tilbud om aktier i et selskab, der hovedsageligt er blevet understøttet af venturekapitalinvestorer. Sådan en type børsintroduktion (IPO) Initial Public Offering (IPO) En Initial Public Offering (IPO) er det første salg af aktier, der udstedes af et selskab til offentligheden. Forud for en børsintroduktion betragtes et selskab som et privat selskab, normalt med et lille antal investorer (stiftere, venner, familie og forretningsinvestorer såsom venturekapitalister eller engelinvestorer). Lær, hvad en børsintroduktion er, er en del af en hensigtsmæssig plan fra investorer om at inddrive hele eller en del af et tab af deres investeringer fra virksomheden.

Venture-Capital-Backed IPO

Venturekapitalisterne afventer gunstige markedsforhold, inden de offentliggøres for at maksimere afkastet af deres finansiering. Derfor er chancerne for børsnoterede børsintroduktioner i en magert økonomi mindre.

Et selskab støttet af venturekapitalister kan også vælge en overtagelse. Både erhvervelse og børsintroduktion kaldes exitstrategier Exitstrategier Exitstrategier er planer udført af virksomhedsejere, investorer, handlende eller venturekapitalister for at forlade deres position i et aktiv på et bestemt tidspunkt, da venturekapitalister kan tjene penge på deres investeringer eller foretage en afslut når som helst de vil. På grund af den store mængde kapital, der er tilgængelig på markedet fra venturekapitalister, tager det længere tid, før børsnoterede børsintroduktioner sker.

Resumé

  • Venturekapitalstøttet børsnotering henviser til et selskab, der offentliggøres, og som er blevet finansieret af venturekapitalister.
  • Venturekapitalstøttede børsintroduktioner er en exitstrategi, hvor investorer tjener penge på deres investeringer.
  • Venturekapitalstøttede virksomheder er primært små virksomheder eller nystartede virksomheder, der udviser et stort fremtidigt vækstpotentiale.

Venturekapital

Venturekapital er en form for finansiering, der ydes til små virksomheder og nystartede virksomheder Startup-værdiansættelsesmetrics (for internetfirmaer) Startup-valuation-metrics for internetfirmaer. Denne vejledning skitserer de 17 vigtigste værdiansættelsesmetrics for e-handel for internet begynder at blive værdsat, der formodes at demonstrere enorme vækstudsigter. En sådan form for finansiering bruges af venturekapitalister til at tjene en aktiekapital i det nye firma.

Venturekapitalister yder finansiering til de virksomheder, der tidligere oplevede en accelereret vækst og forventes at ekspandere i en lignende hastighed, og små virksomheder, der vokser i en bemærkelsesværdig hastighed. Selvom sådanne investeringer er risikable, gør muligheden for højere forventede afkast dem attraktive for private investorer.

Venturekapital er en populær fundraisingkilde for virksomheder, der mangler adgang til gældstyper som banklån og kapitalmarkeder eller med en utilstrækkelig historik for drift. Venturekapitalister modtager normalt en aktiepost i det selskab, de investerer i. De bliver således involveret i at tage virksomhedens beslutninger.

Venturekapitalstøttede børsnoterede virksomheder betragtes som primære ansvarlige for den amerikanske økonomiske vækst og beskæftigelse i den private sektor. Der har også været en høj brøkdel af venturekapitalstøttede børsintroduktioner blandt alle virksomheder, der bliver børsnoterede.

Derudover mener et stort segment af iværksættere, at valg af risikovillig kapital til finansiering vil være den bedste måde at vokse deres forretning på.

Venturekapitalstøttede børsintroduktioner i 2019

Det amerikanske finansielle marked observerede i alt 80 børsnoterede venturekapital i 2019 - en reduktion på 19% fra 2018-tal. Der var dog større tilbud med omkring 29 milliarder dollars i bruttoprovenu.

Det højeste kvartalsvise antal børsnoterede børsintroduktioner i 2019 var 35, hvilket blev registreret i andet kvartal efter regeringens nedlukning. Det sidste kvartal i 2019 var imidlertid kun vidne til 16 børsnoterede venturekapital.

På trods af det reducerede antal tilbud i 2019 rejste de kapitalstøttede børsintroduktioner i gennemsnit 366 millioner dollars, det højeste beløb siden Facebooks debut i 2012.

Venturekapitalfinansiering og gældsfinansiering

Venturekapitalfinansiering fungerer godt for virksomheder, der er nye på markedet og / eller ikke er i stand til at rejse penge alene. På grund af deres imponerende driftshistorie har virksomhederne det vanskeligt at arrangere lån fra finansielle institutioner eller banker.

Venturekapitalfinansiering er meget forskellig fra at arrangere et banklån. Når virksomheder låner penge fra banker, bliver de ansvarlige for regelmæssige rentebetalinger og betaling af lånebeløbet efter en bestemt periode, uanset om virksomheden tjener overskud eller tab.

Mens venturekapitalister låner penge i handel til en aktiepost i virksomheden. Der tilbydes ingen juridisk beskyttelse af investeringsafkastet Return on Investment (ROI) Return on Investment (ROI) er et resultatmål, der bruges til at evaluere afkastet af en investering eller sammenligne effektiviteten af ​​forskellige investeringer. . Venturekapitalisterne modtager kun afkast, hvis virksomheden bliver rentabel i fremtiden.

Flere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, pagtermodellering, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en finansanalytiker i verdensklasse.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere ressourcer nedenfor:

  • Venturekapitalinvestering Venturekapitalinvestering Venturekapitalinvestering er en type private equity-investering, der involverer investering i en virksomhed, der kræver kapital. Virksomheden kræver ofte kapital til den første opsætning (eller udvidelse). Venturekapitalinvestering kan ske på et endnu tidligere tidspunkt kendt som "idéfasen".
  • Offentlige selskaber Offentlige selskaber Offentlige virksomheder er enheder, der handler deres aktier på det offentlige børsmarked. Investorer kan blive aktionærer i et offentligt selskab ved at købe aktier i selskabets aktier. Virksomheden betragtes som offentlig, da enhver interesseret investor kan købe aktier i selskabet i den offentlige børs for at blive aktieejer.
  • Kapitalindsamlingsproces Kapitalindsamlingsproces Denne artikel er beregnet til at give læserne en dybere forståelse af, hvordan kapitalindsamlingsprocessen fungerer og sker i branchen i dag. For mere information om kapitalindsamling og forskellige typer forpligtelser, der er indgået af underwriter, se venligst vores forsikringsoversigt.
  • Udbudskurs Udbydelseskurs Udbydelseskursen er pr. Aktiekurs for offentligt udstedte værdipapirer, der er fastsat af en underwriter, og hvor aktierne kan købes. Selvom