Customer Churn vs Revenue Churn - Oversigt, formler

Enhver virksomhed, der opererer under SaaS-forretningsmodellen, skal spore et betydeligt antal målinger, herunder kundeafkast versus indtægtsafkast. Rapportering og analyse af alle målinger er ekstremt tidskrævende og ikke en ideel løsning i de fleste tilfælde. Til sidst står hvert SaaS-firma over for et dilemma, hvor målinger er vigtige for virksomheden, og hvilke der ikke er.

Customer Churn vs. Revenue Churn

Churn rate angiver den hastighed, hvormed en virksomhed mister sine kunder eller indtægter på grund af forskellige omstændigheder. Generelt er churn-satsen en af ​​de mest kritiske målinger for SaaS-virksomheder. Churn rate kan måles enten i form af mistede kunder (customer churn rate) eller indtægter Indtægter Indtægter er værdien af ​​alt salg af varer og tjenester, der er anerkendt af en virksomhed i en periode. Indtægter (også kaldet salg eller indtægter) udgør starten på en virksomheds resultatopgørelse og betragtes ofte som den "øverste linje" i en virksomhed. (omsætningsprocent).

Hvad er Customer Churn Rate?

Kundens churn rate er et mål for den hastighed, hvormed en virksomheds kunder ophører med deres abonnementer på dets produkter eller tjenester. Virksomheder har tendens til at spore kundernes churn rate på grund af de høje omkostninger ved erhvervelse af nye kunder. Således, hvis en virksomhed oplever en høj kundeafkastprocent, henviser dens driftsomkostninger Lageromkostninger Lageromkostninger, også kendt som produktomkostninger, til de direkte omkostninger forbundet med fremstilling af produkter til indtægtsgenerering. Før lagerbeholdningen sælges, registreres den på balancen som et aktiv. Salg af disse produkter flytter lagerbeholdning fra balancen til omkostninger ved solgte omkostninger (COGS) i resultatopgørelsen. kan stige betydeligt, fordi det skal bruge mere på at erhverve flere nye kunder.

Kundens churn rate kan beregnes ved hjælp af følgende formel:

Kundens churn-sats

Bemærk, at for nogle virksomheder kan antallet af kunder inden for en periode variere betydeligt. Således bruger virksomhederne det gennemsnitlige antal kunder inden for en periode i stedet for antallet af kunder i begyndelsen af ​​en periode. I et sådant tilfælde vil formlen for kundens churn rate se ud som den nedenfor:

Kundens churnrate - Modificeret formel

Den vigtigste fordel ved at bruge kundens churn rate er, at metricen viser den nøjagtige procentdel af de kunder, der har opsagt deres abonnementer i en given periode. Derudover kan kundens churn rate indikere problemerne med en virksomheds produkt eller service Produkter og tjenester Et produkt er en håndgribelig vare, der markedsføres for erhvervelse, opmærksomhed eller forbrug, mens en service er en immateriel vare, der stammer fra.

Hvad er omsætningsafkast?

Omsætningsprocent, også kendt som MRR-frekvens, måler den hastighed, hvormed en virksomhed mister indtægter som følge af churnede kunder eller nedgraderede abonnementer.

Formlen til beregning af indtægterne er følgende:

Omsætning Churn Rate

Den største fordel ved at bruge indtægterne er, at det gør det muligt at spore churn-satsen mellem høje og lave forbrugere. I det væsentlige, hvis en virksomhed tilbyder flere prissætningsplaner, kan indtægtskurven hjælpe en virksomhed med at identificere, hvilket kundesegment der bidrager mest til churn. Denne variation af churn-satsen er således væsentlig for de virksomheder med betydelige afvigelser i kundernes kontraktværdier.

Relaterede målinger

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Kundeanskaffelsesomkostninger (CAC) Kundeacquisition Cost (CAC) Kundeakkvisitionsomkostninger (CAC) er omkostningerne i forbindelse med erhvervelse af en ny kunde. Med andre ord henviser CAC til de ressourcer og omkostninger, der er afholdt for at erhverve en ekstra kunde. Kundeanskaffelsesomkostninger er en vigtig forretningsmåling, der ofte bruges sammen med kundens levetidsværdi (LTV)
  • Månedlige tilbagevendende indtægter (MRR) Månedlige tilbagevendende indtægter (MRR) Månedlige tilbagevendende indtægter (MRR) er en finansiel måling, der viser den omsætning, som en virksomhed forventer at modtage månedligt fra kunder for at give dem produkter eller tjenester. I det væsentlige måler MRR virksomhedens normaliserede månedlige omsætning.
  • Uindtjente indtægter Uindtjente indtægter Uindtjente indtægter, undertiden benævnt udskudte indtægter, er betaling modtaget af et firma fra sine kunder for produkter eller tjenester, der vil blive leveret på et eller andet tidspunkt i fremtiden. Udtrykket bruges i periodiseringsregnskab, hvor indtægter kun indregnes når
  • Startværdiansættelsesmålinger Startværdiansættelsesmetrics (for internetfirmaer) Startup-vurderingsmetrics for internetfirmaer. Denne vejledning skitserer de 17 vigtigste metrics til vurdering af e-handel for internet begynder at blive værdsat