Volatilitetsforhold - Oversigt, typer af flygtighed og formel

Volatilitetsforholdet refererer til et teknisk mål for ændringerne i priserne for et givet værdipapir. Det gør det muligt for investorer og handlende at identificere prismønstre. Det bruges i teknisk analyse Teknisk analyse - En nybegyndervejledning Teknisk analyse er en form for investeringsvurdering, der analyserer tidligere priser for at forudsige fremtidig prishandling. Tekniske analytikere mener, at de kollektive handlinger fra alle deltagere på markedet nøjagtigt afspejler alle relevante oplysninger og derfor tildeler værdipapirer løbende en fair markedsværdi. at forstå den aktuelle retning af et værdipapirs kursbevægelse i forhold til den foregående dag eller en hvilken som helst anden angiven periode.

Volatilitetsforhold

Resumé

  • Volatilitetsforholdet refererer til et teknisk mål for ændringerne i priserne for et givet værdipapir.
  • Volatilitet er et statistisk værktøj, der bruges til at måle spredningen af ​​de afkast, som en investor realiserer for et bestemt sikkerhedsindeks.
  • Volatilitetsforholdet er normalt afbildet som en enkelt linje på et teknisk diagram.

Hvad er flygtighed?

Volatilitet er et statistisk værktøj, der bruges til at måle spredningen af ​​afkast realiseret af en investor til et bestemt sikkerhedsindeks. Volatilitet er også et signal om risiko. Jo højere et aktivs volatilitet er, jo højere er risikoen forbundet med det pågældende aktiv. Standardafvigelsen eller variansen Variansanalyse Variansanalyse kan sammenfattes som en analyse af forskellen mellem planlagte og faktiske tal. Summen af ​​alle afvigelser giver et billede af den samlede over- eller underpræstation for en bestemt rapporteringsperiode. For hver enkelt vare vurderer virksomhederne dens gunstighed ved at sammenligne de faktiske omkostninger mellem afkastet af et værdipapir på forskellige tidspunkter giver det matematiske mål for volatilitet.

Der er to typer volatilitet - realiseret og underforstået.

1. Realiseret flygtighed

Realiseret volatilitet er det aktuelle interval for prisændringer for et aktiv. Det betyder, hvad markedet forventer, at priserne vil svinge til. Finansielle institutioner, såsom optionsmægler eller finansielle nyhedswebsites, såsom Bloomberg Bloomberg Terminal Bloomberg Terminal (aka Bloomberg Professional Services) forbinder økonomiprofessionelle med et dynamisk netværk af information, mennesker og ideer. Kernen i dette netværk er evnen til at levere realtidsdata til finansiering af fagfolk over hele verden. , beregner og udtrykker normalt underforstået volatilitet i procent.

2. Implicit volatilitet

Underforstået volatilitet er baseret på investortillid. Det beregnes ved at dividere den implicitte volatilitet for en option med den historiske volatilitet for denne sikkerhed.

Et forhold på 1,0 betyder, at prisen er fair. Et forhold på 1,3 betyder, at optionen højst sandsynligt er for dyr og sælger til en pris, der er 30% højere end dens reelle værdi. Et forhold på 0,5 indebærer, at optionen er undervurderet og i øjeblikket sælges til 50% mindre end dens reelle værdi. En option med et forhold, der er mindre end 1, vil således være en god handel for en køber.

Hvad betyder volatilitetsforholdet?

Volatilitetsforholdet er normalt afbildet som en enkelt linje på et teknisk diagram. Linjen kan enten være i sit eget displayvindue eller vises som et overlay. Meget praktiserede investorer og handlende bruger deres egne metoder til at skelne mønstre og signaler fra det tekniske diagram. De følger flere handelsmønstre sammen med volatilitetsforholdet for at lette investeringsrelateret beslutningstagning.

Et højere volatilitetsforhold betyder, at der vil være et betydeligt niveau af prisvolatilitet på den handelsdag, der overvejes.

Volatilitet indebærer potentiel udvikling eller forstyrrelser i et værdipapirs prismønstre. Højere volatilitet kan også indikere en potentiel vending i tendensen for værdipapirets kursmønster. Vendelsen kan være både positiv og negativ.

Hvordan beregnes volatilitetsforholdet?

En af de mest anvendte metoder til beregning af volatilitet er standardafvigelsen Standardafvigelse Fra et statistisk synspunkt er standardafvigelsen for et datasæt et mål for størrelsen af ​​afvigelser mellem værdierne for de indeholdte observationer. Beregninger af volatilitet og volatilitetsforholdx kan dog variere på tværs af branchen. I sin bog "Teknisk analyse" introducerede Jack Schwager konceptet volatilitetsforhold. En anden almindelig metode til at identificere risområder og mønstre, der kan føre til handelssignaler, er at tegne historisk volatilitet.

1. Formlen af ​​Jack Schwager er som følger:

VR = TTR / ATR

Her står VR for Volatility Ratio.

TTR står for Today's True Range, som beregnes ved at trække den maksimale pris fra minimumsprisen. Maksimumskursen er den højeste pris for den aktuelle handelsdag minus slutkursen for den foregående handelsdag. Minimumskursen er den laveste kurs for den aktuelle handelsdag minus slutkursen for den foregående handelsdag.

2. En anden almindelig formel er:

VR = TTR / EMA

Her står VR for Volatility Ratio.

EMA står for den eksponentielle glidende gennemsnitspris.

Yderligere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, cash flow-analyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Lodret linjekort Lodret linjekort Lodret linjekort er en grafisk gengivelse af de forskellige prispunkter for et givet aktiv over en given periode, som kan variere fra 15
  • En handelsmands vindende tankegang En handelsmands vindende tankegang At være mesterhandler handler ikke kun om at formulere bedre strategier og analyser, men handler også om at udvikle en vindende tankegang.
  • Eksponentielt glidende gennemsnit Eksponentielt glidende gennemsnit (EMA) Det eksponentielle glidende gennemsnit (EMA) er en teknisk indikator, der anvendes i handelspraksis, der viser, hvordan prisen på et aktiv eller sikkerhed ændrer sig over en
  • Volatility Arbitrage Volatility Arbitrage Volatility Arbitrage refererer til en type statistisk arbitrasestrategi, der er implementeret i optionshandel. Det genererer overskud fra forskellen