TIAA - Hurtig nem definition og kort historie (CFI)

TIAA, eller Teacher's Insurance and Annuity Association, er den førende udbyder af finansielle tjenester til enkeltpersoner og virksomheder inden for det akademiske, forskningsmæssige, medicinske, kulturelle og statslige område. Organisationen tilbyder en bred vifte af tjenester såsom pensionsplaner, gensidige fonde Gensidige fonde En gensidig fond er en pulje af penge indsamlet fra mange investorer med det formål at investere i aktier, obligationer eller andre værdipapirer. Gensidige fonde ejes af en gruppe investorer og forvaltes af fagfolk. Lær om de forskellige typer fonde, hvordan de fungerer, og fordelene og kompromiserne ved at investere i dem investeringer og IRA'er for at nævne nogle få.

TIAA Financial Services

Hurtige TIAA-fakta

  • Der serveres 5 millioner individuelle kunder
  • 15.000 organisationer tjente
  • $ 1 billioner i aktiver under forvaltning
  • Over 390 milliarder dollars har udbetalt fordele siden 1918

TIAA's historie

TIAA blev grundlagt i 1918 af Andrew Carnegie og hans organisation, Carnegie Foundation for the Advancement of Teaching (CFAT). CFAT er det førende uddannelsespolitik og forskningscenter i USA og sigter mod at øge brugen af ​​forbedring inden for videnskab over hele landet. Mere specifikt er dets mission at bruge forbedringer inden for videnskab som en ramme, hvorigennem man kan komme til reformer inden for uddannelse og medicin. Det understøtter forskningsstøttede forslag til ændringer og tilskynder til debatter og diskussioner om organisatoriske ændringer i et forsøg på at decentralisere beslutningsprocessen.

I 1933 blev Albert Einstein modtager af TIAA - en kendsgerning, at organisationen spillede op under en marketingkampagne i 2001. Historisk set har TIAA (som de fleste institutionelle investorer) fokuseret på temmelig konservative investeringer. I dag er organisationens investeringsportefølje stærkt diversificeret og består af mange aktivklasser Aktivklasse En aktivklasse er en gruppe af lignende investeringsmidler. Forskellige klasser eller typer af investeringsaktiver - såsom investeringer med fast indkomst - grupperes sammen baseret på en lignende finansiel struktur. De handles typisk på de samme finansielle markeder og er underlagt de samme regler og regler. og værdipapirer med varierende beta Beta Beta (β) for en investeringssikkerhed (dvs. en aktie) er et mål for dets volatilitet i afkast i forhold til hele markedet.Det bruges som et mål for risiko og er en integreret del af CAPM (Capital Asset Pricing Model). En virksomhed med en højere beta har større risiko og også større forventede afkast. .

TIAA har udbetalt næsten 400 milliarder dollars siden starten. Hvad der er endnu mere imponerende er, at organisationen aldrig har gået glip af en betaling på grund af nogen af ​​sine plandeltagere i over 100 års drift.

TIAA's tilgang til investering

TIAA har fire kerneværdier, når det kommer til investering:

  • Personlig : skræddersy planer til enkeltpersoners økonomiske mål og situation.
  • Pålidelig : Altid at være der for plandeltagere til at hjælpe med økonomisk beslutningstagning.
  • Mål : Overvejer alle tilgængelige muligheder og foreslår den bedste fremgangsmåde for hver enkelt.
  • Specifikt : Hjælpe deltagerne med at finde midler og allokere kapital mellem dem.

Sådan fungerer pensionsplaner

Ligesom med enhver investering bruger de mest succesrige pensionsplaner sammensatte renter påløbet af investeringsafkast. Nedenfor er eksempler, der illustrerer, hvordan en pensionsplan kan opbygges over tid:

Eksempel på TIAA-pensionsplan

Tabellen til venstre viser, hvordan en indledende investering på $ 10.000 ville vokse, hvis de investeres i værdipapirer, der giver et 10% årligt afkast over en 40-årig periode. Tabellen til højre viser det samme fænomen, men med et ekstra bidrag på $ 500 pr. År. I tilfælde af stigende værdier af værdipapirer kan "renterne" i dette eksempel betragtes som geninvesterede kapitalgevinster.

De vigtigste faktorer er størrelsen på det oprindelige indskud, afkast, afkast Satsen for afkast (ROR) er gevinsten eller tabet af en investering over en periode sammenfaldende med de oprindelige omkostninger ved investeringen udtrykt som en procent. Denne vejledning lærer de mest almindelige formler og investeringstidshorisont. En god pensionsplan, der er organiseret af et finansielt servicebureau som TIAA, gør det muligt for medarbejderne at personalisere deres investeringer for bedre at imødekomme deres behov. For eksempel:

  • Indledende indbetaling : Nogle medarbejdere har muligvis ikke mange kontanter til rådighed til indbetaling på kontoen og kan derfor vælge at begynde at bidrage i de kommende år efter at have sparet nogle mere. Alternativt kan medarbejdere, der er i stand til at foretage et stort depositum, vælge at gøre det med det samme og drage fordel af en længere sammensætningsperiode.
  • Afkast : Selvom en investering med højt afkast lyder godt, vil den normalt medføre større risiko. Medarbejderne bør få noget at sige om, hvilke typer værdipapirer de har det godt med at investere i. F.eks. Kan en forholdsvis ung medarbejder med relativt lave månedlige leveomkostninger muligvis være i stand til at mave en højere risiko-investering i bytte for muligheden for højt afkast. Alternativt ville en ældre medarbejder med mange månedlige forpligtelser (bilbetalinger, pantbetalinger, tilbagebetaling af gæld osv.) Hellere vælge investeringer med lavere risiko og lavere afkast, hvis de skulle bruge deres pensionskasse.
  • Tidshorisont: Dette afhænger af, hvornår en medarbejder beslutter at begynde at bidrage til deres plan. Denne faktor er meget afhængig af medarbejderens alder, eller hvor mange arbejdsår de har tilbage, før de går i pension. At have en lang tidshorisont er den bedste måde at forbedre pensionsplanens udførelse på, da dette vil øge antallet af sammensatte perioder - hvilket effektivt giver yderligere afkast uden yderligere risiko.

Flere ressourcer

Hvis du vil lære mere om forskellige institutioner og faste investeringsstrategier, skal du tjekke denne artikel om Corporate Strategies Corporate Strategy Corporate Strategy fokuserer på, hvordan man styrer ressourcer, risiko og afkast på tværs af et firma i modsætning til at se på konkurrencemæssige fordele i forretningsstrategi. Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende finansressourcer også være nyttige:

  • Aktuar Aktuar En aktuar fungerer i det væsentlige som rygraden i økonomisk sikkerhed for forsikrings- og genforsikringsselskaber, multinationale selskaber og finansielle planlæggere. En aktuars primære opgave er at analysere risiko og omkostninger forbundet med risici og usikkerhed.
  • Finansiel modellering til FP&A Finansiel modellering til FP&A
  • Tidsværdi af penge Tidsværdi af penge Tidsværdien af ​​penge er et grundlæggende finansielt koncept, der hævder, at penge i nutiden er mere værd end den samme sum penge, der skal modtages i fremtiden. Dette er sandt, fordi penge, som du har lige nu, kan investeres og tjene et afkast, og derved skabe et større beløb i fremtiden. (Også med fremtiden
  • Rente Renteudgifter Renteudgifter stammer fra et selskab, der finansierer gennem gæld eller kapitalforpagtninger. Renter findes i resultatopgørelsen, men kan også beregnes gennem gældsplanen. Tidsplanen skal skitsere alle de større gældsforhold, som et selskab har på sin balance, og beregne renter ved at multiplicere