Sådan downloades data i PitchBook - Vejledning til eksport af data til Excel

Download af Pitchbook - På PitchBook-platformen kan brugere eksportere data om virksomheder, tilbud og kontaktoplysninger til et Excel-regneark. Denne download-datafunktion er især nyttig, når brugerne gerne vil konsolidere og organisere et stort datasæt til økonomiske analyser eller rapportering. I denne vejledning demonstrerer vi forskellige måder, hvorpå brugere kan downloade data fra platformen.

# 1 Download søgeresultater for virksomheder og tilbud

Vi bruger eksempelsøgningen fra vores tidligere vejledning - Søgning efter virksomheder efter branche og dealhistorie i PitchBook Søgning efter virksomheder efter branche og dealaktivitet i PitchBook En af de vigtigste funktioner i PitchBook er funktionen Advanced Search. Det giver brugerne mulighed for at slå firmaer og tilbud, investorer og købere, fonde og IRR, gæld og långivere, begrænsede partnere, tjenesteudbydere, personer og offentlige finanser inden for PitchBook-dataplatformen ved at anvende søgefiltre til forskellige kriterier. for at vise dig en almindelig måde at eksportere data til flere virksomheder på. På siden Søgeresultater skal du gå til fanen Virksomheder for at se den komplette liste over virksomheder, der matcher vores søgekriterier. Klik på Download til Excel i topmenuen på denne side.

PitchBook-søgeresultater downloades for at udmærke sig

Vælg en skabelon

Dette skulle åbne et pop op-vindue, der beder dig om at vælge en skabelon til download. Klik på rullemenuen, og vælg Søgeresultatkolonner.

PitchBook dowload vælg søgeresultatkolonner

Skabelon til søgeresultatkolonner

Hver af skabelonerne giver dig forskellige datasæt baseret på din søgning. F.eks. Viser skabelonen Søgeresultatkolonner alle de søjler, du aktuelt ser, på siden Søgeresultater. I samme vindue finder du også oplysninger om antallet af downloads, der kræves til denne eksport, og antallet af daglige og månedlige downloads, der er tilbage på din konto.

PitchBook download for at udmærke kolonnerne med søgeresultater

Tilbudsskabelon

Lad os også undersøge andre tilgængelige skabeloner. Hvis du vælger Tilbudsskabelonen, vises den alle de kolonner, der vises på fanen Tilbud for det specifikke søgeresultat. Bemærk, at datasættet for det meste er relateret til detaljerne om transaktionstransaktioner, hvilket er forskelligt fra det, du finder i virksomhedsvisningen.

PitchBook download for at udmærke sig til skabelon til tilbud

Andre skabeloner

Der er mange andre skabeloner, der er tilgængelige til download, såsom Company Primary Contacts-skabelonen, hvorfra du kan eksportere oplysninger om personer, der er tilknyttet listen over virksomheder i din søgning, eller skabelonen Deal Investors, der giver dig data om de investeringer, der er foretaget på disse tilbud.

Download tilbud Søgeresultater til Excel

Når du har valgt den passende skabelon til dine søgeresultater, skal du klikke på Download nederst til venstre i vinduet. Dette eksporterer de valgte data fra Pitchbook til et Excel-regneark.

PitchBook downloader søgeresultater til at udmærke sig

Gennemgå downloadede data i Excel

Nedenfor er et eksempel på, hvordan Excel-download ville se ud, når du eksporterer dataene fra PitchBook til en Excel-fil.

Bemærk: I overensstemmelse med PitchBook-brugeraftalen skal alle dokumenter eller indhold, der downloades, kun bruges til dataformål. Da data ofte kommer direkte fra enhederne selv, kræves det, at alle eksporterede filer slettes af modtagerne 30 dage efter download, medmindre PitchBook Data, Inc. har givet udtrykkeligt skriftligt samtykke.

PitchBook-tilbud downloader Excel-fil

# 2 Download en virksomhedsprofil

Udover at eksportere flere virksomheder eller tilbudssøgeresultater, kan brugerne også downloade oplysninger for en enkelt virksomhed på deres profilside.

Lad os bruge Apple (NAS: AAPL) som et eksempel. På virksomhedens profilside skal du klikke på ikonet Download i øverste højre hjørne.

PitchBook download apple firmaprofil

Download firmaprofildata til Excel-fil

Du skal have mulighed for at downloade firmaprofildataene som en Excel-fil, Word-dokument eller PDF-fil. I vores eksempel skal du vælge Excel.

PitchBook download apple firmaprofil for at udmærke sig

Vælg Download skabelon

I pop op-vinduet skal du bruge rullemenuen til at vælge fra de tilgængelige skabeloner fra siden Søgeresultater. Du kan skifte mellem skabelonerne for at se de forskellige datapunkter og se antallet af nødvendige downloads for hver skabelon. Vi vælger skabelonen Public Financials til denne eksport. Klik på Download for at fuldføre.

PitchBook download firmaets offentlige finanser

Gennemgå offentlige finanser Pitchbook Download i Excel

Nedenfor er et screenshot af eksemplet på en offentlig økonomisk Excel-fil, der downloades fra Apples virksomhedsprofil.

Bemærk: I henhold til PitchBook-brugeraftalen skal alle downloadede dokumenter eller indhold kun bruges til dataformål. Da data ofte kommer direkte fra enhederne selv, kræves det, at alle eksporterede filer slettes af modtagerne efter 30 dages download, medmindre PitchBook Data, Inc. har givet udtrykkeligt skriftligt samtykke.

PitchBook æble offentlige finanser download excel

Lær mere i Finance's Full Immersion FMVA-program

Tilmeld dig nu Finance's Full Immersion FMVA-program for at få gratis adgang til en PitchBook-brugerkonto i en begrænset periode og start med at udforske platformen alene!

Vi anbefaler dig også at tjekke Advanced Financial Modelling & Valuation Course, der er bygget op omkring en casestudie på Amazon.com. Kurset dækker en trinvis videodemonstration om, hvordan man bruger PitchBook Data-platformen til at søge efter Amazons økonomiske data og eksportere dem til Excel for grundig økonomisk modellering og værdiansættelse.

Flere PitchBook-guider

Tak fordi du læste denne vejledning om, hvordan du downloader data i PitchBook. For flere platform tutorials, besøg vores PitchBook tutorial bibliotek eller brug et af følgende links:

  • PitchBook Begyndervejledning Begyndervejledning Brug Finance Pitchbook Begyndervejledning til at komme i gang med at bruge PitchBook Database, udforske funktionerne på platformen og personalisere din oplevelse.
  • PitchBook Avanceret brug Avanceret brug Brug Finance Pitchbook Avanceret brugsvejledning til at udføre tilpassede søgninger på virksomheder, dealmultipler, M & A-transaktioner, børsintroduktioner og mere.
  • PitchBook Excel Plugin Excel Plugin Brug Finance PitchBook Excel Plugin Guide til at lære at downloade Excel plugin og bruge dets omfattende skabelonbibliotek til at udføre økonomisk analyse.
  • PitchBook Chrome-udvidelse Chrome-udvidelse Brug Finance's PitchBook Chrome Extension-guide til at lære, hvordan du downloader det kraftfulde værktøj og let får adgang til PitchBooks data fra din Chrome-browser.