Private Banking Praktik - Guide til praktikophold i Private Banking

Private Banking henviser til tjenester, som banker kun reserverer til deres største og rigeste kunder. Et praktikophold i Private Banking giver den enkelte mulighed for at arbejde med kunder, der er kendt som “høj nettoværdi enkeltpersoner” (HNWI). Som navnet antyder, har disse kunder meget flere penge end den gennemsnitlige person har. Som et resultat kan de investere deres penge på en lang række måder. For eksempel kan en person med en årlig indkomst på $ 30.000 efter skat kun have råd til nogle få besparelses- og investeringsordninger. På den anden side får en person med en årlig indkomst på $ 10.000.000 flere besparelses- og investeringsmuligheder Kapitalallokeringslinje (CAL) og Optimal portefølje Trin for trin vejledning til konstruktion af porteføljegrænse og kapitalallokeringslinje (CAL).Kapitalallokeringslinjen (CAL) er en linje, der grafisk viser risiko- og belønningsprofilen for risikable aktiver og kan bruges til at finde den optimale portefølje. . For eksempel kan en HNWI investere en del af deres indkomst i gensidige fonde og en anden del i fast ejendom.

Nøglekonceptet i spillet her er, at når en person bliver rigere, ændres deres bankbehov og udvides. Private Banking leverer tjenester til de mennesker, hvis velstandsniveauer er over en forudbestemt tærskel. Forskellige banker bruger forskellige tærskler, der spænder fra $ 100.000 til $ 15.000.000, afhængigt af hvilke typer tjenester der tilbydes.

Private Banking Praktik

Hvad kan man forvente af en privat bankpraktik?

I modsætning til almindelige kommercielle banktjenester er Private Banking-tjenester meget personaliserede og ofte meget forskellige fra dem, der tilbydes til almindelige bankkunder. Ud over at styre en kundes formue og rådgive om potentielle investeringsmuligheder, tilbyder private banker også juridisk rådgivning, administrerer arverelaterede problemer og hjælper med bilæggelse af tvister.

Det skal være klart nu, at en praktikophold i Private Banking, ligesom en privatbankkarriere, kan involvere en lang række jobansvar. For eksempel vil den type arbejde, der gives til en praktikant, der er interesseret i formueforvaltning, være forskellig fra den, der gives til en praktikant, der er interesseret i klientforholdsstyring. En formueforvalter i en privat bank er muligvis kun ansvarlig for forvaltningen af ​​en kundes investeringsportefølje, mens en formueforvalter i en standard kommerciel bank kan passe på flere kunders investeringsporteføljer.

Baseret på en praktikants interesser vil han eller hun blive tildelt en bestemt division, såsom formueforvaltning eller klientrelationer, og også blive tildelt en bestemt kunde. For eksempel kan en praktikant med baggrund / interesse i økonomi tildeles formueforvaltningsenheden, mens en praktikant med datalogisk baggrund kan tildeles en bestemt kunde, der ønsker at investere i kryptokurver Cryptocurrency Cryptocurrency er en form for digital valuta der er baseret på blockchain-netværk. Kryptovaluta som Bitcoin og Ethereum bliver bredt accepteret. såsom Bitcoin.

Betydningen af ​​fortrolighed

En af de vigtigste fordele ved privat bankvirksomhed er det høje niveau af fortrolighed og anonymitet, det giver. Private Banking-kunder består af nogle af de rigeste og mest magtfulde mennesker i verden. Disse kunder kræver ofte streng fortrolighed i forhold til deres bankaktiviteter.

Før finanskrisen 2007-2008 var Private Banking-tjenester næsten 100% anonyme. Efter krisen kom private banker under hård kontrol og blev tvunget til at overholde visse statslige regler. Dette blev gjort for at forbedre ansvarligheden og hjælpe med at forhindre finansielle kriser i fremtiden.

Fordel ved en privat bank-praktik eller karriere

Da mangeårige kundeforhold er afgørende for en privat banks succes, er et vigtigt aspekt af privat bankvirksomhed at sikre, at dens medarbejdere er tilfredse.

Overvej for eksempel en formueforvalter, der har arbejdet med en bestemt kunde i fem år. Formueforvalteren kender alle kundens handler og kan således give ham de specifikke tjenester, han har brug for. Hvis formueforvalteren bliver utilfreds med sin arbejdsgiver, kan han blive fristet til at forlade og tage kunden med sig. Det er især vigtigt for private banker at holde deres medarbejdere tilfredse - mere end i andre brancher. Derudover inkluderer private banker ofte en konkurrenceklausul i deres medarbejderkontrakter. Dette gøres for nøjagtigt at forhindre den slags situation, der er beskrevet ovenfor.

Relaterede målinger

Tak fordi du læste Finance's guide til en privat bankpraktik. For yderligere at fremme din uddannelse i den finansielle industri skal du tjekke følgende finansressourcer:

  • Investor Relations Manager Investor Relations Manager En Investor Relations Manager har ansvaret for at bygge bro over kommunikationsgabet mellem en virksomheds virksomhedsledelse og dens investorer. En Investor Relations Manager hjælper med at frigive information, håndtere forespørgsler og møder, give feedback til ledelsen, krisestyring, analytikermøder
  • Investment Banking Training Investment Banking Training Investment banking training - Finansiel finansiel modellering og værdiansættelse af kurser til uddannelse af nye analytikere og associerede i Investment Banking Division (IBD). Træningsprogrammer starter typisk om sommeren og varer ca. 6 uger. Analytikere får mulighed for at udvikle deres tekniske færdigheder i Excel, økonomi,
  • Guide til Private Equity Jobs Karrierevejledning til Private Equity Jobs Denne karrierevejledning til private equity job giver al den information, du har brug for at vide - stillinger, løn, titler, færdigheder, progression og meget mere. Private equity-firmaer er investeringsadministrationsselskaber, der erhverver private virksomheder ved at samle kapital til rådighed fra enkeltpersoner med høj nettoværdi (HNWI) og institutionelle investorer.
  • Finansregnskab Jobtitler Job Gennemse jobbeskrivelser: krav og færdigheder til jobannoncer i investeringsbank, aktieforskning, statskasse, FP&A, corporate finance, regnskab og andre finansområder. Disse jobbeskrivelser er udarbejdet ved at tage de mest almindelige lister over færdigheder, krav, uddannelse, erfaring og andet