Deleveraging - Oversigt, formel, fordele og ulemper

Fjernelse kan ses fra et mikroøkonomisk og makroøkonomisk niveau. På det mikroøkonomiske niveau er nedskæring en proces, der gennemføres af en virksomhed for at reducere den samlede gæld. Det er en ekstrem foranstaltning, der gennemføres af en enhed for at betale sine forpligtelser og eksisterende gæld på sin balance.

Hvis virksomheden ikke kan fordele i tide, kan den risikere at misligholde deres betalinger eller gå i konkurs.

Nedslående

Et makroøkonomisk niveau af nedskæring eller nedbringelse af en økonomi er, når flere brancher reducerer deres gældsbeløb. Det måles som en reduktion af den samlede gæld til et lands BNP Bruttonationalprodukt (BNP) Bruttonationalprodukt (BNP) er et standardmål for et lands økonomiske helbred og en indikator for dets levestandard. Også BNP kan bruges til at sammenligne produktivitetsniveauer mellem forskellige lande. i nationalregnskabet.

Forståelse af fjernelse

Gæld er en vigtig del af en virksomhed, da den kan bruges til at finansiere sine aktiviteter og investeringsaktiviteter. Ved hjælp af gæld kan et selskab betale sine regninger og købe aktiver uden at udstede aktier og fortynde aktionærernes indtjening.

Bortset fra dette hæves gæld for at finansiere en virksomheds oprindelige vækst, men at overtage store gældsmængder vil øge risikoen for virksomheden. Hvis virksomhedens vækst ikke går efter planen på grund af dårlig ledelse eller en økonomisk afmatning, vil gældsbeløbet være en byrde for virksomheden.

Dette er, når en virksomhed bliver nødt til at foretage nedskæring for at reducere virkningen af ​​markedsvolatilitet Volatilitetsforhold Volatilitetsforhold refererer til et teknisk mål for ændringer i priserne på et givet værdipapir. Det gør det muligt for investorer og handlende at identificere pris på selskabets balance. Et firma kan bruge følgende teknikker til at neddrive:

  • En virksomhed kan neddrive ved at sælge aktiver, obligationer og en del af forretningen til en rabat.
  • Det kan refinansiere eksisterende gæld for at reducere månedlige betalinger og renter.
  • Det kan nedbringe ved at bruge overskydende kontanter fra operationelle aktiviteter.
  • Et offentligt selskab kan fordele ved at udstede flere aktier på aktiemarkedet.

Formel

Finansielle nøgletal, som f.eks. Afkast på aktiver, gæld til egenkapital og afkast på egenkapital, kan bruges til at forstå virkningen af ​​nedskæring.

Return on Assets (ROA) = Nettoindkomst / gennemsnitlige aktiver
Gæld til egenkapitalforhold = Samlet gæld / samlet egenkapital
Return on Equity (ROE) = Nettoindkomst / samlet egenkapital

Eksempel

Virksomhed A køber et aktiv til en værdi af 10 millioner dollars ved hjælp af egenkapital til en værdi af 3 millioner dollars og gæld til 7 millioner dollars. I løbet af året er nettoindkomsten $ 600.000.

  • ROA: 600.000 / 10.000.000 = 6%
  • Gæld til egenkapital: 7.000.000 / 3.000.000 = 2,3x
  • ROE: 600.000 / 3.000.000 = 20%

Antag, at selskab A ved årets udgang besluttede at betale $ 5.000.000 af forpligtelser ved hjælp af $ 5.000.000 aktiver. Nu har virksomheden $ 2.000.000 gæld og $ 5.000.000 aktiver.

  • ROA: 600.000 / 5.000.000 = 12%
  • Gæld til egenkapital: 2.000.000 / 3.000.000 = 0,6x
  • ROE: 600.000 / 3.000.000 = 20%

På grund af nedskæring i scenario 2 rapporterer virksomheden mere attraktive forhold; derfor foretrækker investorer og långivere scenarie 2 sammenlignet med scenario 1.

Fordele ved fjernelse

Virksomheden vil slippe af med giftig gæld, en type gæld, hvor virksomheden ikke kan tilbagebetale renter og hovedstol.

En reduktion i giftig gæld vil reducere antallet af forpligtelser Typer af forpligtelser Der er tre primære typer forpligtelser: kortfristede, langfristede og eventualforpligtelser. Forpligtelser er juridiske forpligtelser eller gæld til en anden person eller et selskab. Med andre ord er forpligtelser fremtidige ofre for økonomiske fordele, som en enhed skal foretage på balancen og forbedre de finansielle nøgletal, som långivere og investorer vil se positivt på.

Ulemper ved fjernelse

Deleveraging er et dårligt tegn for investorerne, fordi det betyder, at en virksomhed ikke er i stand til at opnå et niveau af vækst, der kræves for at betale sin gæld. Derfor kan en virksomhed muligvis reducere antallet af ansatte og foretage et brandsalg af sine aktiver for at reducere gælden. Sådanne handlinger vil resultere i en reduceret aktiekurs for selskabet.

Virkningen af ​​svækkelse af økonomien

Nedbrydning på tværs af flere brancher kan bremse den økonomiske vækst, hvilket resulterer i en pludselig reduktion i tilgængeligheden af ​​lån og øgede begrænsninger for at opnå erhvervslån.

Det skyldes, at banker foretrækker udlån til mindre risikable virksomheder, da nedskrivningsprocessen sker efter en større finanskrise. Det resulterer i, at små og mellemstore virksomheder nægtes adgang til banklån, hvilket efterfølges af et sammenbrud af virksomhederne, da de ikke vil være i stand til at sikre kontanterne til at finansiere operationelle aktiviteter.

Desuden skal nødlidende virksomheder sælge deres aktiver for at tilbagebetale gæld, hvilket får priserne på aktiver til at kollapse. Presset på deflation øger gældsbyrden, hvilket medfører, at investeringerne standses og antallet af ansatte reduceres for at reducere udgifterne til hele virksomheden.

I løbet af de første par år af nedgravering falder forbruget og BNP i en økonomi, hvilket igen skaber en nedadgående spiral. Regeringen bliver nødt til at træde ind for at reducere den negative indvirkning forårsaget af afmatningen.

Yderligere ressourcer

Finance tilbyder Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, covenantmodellering, lån tilbagebetalinger og mere. certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • Gældskonsolidering Gældskonsolidering Gældskonsolidering er en form for refinansiering af gæld, hvor flere mindre gæld konsolideres til en forenklet gæld.
  • Balance Balance Balancen er en af ​​de tre grundlæggende årsregnskaber. Disse udsagn er nøglen til både økonomisk modellering og regnskab. Balancen viser virksomhedens samlede aktiver, og hvordan disse aktiver finansieres gennem enten gæld eller egenkapital. Aktiver = passiver + egenkapital
  • Nøgletal Nøgletal Nøgletal oprettes med brug af numeriske værdier taget fra årsregnskabet for at få meningsfuld information om en virksomhed
  • Konkurs Konkurs Konkurs er den juridiske status for en menneskelig eller ikke-menneskelig enhed (et firma eller et regeringsorgan), der ikke er i stand til at tilbagebetale sin udestående gæld til kreditorer.